1 Aprilie – Păcălit forever

1 Aprilie – Păcălit forever

1 Aprilie - Păcălit forever

Premergătoare zilei de 1 Aprilie, în seara de aseară, ne-a păcălit Naționala de fotbal a României cu un  comunicat la Radio Erevan cum că a luat bătaie de la Armenia cu 3-2. Da’ e păcăleală, am câștigat cu 6-0, două goluri date de portarul Niță, un gol dat de selecționerul Rădoi și chiar un gol dat de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Restu’ de două goluri au fost împărțite frățește între ceilalți jucători.

Tot premergătoare zilei de azi, o știre de ieri de la autoritățile sanitare, ne-a păcălit că am avut un nou record de infectați și iar sunt ATI-urile pline ochi. Păcăleală grea, pritocită de mai bine de un an, fix pentru ziua de azi  1 Aprilie. Să nu-mi spuneți că voi chiar ați pus boticurile la asta cu pandemia, nu?

Ziua de azi a-nceput cu ceasu’ care m-a păcălit că-i 6.30 și tre’ să mă scol să mă duc la muncă. Ce m-am râs după plaja mea privată din Maldive, ce ceas hazliu am.

La trecerea de pietoni pe care-ncercam să o parcurg, am fost păcălit de o mașină de București condusă de o tanti electrocutată, avea un păr vâlvoi de am crezut că are mașină electrică fără împământare cu ceva fire neizolate. M-a păcălit că nu-mi acordă prioritate, dar de fapt și de drept a oprit regulamentar și-n doi timpi cu trei mișcări, a-ntins frumos un covor roșu cu Răpirea din serai. Ce femeie de treabă și atentă-n trafic. Eu eram și ușor bulversat de fusul orar, tocmai ce venisem din Maldive… că tot a sunat ceasu’.

Și ficatu’ m-a păcălit cu două, trei înțepături matinale. E hoțoman, eu știu că-i din oțel inoxidabil și cocârțu’ de aseară a fost așa, ca un polish.

Am deschis mail-ul care m-a păcălit cu o grămadă de mesaje pe care tre’ să le răspund în timp record. Ce haios!!! E păcăleală, clar. De fapt am primit numai invitații la diverse petreceri private, trei scrisori de dragoste de la Angelina Jolie, Charlize Theron și Meghan Markle… bă și i-am zis lu’ asta să mă lase-n pace că nu vreau să mă pun rău cu a’ bătrână de la Buckingham. În rest mesaje de salut de pe la fan cluburile „Piuituri.ro”.

Judecătoria Ploiești m-a păcălit că am pierdut al 2 lea proces cu ăștia cu podu’ de la Fetești. Am trecut podul, am plătit și ei fac pe zânele măseluță și cică n-am plătit. De fapt n-am pierdut nimic, din contră, instanța nu se poate despărții de șarmul meu, de prezența mea fantastică și mă vrea prezent la recurs. Plus că ăștia cu podu’ o să-și ceară scuze public pe toate posturile tv la o oră de audiență maximă, unde o să fiu anunțat că am gratuitate pe viață la trecerea mă-sii.

Însăși ziua de 1 Aprilie m-a păcălit că abia a-nceput și că o să mai am surprize. Ce tare… de fapt suntem în 1 Mai și e ziua voastră, a clasei muncitoare. Ce frumos era când făceam și eu parte din ea. Acu-s retras din activitate, normal, ce poți să mai faci când ești top 10 Forbes.

Gata, mi-am terminat cafeaua cu molecule de aur și mă pun pe studiat harta lumii să văz pe ce meridian, la ce restaurant de fiță să-mi fac rezervare pentru diseară. Cred că optez pentru o cină pe Machu Picchu gătită de Ramsay Gordon. Am auzit că-njurăturile au un ecou fantastic pe vârf de munte.

Stați liniștiți, v-am păcălit.

 

1 Aprilie – Păcălit forever

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: