Optimist la covid

Optimist la covid

Optimist la covid

Bueeeei cu protestatu’!!! Io-te așa d-al dracu’ m-am umplut de covid. Numa’ așa să mă râd de protestele voastre și să vă las fără obiectu’ muncii. Fraiericiloooor, covidu’ există, e real și dacă mai frecați mult duda prin piețe fără măști și alea, alea, vă aștept alături de mine în statistici. Dacă nu vă iese, nu-i bai, veniți la mine sub balcon că vă scuip eu cu covid proaspăt, de anu’ ăsta, e d-ala bunu’ care de două zile m-a trecut prin toate stările de agregare. Temperatură, durere de cap, stare proastă, tuse și mai nou, zici că am luat bătaie cu un mai compactor. Gust și miros încă am da’ nu-i timpu’ pierdut. Și mai am ceva lipsă la inventar da’ tot așa, nu-i timpu’ pierdut, muci… n-am muci d-ăia cu funcție de beton armat care te fac să respiri pe orice altă gaură. mai puțin p-alea pe care respiri în mod natural. Dacă până acu’ n-ați avut pe nimeni cu covid din tulpină de soi, cu simptome ca la carte, acu’ mă aveți pe mine. Nici nu mai știu când am zăcut așa ultima dată.

Hai să vă zic cum a fost la mine. Fosta mea prietenă, actuala nevastă, e responsabilă la noi în casă cu viruși, bacterii… chestii d-astea. Ia de undeva cel mai aurolac virus, unu’ d-ăla de la casa de copii ai virușilor, cel mai prost din curtea școlii, ăla de ia bătaie de la ultimul anticorp handicapat, ăla de e pus la colț de o banală aspirină expirată. Îl ia și-l bagă la-ngrășat. Zică că-i un West Point al virușilor draga de ea. Ce mama dracu’ le face la ea-n corp, ce antrenamente draconice cu this is Sparta, hau, hau, hau, cert e că după ce-l pasează, ghici cui, exact, mie, e chintesență de pandemie. Ea își trage năsucu’ de două ori, un strănut de control, maxim o stare proastă și gata, capitol încheiat, virus trecut pe linie moartă-n arhivă. La mine nu, io tre’ să zac, să bolesc, să concurez cu caloriferu’ în temperaturi, să mă târăsc prin casă… să toată agonia pe mine. Așa și acu’. A luat un covid vai steaua lui, a avut cam două zile proaste și l-a pasat. Să fim mulțumiți că nevastă-mea nu-i chinezoaică din zona aia din care a plecat covidu’, vă zic, până acu’ tot globu’ era istorie. Nu rămânea din noi nici d-un banner cu măscări pentru un protest în fața primăriei.

Una peste alta sunt bine, 15 zile cu executare-n casă și să vă pregătiți de două săptămâni de articole de genu’ „Câte plăci de faianță am în baie” sau „Grosimea stratului de lavabilă din sufragerie”. Io-te ce chestie, până am terminat articolu’ ăsta au apărut și mucii.

#tuțigâțiimătiidecovid  #căcatudracudecovid  #scârbădevirus

Optimist la covid

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top