Calculatorul coeficientului de prostie – crezi că…

Calculatorul coeficientului de prostie – crezi că…

Prostometru

Azi vă propun un test. Răspundeți cu „da” sau „nu” la următoarele întrebări.

-Crezi că „jos pandemia!!!” ajută la ceva? Chiar se duce-n jos, face pipi pe ea de groază și se termină de frică?

-Crezi că dacă orăcăi prin fața spitalelor și zbieri când trec ambulanțele pe lângă tine „criminalilor!!!”, decibelii aferenți urletelor tale afectează scărița, ciocănelu’ și nicovala urechii interne a covidului și face plici?

-Crezi că dacă-nchizi magazinele de la 18.00, în condițiile în care toată lumea iese de pe plantații în intervalul orar 17.00-18.00, ai rezolvat ceva?

-Crezi în activitatea de noapte a covidului? Crezi că în intervalul orar 22.00-05.00 iese după pradă în număr mai mare decât în intervalul orar… să zicem, 09.00-12.00? Da’ puteți pune ce ore doriți voi.

-Crezi că virusul este evlavios? Crezi că el atacă mai mult în instituțiile de cultură, teatre, cinematografe, cârciumi de intelectuali, decât în locașurile de cult?

-Crezi că devalizarea unei vitrine sau a unei stații de transport în comun, spargerea unui cap de jandarm, sunt mult mai benefice decât prima doză de Astra Zeneca? Da’ la rapel, tot așa crezi?

-Crezi că-i inutilă purtarea măștii la interioare sau în aglomerații?

-Crezi că-i utilă purtarea măștii pe o stradă liberă unde nu-i țipenie de om cât vezi cu ochii?

-Crezi că pandemia e o făcătură odioasă care te restricționează la grătar și club?

-Crezi că prietenul sau cunoștința pe care o ai ( că sigur ai ) care tocmai ce și-a îngropat pe cineva drag din familie, te-a mințit pe tine, a epuizat toate bancurile și a venit cu o glumă proastă sau pur și simplu te-a luat la ținta unui atac miștocăresc să-ți studieze reacția?

-Crezi că bolnavii din secțiile ATI sunt cascadori plătiți sau butaforie… sau poate că au doar o apendicită banală asociată cu o amigdală inflamată?

-Crezi că amestecul de codița șoricelului cu păpădie și trifoi d-ăla bunu’, cu patru foi, te scapă de covid iar Pfizer, Astra Zeneca, Moderna etc sunt doar chestii pe care cheltuim bani inutil și sunt purtătoare de chip… și Dale?

-Crezi că sistemele medicale au toate răspunsurile vis-a-vis de covid da’ o fac special p-asta cu pandemia doar ca să ne țină-n case?

-Crezi că 7 la 1000 e chiar vorba de 7 indivizi infectați care ține în casă 993 de oameni sănătoși și nu este o modalitate de calcul? Spre exemplu calculul densității populației pe metru pătrat. Adică 10 persoane pe metru pătrat nu înseamnă neapărat că undeva e un metru pătrat în care stau buluc 10 persoane fără mască și fără distanțare socială, doar zic pentru exemplificare da’ nu tre’ să vă afecteze în sinceritatea răspunsului.

-Crezi că AUR sau Șoșoacă e o alternativă bună pentru politicul românesc?

Dacă ai 15 din 15 de „DA” ești câștigătorul unei doze de vaccin Domestos, e mai nou și cu efect garantat. De fapt tu n-ai nevoie de nimic, ești ok, ține-o tot așa. Las aici un info cu secțiile ATI din țară… așeeeea, de amoru’ artei.

Majoritar „DA”- repetă până când iese „DA” total sau Doamne Ajută, majoritar „NU”… nu cred da’ speranța moare ultima… și nu de covid. Nu există cale gri, ori e albă, ori e neagr… alb închis total. La noi sunt fix două tabere, nu avem pe stoc cale de mijloc.

15 din 15 „NU” – bine ai venit în clubul meu, stai liniștit, nu ești singur… avem șanse reale să scăpăm.

Tot cu covid mai ai aiciaici … ce să fac, asta se caută, asta e moda 2020-2021.

 

Dacă nu te-ai prins că e o glumă, clar ești din cei majoritari sau total cu „DA” și normal, ai dreptate.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: