„Autoritățilii lovește dinou” – strike 2

„Autoritățilii lovește dinou” – strike 2

autoritățilii

„Autoritățilii lovește dinou” – strike 2 pentru că strike 1 a fost aia cu pompierii ajunși târziu la intervenția aia de prin Constanța parcă, unde s-a aruncat femeia aia de la balcon în timp ce autoritățilii frecau duda fără echipamentele din dotare prin fața blocului. De data asta s-au remarcat autoritățilii din Onești, mai precis aia mici din zonă ai lu’ tanti Poli.

Nu se poate să nu știți evenimentele recente petrecute-n Onești, toată media vuiește de bou’ ăla care a omorât doi oameni nevinovați. Ei bine, eu am aflat abia aseară. Cazul e super mediatizat și urmărit pe toate programele tv, radio, radio șanț și acum, pe la mine pe blog. Nu stau să-mpătrățilesc evenimentele că nu-s în măsură și nici n-aș putea să vă zic nu știu ce dezvăluiri incendiare, dar am niște concluzii.

Autoritățilii au dreptate privind vârsta de pensionare. Io-te ce se-ntâmplă când ieși la pensie și te duci cu bidonu’. Ultimele două cazuri cu răsunet maxim la nivel național, au ca protagoniști doi pensionari, cazul Caracal cu nea’ ăla cu violurile și crimele, acu’ vita asta din Onești. În ritmu’ ăsta autoritățilii o să ne scoață la pensie după 90 de ani că io-te ce căcaturi facem dacă avem creierii odihniți. În curând o să vedem pensionari încadrați prin rândurile Yakuza și dark webu’ o să fie full de anunțuri de genu’ „proaspăt pensionar, ofer servicii de hit-man… da’ cu cuțitu taică… nu mai văz bine prin lunetă și-mi cam tremură degetu’ pe trăgaci. Succes garantat. Dacă nu moare din prima o să facă tetanos că prestez cu cuțitu’ ăla ruginit pe care l-am folosit la Cotu’ Donului”.

Dacă faci parte dintr-o structură care poate fi calalogată ” autoritățilii ” și faci o prosteală d-aia ca la Constanța, când tu tre’ să salvezi pe cineva de foc și-l omori cu gravitația,  e suficient să vie alt ” autoritățilii ” cu o gafă și mai mare ca a ta și te-ai rezolvat. Acum toată media e călare pe Onești iar pe la Constanța mai ușor, că n-a început sezonu’ estival. Tanti Poli din Onești, fă repede o chetă și provoacă un eveniment la capatu’ celălalt alt țării, ceva acolo să răsune negativ în media, o spargere de bancă, un foc de paie, ceva să intre-n căcat altă autoritate și te-ai scos, toate farurile se-ndreaptă spre noul eveniment.

Voi ați fost la defilare pe 1 Decembrie pe la Arcul de Triumf? Ați văzut ce de trupe de trupe avem? Frumoși, pregătiți, înarmați până-n dinți, cu vene umflate, o frumusețe de ” autoritățilii „. Ei bine, ăia-s de reclamă fix ca-n broșurile alea turistice când îți plătești un concediu șmecher pe hârtie și când ajungi în locație te mănâncă tarantula.  Ăia-s pentru băbuțele evazioniste și traficante de pătrunjel.

Facem pariu că și-n cazul de față, pentru impotența poliției este vinovat mortu’? Bine… sincer vă spun că nu-mi pot explica cum doi oameni vânjoși au fost imobilizați de tătăiță ăsta trecut de 65 de ani. Victimele erau la muncă, zugrăveală… adică ciocan, cancioc, un șpaclu, o găleată, ceva contondent și de dat în agresor, dar nu se știe clar ce a fost acolo și cât a fost șocul de mare. E greu de pronunțat de pe margine și din fața tastaturii.

Marian Godină, pe care-l respect și îi citesc postările, vine cu un rateu de zile mari, ieri pe facebook, citez „Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter…” Pe bune!?!?! Și vrei să vă pupăm împăciuitori sub chipiuri? Fraierii ăia de milițieni stăteau la scara blocului ca o echipă de muncitori ieșită de la schimbu’ 3 și oprită la una mică cu cifră octanică mare, combinată cu o discuție tip bârfă vis-a-vis de șefu’ și secretara aia nou angajată. Cică a venit un negociator de la Bacău, ala care era în libere. Mai era unu’ da’ se afla-n medical. Exact ca-n bancu’ ăla cu românu’ băgat sub un glob de sticlă cu două bile metalice și după o perioadă nu le mai avea pentru că una se stricase și pe cealaltă o pierduse.

Dragă ” autoritățilii „, vai steaua vostră!!! Partea proastă e că steaua voastră trăiește-n simbioză și alterează tare și direct, steaua noastră. Pe scurt… VAI STEAUA NOASTRĂ!!!

Io-te colea conferință de presă în limbaj de lemn, pase de cuvânt între milițieni și vorbă lungă în care nu se spune nimic. O dau ăștia de gard cu cât de greu s-a spart ușa, cu intervenția făcută când au bănuit ei că în apartament se-ntâmplau chestii horror, da’ de ce nu i-au zburat creierii lu’ ăla, la propriu că la figurat erau zburați de ceva vreme, nu se spune nimic. Scuze… ba da… s-a încercat rezolvarea pe cale pașnică. Corect, așa se face când ai situație cu luare de ostatici și amenințarea lor cu moartea. Așa scrie la carte, se spune o poveste, o corală ad-hoc făcută cu prostălăii ăia de milițieni de la scara blocului intonând colinde, autoritățilii știe cu procedurilii. Întreb și eu, dacă se ducea cineva la etajul superior unde stătea și nevasta lu’ bou, la vecina de sus, și în timp ce bou’ vorbea cu corala de polițiști, să-i dea o cărămidă-n cap… sau să folosească Carpațiu’ din dotare, pistoluțu’ ăla de doi lei de-l primești ca rest la Tiraspol cănd îți cumperi gumă Turbo, nu se lăsa cu finalizare fericită și acu-i ridicam în slăvi pe polițiști? Hai că la doi metri ajunge și glonțu de Carpați cu o precizie de Doamne ajută. Vă invit să urmăriți video de la minutul 26 și să vedeți explicații halucinogene la întrebarea „de ce nu s-a folosit un sniper”. Vă spune fratilii vostru, sniper în rezervă… și nu că mă laud, sniper bun din rezervă, bine… mă laud puțin, nenea ăla mănâncă borș. Trebuia să-i cheme și p-ăia de la ADP, să mai taie din crăcile alea care obturau vizibilitatea.

Exact cum am zis, VAI STELUȚA NOASTRĂ!!!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top