Fiind băiet pe net cutreieram – 17.03

Fiind băiet pe net cutreieram – 17.03

fiind băiet pe net cutreieram

Din când în când frunzăresc netu’ să vă binedispun la cafea. Mai am d-astea… și a prins tipu’ asta de articol. Aici… și aici… mai am și p-aci… E chestie de inspirație de moment, ajung pe plantație, deschid calculeaua și dacă văz pe net ceva notabil, asta e, mă leg de ce văz. Azi chiar am văzut ceva notabil.

Primarul satanist al Bucureștilor, dl. Nicușor Dan, să-i dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului să-l ocrotească, a decis să mai oprească robinetu’ ăla, de la țeava aia, care face legătura între conturile primăriei și Catedrala Mântuirii bla, bla. Trăiască neamu’ lui de albinuțe lucrătoare matematiciene că bine face. Dănuțe, ai belit… contu’, Nicușor nu-i ca Găbița, pune mâna la treabă că dacă stai după ăsta, nu te mai vezi cu catedrală ridicată în următorul cincinal. Analiștii economici declară că se așteaptă la cotații mărite pe bursa de lumânări, magneții de frigider cu Patriarhia și la icoanele cu Arsenie Boca pentru că trebuiesc acoperite găurile din bugetul BOR-ului. De partea cealaltă a baricadei, celulele sataniste fac bani din tricouri cu pentagrame și chipu’ lu’ Nicușor… să-i dea Dumnezeu sănătate și cor de îngeri în locul alarmei de la telefon.

Cea mai tare de pe net de săptămâna asta… știu că-i doar miercuri da’ cred că rămâne regină. Un tip din Satu Mare a sunat la 112 că-i un hoț la el în casă. Poliția s-a deplasat regulamentar cu trei mașini, una-n față cu girofar, alta-n spate cu girofar și trebuia să fie și una la mijloc ca să le justifice p-alelalte două, ce știți voi. Hoțu’ nu venise să-i spargă casa, nici măcar nu era hoț, era amantul nevestei cu gând s-o spargă p-aia. Finalul e fericit… s-a lăsat cu bătaie între păgubit și păgubitor, au ajuns toți trei la poliție, adică și nevasta, s-a lăsat cu dosare, amenzi… d-astea. Putem spune că violența domestică se mută la un nivel superior, bine că scapă femeia.

Astrazeneca a picat în dizgrație. Legenda spune că dacă mâine se dă liber la vaccinare cu Pur de vase sau Domestos, coada ar fi mai mare la astea decât la zeama britanică. Vedeți mă, făceați glume cu cercetătorii britanici, exact ca-n bancurile cu blonde și polițiști, au un sâmbure de adevăr. Io zic așa, două puncte, zemuțele aste cu #rezist la covid sunt ca băuturile. Pfizer e un șpriț de vară, Moderna e un cocârț îndulcit cu sifon și gheață, Astrazeneca vine din UK fraților, ăștia beau numa’ licori cu cifră octanică mare, nu se joacă. Astrazeneca nu-i pentru toată lumea, e ca absintu’, te dă cu craci-n sus de nu te vezi. Ăsta-i vaccin pentru UK, Rusia, Modova, Vaslui și mai ales pentru Chuck Norris.

Aveam ceva important… TU-ȚI GÂȚII MĂ-TII DE IARNĂ CĂ NU TE MAI DAI DUSĂ!!!… asta nu-i de pe net… trebuia să mă descarc.

Fac ce fac bulgarii și țop peste noi în diverse chestii. Cică la o universitate din Sofia, miliția bulgăroaică cu aia americancă, au descoperit o fabrică de bani… un fel de La Casa de Papel varianta bulgară, La Casătă de Papelătă. Așa, DA!!! Adică ai școală de școală pe bune, cu practică-n școala vieții. Diploma obținută chiar înseamnă ceva. Mă rog… stagiatura o faci la „facultatea” de la Jilavătă da’ tot se pune și-nseamnă ceva, nu?

Ion Iliescu varianta de Buckingham Palace, prințul Philip, nenea ăla care are scris pe cartea de vizită „soțul patroanei”, a ieșit din spital după o lună de chestii chirurgicale & etc. Am văzut pozele… nu știu ce să zic de reușita intervențiilor. Sigur nu-i împăiat?

Am citit pe net, s-a trâmbițat la televizor, s-a discutat/înjurat prin toate cotloanele societății românești că de duminică avem lesa mai mică cu o oră. Io cred că măsura n-are nici o treabă cu covidu’ dar este direct reflectată în sănătatea ficaților. Cu alte cuvinte autoritățilii sunt ficat-frendly. Nimeni nu a luat în considerare o necunoscută variabilă ca inventivitatea românului bețiv. Se merge la cârciumă cu o oră mai devreme, se bea intravenos, se amestecă băuturile, toate măsurile necesare să nu se simtă ora aia tăiată și efectul să fie garantat. Plus că dezinfecția din gâți e 100% garantată. Dacă covidu’ mai trăiește după o seară de cocârți, votci, techile și roame, atunci e clar că nu mai avem nici o șansă și mergeți liniștiți la Astrazeneca.

Măi da, recunosc, nici nu sunt duse ploile și zăpezile de prin țară că io mă gândesc la concediu pe undeva pe o plajă șmecheră din Grecia. Acu’ m-am înscris pe listele de așteptare viitori vaccinați da simt în urina matinală că nu scăpăm de testele PCR. M-am bălăcărit cu colegii de biro, ei zic că nu, ai vaccin ești șmecher, io zic că din contră, poți să faci vaccin Pfizer și rapel Moderna, gătite la cuptor în sos de Astrazeneca și tot PCR-u’ e sfânt. Cum necum, Grecia și Bulgaria tre’ să dea drumu’ la român pe riviere că n-au d-ales prin cotloanele bugetului, alea cu încasări din turism. Problema e cu românu care stă acasă, are afaceri prin țară cu hoteluț și cârciumioară de te arde la card, e și pe undeva pe sus cu pile la-mpărăție și nu prea vrea să te lase de capu’ tău pe coclauri elene. Bagă Românica o d-aia cu „normal că poți să pleci, ai nevoie de test PCR, vaccin făcut la zi, cască, bască, declarație pe proprie răspundere, dosar cu șină, prezența la vamă cu mă-ta, tac-tu’ tunși… și totul e ok… la-ntoarcere sunt exact aceleași chestii, plus o carantină de 15 zile… hai că nu-i așa greu de realizat”. Atunci te ia capu’, te faci praf la un cocârț în timp ce te uiți cu lacrimi în ochi la pozele din concediu de acu’ doi ani, când aveai zece kg mai puțin, băutură cu umbreluță și palmier umbros, și bifezi pe booking camera din vila aia de la Techirghiol cu preț de Ramada și fără facilități. Bine cel puțin că nu mai primesc bugetarii bonuri de concediu că aram foarte frustrat pe temă. Lasă piatra bugetare că așa-i corect!!! Ca ce chestie să-ți plătesc eu sejur la Olănești, ha?

Fiind băiet pe net cutreieram – 17.03

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top