Carantina 3.5 – Covid – Instrucțiuni de utilizare

Carantina 3.5 – Covid – Instrucțiuni de utilizare

Carantina 3.5

Azi e zi de muci. Știți că mă lăudam că n-am d-astea cu scurgeri la mufalină? Ei bine, s-a rezolvat, acum am. De ieri am dezvoltat o sensibilitate ciudată a pielii. Zici că-s o babă virgină, frigidă, care nu suportă tricou’ să-i atingă pielea, de dezmierd cu mână de cocalar cârnățar nici nu mai zic. De când m-a tăbărât bou’ ăsta de virus, am constatat că oscilează și fiecare zi îți oferă noi experiențe și trăiri, dar există o constantă, noaptea. Măi frate, nu mă odihnesc și mă scoate din draci chestia asta. Mă trezesc la intervale de 20-30 de minute, mă sucesc ca ventilatoru’, indic nordu’, pe spate nu pot să dorm că nu-i recomandat și dacă ai și vis ciudat, rețeta de noapte albă e completă. Acu’ ceva timp, King Julien mi-a arătat un joculeț de copii cu probleme la scufiță. Se numește Happy Colour și e exact ce scrie pe firmă la intrare, joc de colorat. Îți alegi un tablou cu diverse desene, pe model carte de colorat pentru copii între 3 și 5 ani, ai numere pe spațiile albe care au corespondent pe o paletă de culori și… colorezi. Desenele sunt pe diverse grade de dificultate și dacă-ți alegi o mandala îmbârligată cu ‘jde mii de culori de care nu știai că există și cu spații minuscule de te prinzi instantaneu că ți-au rămas ochelarii mici, e sănătate curată la nervi. Mno bine, io asta visez de trei nopți, caut de tâmpit spații micrometrice pe care tre’ să le dau cu var de culoare siclămiu vântos. Apropo de culori, mai am ceva aici, așa, să vedeți cât mi-e de greu. Și io-te așa, mă trezesc praf de obosit și mi-e dor de un vis cu zombălăi de nu vă zic.

De carantina asta dacă nu mă omoară covidu’, sigur o să reușească televizorul. Oameni buni care mergeți regulamentar la muncă și habar n-aveți ce se difuzează pe programele românești dimineața, bine că mergeți regulamentar la muncă și rămâneți habarniști că e ok. De trei zile mi-a scăzut coeficientul de inteligență cu cel puțin 10 procente. Emisiuni de cacao, cu invitați de cacao, programe de știri de cacao… vai steaua lor. Am început să mă uit la reclame și o să vă scriu curând despre asta. Deșteapta aia de Neti-mi zice că perioada asta o să fac economii. O face special, știe că nu mai ies la cârciumă și face mișto de mine.

Apropo de cârciumă. Cel mai grav simptom la carantina asta care chiar mă sperie pe bune e că… n-am chef de un cocârț. Trec pe lângă el, mă strigă și nu-l bag în seamă. N-am nici o tragere spre el… nimic, zero barat… sper să nu rămân cu sechele. Azi e miercuri… zi de cocârț și de ieșeală… îmi lăcrimează sufletu’.

Știți ce-i mai de cacao ca o zi frumoasă și-nsorită de carantină? O zi ploioasă și friguroasă de carantină. În ambele variante eu sunt pe geam. Dacă-i frumos mai vezi și tu fauna locală, dacă-i nașpa ca azi, mai vezi un drac.

Pentru mâine pregătesc articol cu reclame tv de cacao… le-am învățat pe toate.

Apropo, notați instrucțiunile de utilizare a covidului pe zile, că poate vă ajută să știți desfășurătorul evenimentului, vorbesc cu ăștia care încă nu cred în fenomen și consideră că e o glumă la nivel mondial.

Carantina 3.5 – Covid – Instrucțiuni de utilizare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: