Carantina 3.12 – Șoșocisme cronice

Carantina 3.12 – Șoșocisme cronice

Carantina 3.12

Azi sunt cu chef de scandal. Păi cât să rezist și eu zen în carantină bombardat mediatic cu toate scursurile mondene. Știam că România e bolnavă și-n suferință, da’ avea o imagine plăcută, chiar dacă palidă și străvezie, frumusețea ușor ștearsă era acolo cu mari șanse de revenire. Ieri parcă boala a-nceput s-o afecteze la aspect, o erupție puternic vizibilă cu răni deschise și infectate s-a instalat pe imaginea României. E clar, tre’ să termin cu carantina și să ies la aerat creierul încins.

O să-ncep ușor. Cum peștele de la cap se alea, alea, nu-i suficient că le avem p-ale noastre, tre’ să primim și șuturi internaționale. Nu mai zic de cazul Colțescu cu „ăla negru”, e negru și cu asta, basta. Dacă-i zicea „ăla mov” era acuzat de rasism miștocăresc. Acu pe tapet avem cazul arbitrului Octavian Șovre care a avut „marea impertinență” să ceară niște autografe unui fotbalist, aproape că nu mai contează care. Omu’ ajută cu bani cazuri sociale, bani obținuți prin licitația acestor obiecte semnate de fotbaliști. UEFA a reacționat ca un căcat și am înțeles că arbitrul Șovre e puțin suspendat. Aveți detalii aici.

Carantina Șovre

Bă da’ ce a făcut așa grav, care-i faza că nu pricep? Sunteți defecți rău de tot, suntem defecți noi că nu vedem cât de defecți sunteți voi, că ocupați posturi în care ați ajuns pentru că noi v-am suspectat de inteligență. Am o imensă greață politically correct de nu vă zic.

 

Niște cretini… scuze, creștini, probabil în carantină ca mine, cu creierași stătuți, au gândit una bună de-ți lăcrimează cotu’ și-ți mucifică neuronu’. Apropo, grupu’ de cretini.. ptiu… scuze iar, de creștini, e format din trei bucăți, cap, trunchi… scuze iar, trunchi și două picioare, cap n-au pe stoc. Au pus-o de petiție cu primo, să nu se mai organizeze concerte rock, vezi Doamne în ultimu’ an roackerii au rupt chiloții publicului cu atâtea concerte și secundo, să se oprească fondurile către Spitalul Județean Suceava că ce atâta pandemie fără rost și cu deconturi dodoloațe. Parcă la Suceava a fost nebunia aia cu conducere militară, cazuri care dădeau p-afara ATI-ului, jihad medicinist, nu? E clar că băieții ăștia au trăit sub o piatră. Articol aici. Bă bun, că oamenii au un retard funcțional și-l promovează-n drum, asta e, atâta s-a putut, da’ partea proastă e că șefu’ celor trei Doamne și toți trei, numitu’ Ionel Butnariu declară sus și tare că vrea să se dea huța prin parlament. Și uite așa ne demonstrează că și noi, alegătorii români, avem un retard funcțional dacă-l punem p-ăsta deputat sau senator, așa, la mișto că-i cool. Voi vă dați seama că asta ne mai trebuie, un mascul pentru Șoșoacă? Vă dați seama dacă se-ntâlnesc ăștia, se lasă cu love și nasc pui vii?

 

Și apropo de Șoșoacă… aici. Așa se-ntâmplă când se umflă pufuleții interni. Chestia asta este senator. Latră și se pișă live pe orice regulă de bun simț, de legi nici nu mai vorbesc, le manipulează cum vrea diploma ei avocățească. Atenție, clipul ăla trebuie vizionat la budă sau cu o găleată-n proximitate, provoacă greață. Mă uit la monumentul ăsta de obrăznicie, estimez 150 Kg în viu din păcate, o imagine greu de șters de pe retină și oarecum personificarea sistemului de justiție românesc, asta dacă facem o comparație cu pregătirea țaței din context. O să vin cu niște articole pe tema justiției, stați să termin cu procesele. Salutări la nenea ăia care n-au lăsat balauroaica să facă balet, mari oameni, mari caractere. Cum dracu’ au reușit să-și păstreze calmul nu știu, eu făceam reclamațiile alea reale, probabil că-i  rupem ceva. Și să trăiască doamna Luminița, habar n-am cine-i doamna Luminița da’ să trăiască!!! Foarte bine a făcut și dau o bere pe tema asta.

O știre de ultimă oră, neconfirmată încă. Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu de la sănătate. Dan Barna interimar. FMM Cîțu, FMM Barna că ai acceptat. Aici. N-avem șanse să ne facem bine.

Carantina 3.12 – Șoșocisme cronice

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: