Nu mărimeză contează, greutatea primează

cute sleepy owl holding cup coffee 88465 2063

Pe fondul neconsumului de alcool și trecerii prin blue monday când a trebuit să fie tristă și la colț pe coji de nucă, pentru că așa a învățat-o pe ea media și internetu’, muza mea cu idei crețe a fugit de mine preț de două zile și io-te cum m-am trezit în zi de miercuri chefless și într-o partidă sălbatică de sex cu o imensă lene. Apropo, din punctul meu de vedere lenea de ianuarie e mă-sa lenilor… cea mai lene dintre leni… acu’ realizez că lene n-are plural. Adică ai o lene mai mare, nu poți avea două leni concomitent, ori ai lenuță da’ parca-i da puțin cu aspiratoru’ și parca-i duce gunoiu’, sau ai lenoaie d-aia de nu miști nici ochii-n căpăcică. Așa… deci trăiesc în simbioză totală cu o lene de mă doare, birou’ mă strânge și netu’ mă frânge… patu’ & pernuța cu sughiț mă plânge. Mai cu o cafea, mai un ceiuleț… parcă, parcă-mi revin puțin și mă pun pe răsfoit facebooku’. Să vedem cu ce oferte ne mai bombardează poporul chinez, popor frate și prieten. Voila peste ce dau.

140012391 3646613652055041 1849598604043048828 n

Niște cuci nichelați, probabil din inox propice pentru lucru-n mediu umed și cald, cu agățătoare tip breloc… sau medalion, să nu ajungi în postura ingrată de „dragule, ai văzut cumva cucu’ meu că nu-l găsesc… și chiar l-am căutat peste tot pe unde-l puneam… PESTE TOT, DA?”. Acu’ nu-i nimic wow în chestia asta, poate doar prețu’ de aproape patru dolari opt cuci, al dracu’ de ieftin… s-a devalorizat moneda butswaneză rău de tot, 0,49 cenți per cuc, sau 0,01917 cenți pe gramu’ de cuc… exact, am stat să calculez pentru cultura mea generală. La altceva am belit eu ochii puternic. Chinezii ăștia vin cu răspuns precis la una dintre cele mai vechi și existențiale întrebări: „Mărimea contează?”. Ei bine, se pare că nu, sau au găsit o scuză pentru că, nu-i așa, știm toți că pe partea aia de lume se stă prost la capitolu’ ăsta… adică… mare e pe negru, pe galben… e așa… să fie ceva acolo. Mno bun, cum stăteam eu și încercam să mă pun în pielea potențialei cliente utilizatoare și cum dracu’ să faci comandă la ceva care-ți dă greutatea când alt parametru e esențial, mai găsesc o poză și mă edific.

139808704 1063500360836083 7605171962995655496 n

Nu e nici breloc, nici cuc în adevăratul sens al utilizării, e momeală de pescuit. Pescuit ce? Sirene? Să-nțeleg că peștii prin China pun botu’ la așa ceva? Peștii din China sunt curvi sau nimfomani? Nu mai trag la orice râmă banală de bălegar, tre’ să-i momești cu d-astea hi tech?

Rugați-vă să-mi vie muza că io-te ce tâmpenii scriu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: