Semne bune anu’ are…

rawImage

Pfoa… a-nceput perfect 2021 și avem semne clare că la ora zero de Revelion nu s-a întâmplat nimic, problemele la scufițe au rămas.

Popa prostu. Știți care e cel mai bou popă ever? Ala de-l doare-n cur de autorități, legi, covid și administratoru’ de la bloc? Oscarul merge la  Șpăgăreanu’ Constănțeanu’!!! Prost nu e, știe cu ochiu’ dracu’ să-l gestioneze și să-l aducă în conturile dodoloațe din umbra crucii. Bă băieți, voi ăștia care organizați Neverseau’, lăsați tot și mergeți cu plocon la popă să vă zică cum stă treaba și cum să faceți bani în pandemie. Popicu’ a organizat două BoboteazăFest, pe model festival desfășurat pe două zile, că-i păcat să nu facă enoriașu’ fericit pe banu’ și sănătatea lui. Popo, felicitări sincere, eu și gașca mea de satanei rockeriști ne înclinăm cu respect.

Mortua est…nex…chix. Presupun că ați auzit-o p-aia cu nenea mortu’ pierdut, nu? Acu’ ceva timp am scris eu un articol „Înmormântarea pe timp de pandemie” și zici că am avut gura aurită. Pe la Floreasca au încurcat ăia morții și o familie nu-l mai găseau p-al lor… nici n-aveau cum, era îngropat cu popă și pomeni de altă familie care n-a avut curiozitatea să verifice coșciugu’. Hm… acu’ îmi explic de ce au dat ăștia vaccinarea MAPN-ului și nu l-a lăsat la sănătate. Cine știe ce injecție cu Domestos ne făceau ăia… pe model Trump.

Pe Netflix găsiți un film de mare angajament pe care-l recomand, „DEATH TO 2020”. E o retrospectivă la oha cu principalele evenimente ale anului trecut, făcut ca un documentar cu naratori de seama, Samuel L. Jackson, Hugh Grant pe care cu greu îl recunoști, Leslie Jones etc, etc, etc… nu vă mai zic să nu fac praf surpriza. Merită văzut și distrat. Bine că n-a fost un eveniment major prin decembrie, presupun că filmu’ a fost gata pe la sfârșitu’ lu’ noiembrie și se ofticau producătorii. Deci, nu uitați, DEATH TO 2020.

Știe cineva cine mai e președinte în US pe 2021?

Știre la ProTV pe site, preluată de la Fanatik.ro: Adevăratul prenume al lui ION ȚIRIAC cu citat „Așa scrie în pașaport. Am vrut să-l schimb „. Moamă, tre’ să văz neapărat, mă roade curiozitatea de babă combinată cu aia de pisică, sigur e un Ninel, Mitel sau Puiu. Click la articol și stupoare… răsturnare de situație, cine dracu’ s-ar fi gândit că pe Ion Țiriac nu-l cheamă Ion… e Ioan.

Cică pe cea mai cunoscută consignație din online, nu dăm nume, OLX, au intrat băieții deștepți care se dau cumpărători interesați de perechea aia de boxeri purtați, sună vânzătorul și îi cere date de cont bancar pe care-l lasă ca pe frigider după sărbători. Păi cică nu-i prost ăla care cere, e ăla care dă… datele contului. N-am crezut că se mai pune botu’ la d-astea.

Luni mă-ndreptam spre muncă unde mă aștepta un inventar de făcut cu două catralioane de burghie și patru sute de mii de capete de șurubelniță. Ora 7.30, dimineața era în curs de instalare, lumină slabă, eu cu creierași pe modul somn. Mă cam dau pe pilot automat și merg mecanic spre munci. Drumul trece prin parcarea unui market, adică spațiu frate. Eu cât pe ce să dau o tipă cu roțile-n sus, de altfel singura persoană din toată parcarea. N-am văzut din ea decât ochii pe deasupra măștii și cam atât. Ajuns la muncă primesc un mesaj de la o prietenă „bine mă… că n-ai zis un la mulți ani, asta e, atâta s-a putut, da’ să mă și dai grămadă, ha, asta-i abordare pe noul an?”. A doua zi, pentru că ploua în draci, am mers la muncă cu mașina și faza s-a repetat identic… doar că de data asta… cu mașina. Scuze… nu promit că nu mai fac… promit că n-o fac voluntar.

Hai că am început bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: