Luni cu scandal – Ziua 1 – Pregătirea armelor din dotare

luni scandal

Luni cu scandal – Ziua 1 – Pregătirea armelor din dotare

Luni e luni… adică bleah…câh… luni e cu frustrări începute de soneria matinală a ceasului, continuate de ploaie cu traficul aferent și ornate frumos de zăpăceala de la birou, zăpăceala e by default… că-i luni. Tot e o zi ratată și nu-i soi de îndreptat, hai să fie tacâmu’ all inclusive și să trecem în meniu și ” scandal „.

Vă ziceam acu’ ceva vreme, prin decembrie mai precis, probabil că tot într-o zi de luni, am primit două cartonașe galbene de la nenii ăia care monitorizează podu’ de la Fetești. Articolul aici pentru cine a pierdut foiletonu’. Între timp, pentru că semne bune anu’ are, am mai primit un cartonaș și pe 2021 așa, să fie pe stoc, cu salutări, gânduri bune și „trăiască neamu’ tău boierule… mare om și săru’ mâna că mănâncă și gura noastră”. Am zis no more mr. nice guy și i-am dat în judecată cu dosărele pregătite și tot tacâmu’. În dosărele, trei la număr, anexate  3 buc. taxe judiciare, copii după chestii, inclusiv după facturile detaliate Vodafone. Săptămâna trecută am primit citațiile la primele două procese și scrisorile de-ntâmpinare de la doamna consilier juridic MCR, că încă nu-i frumos să-i fac de cacao, mai ales că procesele-s pe rol. Două plicuri dodoloațe cu multe chestii total anapoda. Adică eu n-am contestat faptul că mă aflam în zonă, din contră, chiar am declarat că am fost la mare și a fost superb. Ei au trimis poze, date balistice, unghiuri, ore, țidula aia de la poștă semnată de mine, aia despre care o angajată a Poștei Române zicea că „oricum n-o cere nimeni”, și bineînțeles, cireașa de pe tort, că sunt un delicvent care le-a filat podu’ (am vrut să scriu cuvântu’ ăla cu F și cu UT la final da’ hai să mergem pe limbaj academic) și n-am plătit. Atenție… factura detaliată nu e bună, acolo scrie așa, la general „SMS parteneri”, da’ dacă eu m-am apucat de bou să trimit sms-uri în Univers și nu către ei și atențieeeee și mai mare că citez din scrisorică: „ASTFEL APRECIEM CĂ APLICAREA UNEI AMENZI JUDICIARE ÎN SARCINA PETENTEI (de mine zice, chiar dacă sunt petent) POTRIVIT ARTICOLULUI BLA, BLA DIN COD PROCEDURĂ PENALĂ, ESTE OPORTUNĂ, ÎN MĂSURA ÎN CARE CONSIDERAȚI NECESAR, TOCMAI PENTRU CA CEI CARE INTRODUC CERERI DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ SĂ CONȘTIENTIZEZE RESPONSABILITATEA INTRODUCERII UNEI ASTFEL DE CERERI…BLA, BLA, BLA… PENTRU A PREVENI ASTFEL DE ACȚIUNI ȘI TOTODATĂ PENTRU DEGREVAREA INSTANȚELOR DE JUDECATĂ DE ASTFEL DE ACȚIUNI NEFONDATE, DIN PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE” am încheiat citatu’. Și mă mai ceartă puțin, cu litere bolduite, citez „NU ÎNȚELEGEM CUM ESTE POSIBIL CA O CERERE DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ POATE FI MOTIVATĂ ÎNTR-UN MOD ATÂT DE FLAGRANT, NEÎNTEMEIAT ȘI CHIAR ABSURD” am încheiat citatul și alte chestii de pus la colț pe coji de nucă. Hai să mori tu!!! Luni…WAR pregătire de scandal!!! Sistemul juridic din România mergea ca pe roate, cu termene și finalizări de dosare la clipit de ochi, și eu, infractor care se sustrage de la plata trecerii pe pod, fac lupinguri și-l colmatez. Ei sunt ok că au trimis o pădure de hârtii, m-au pus și pe mine să trimit altă pădure de hârtii, au deranjat și încurcat Poșta Română că s-au trezit cu nebunu’ pe cap să-și colecteze amenzile, consum de benzină la Sherman etc, etc… de trei ori ETC.

Acu’ ați priceput de ce am sunat-o pe Andreea? Articolul aici.  Ei bine, azi m-a sunat Andreea… de fapt Maria, colega umanoidă a Andreei și ce credeți? Am primit factura detaliată rău de tot la factura detaliată pe care o aveam deja. Am oră, număr destinatar, cost… toate detaliile de care am nevoie să le dau cu dosarele în cap. Și o să le daaaaaaau!!! Că e luni, sunt războinic și pregătirea armelor din dotare se face lunea. Piuituri dezvoltă capacități de justițiar, ofer consultanță moca în procese civile, amenzi în principal, exclus interlopi.

Stați așeeeea că vreau să vă mai pun o poză.

144782818 821761975047789 3681748955701069149 n scaled e1612189043643

Fotografia aceasta mirifică este făcută cu de sistemul de monitorizare super performant de la pod Fetești. Mai am câteva la fel de bune, ce-i drept în două se vede numărul de la mașină. Dacă-i arăt lu’ Sherman mă scuipă ăla cu ulei de la motor. Am făcut poza cu chestiile alea colorate să vedeți că telefonul meu face poze bune și color.

VA URMA… SIGUR VA URMA… MUAHAHAHAHA!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top