Carantina 3.14 – Pandemia în R.S.R.

Carantina 3.14 – Pandemia în R.S.R.

Pandemia în R.S.R.

Stăteam și mă gândeam cum ar fi fost să ne lovească pandemia pe vremea lu’ Ceșcaru. Sau să nu fi existat Revoluția Română. Oare cum abordau problema autoritățile comuniste? Nimic mai simplu, razi trei beri pe nerăsuflate, îți amintești de copilărie să te bagi în atmosferă și  imediat apare muza cu idei crețe. Exemplu: Săpunu’ Cheia omoară pandemia. Tot pe temă da’ cu punct de vedere global, AICI.

 

1.Pandemia în Republica Socialistă România – varianta scurtă și cea mai plauzibilă. Care pandemie? Pandemia… ce-i aia pandemie?

 

2.Pandemia în Republica Socialistă România – varianta lungă și foarte puțin probabilă.

Comunicat CC al PCR, birou’ ȚȘPZ aripa tânără și medicinisto-propagandistică – „Occidentul imperialist și decadent, datorită modului de viață nesănătos și plin de abuzuri, a provocat mutații la un virus gripal care a afectat mapamondul. Structurilii Ministerului Sănătății asigură populația că Poporul Român nu o să fie afectat de acest virus, mult pre slab pentru constituția atletică și rezistența individului din clasa medie și muncitoare și comunistă”.

Comunicat CC al PCR birou’ Teorii Conspiraționiste secția Rudotel – „Imperialismul atacă pe căi mârșave. Occidentul a făcut un virus ucigaș pe care l-a lansat în inima poporului frate și prieten, poporul chinez. Pe teritoriul Republicii Socialiste România a ajuns doar prin punctele de frontieră, a afectat aproape  12 persoane, din care 9 sunt deja vindecate, 2 sunt în curs de vindecare și de o persoană nu suntem foarte siguri că a contactat virusul sau are amigdalită pentru că prezintă simptome asemănătoare”.

Institutul Cantacuzino anunță că în colaborare cu Antibiotice Iași, a dezvoltat în timp record un vaccin anti virus cu rezultat de 120% eficacitate. Vaccinul se află în faza de testare și mulțumește pe această cale Fetelor de la Căpâlna și fetelor de la Apaca pentru spiritul lor de voluntariat comunisto-civic, pentru acceptarea efectuării testelor pe membrele drepte ale membrelor lor. Până acum au fost depistate doar efecte adverse minore, nimic notabil de menționat. Pe această cale, absolut fără nici o legătură cu subiectul în cauză, fabrica Apaca scoate la concurs trei sferturi din locurile de muncă și se caută populație feminină pentru repopularea localității Căpâlna.

Comunicat al Comitetului Situații de Urgență al CC al PCR – Pandemia nu ne afectează dar preventiv, am elaborat câteva măsuri:

– studiile clinice specifice pandemiei ne arată vulnerabilitatea virusului la frig și apă rece. Programul de căldură și apă caldă se reduce de la două zile pe săptămână la două ore pe săptămână.

– datorită vulnerabilității virusului la întuneric, programul de furnizare a energiei electrice se reduce la 30 de minute pe zi, în concordanță cu programul TV.

– datorită compatibilității perfecte dintre virus și mesele pe bază de carne, specialiștii interzice consumul de carne, consumul produselor din carne, consumul de pâine și consumul de lapte sau derivatele acestuia. Se recomandă soia și creveții vietnamezi.

– nu se limitează accesul cetățenilor la restaurante și cluburi. Lista restaurantelor deschise și aprobate: restaurantul Vraja Mării din Mamaia, restaurantul Vraja Muntelui din Sinaia, restaurantul Vraja Marii din Eforie Sud, restaurantul Vraja Dunării din Călărași și restaurant Continental din București dar nota de plată este emisă în valută. Cluburile de pensionari vor fi deschise non-stop.

– dacă pandemia persistă până la 23 August, festivitățile dedicatei zilei de 23 August se vor ține cu distanțare socială corespunzătoare și animația pe stadioane o să fie așa, mai răsfirată. Practic portretul Tovarășului Nicolae Ceaușescu o să arate ca o schemă explodată, perfect pentru stimularea gândirii și imaginației membrilor de partid.

– Este declarată persona non grata cetățeanul Bil Gheiț cu domiciliul stabil în Statele Unite ale Americii, bănuit de introducerea a tehnologiilor tip „spion” direct în anatomia umană.

Legenda probabil că spunea „nu există Corona Virus”, în totală opoziție cu legenda actuală care spune că „nu mai există altceva în afară de  Corona Virus”… chestie de optică și alăturare de cuvinte. Tot legenda spune că noi ăștia care am făcut forme ușoare și fără complicații pe la ATI, eram siguri că am răcit sau avem o alergie la ambrozie, nu stăteam în carantină și dădeam virusu’ cu dărnicie tuturor persoanelor din proximitate care la rândul lor înjurau ambrozia și pufu’ de la plopi.

P.S. Ultima zi de carantină e în curs de executare. Dacă dispar din peisaj trei zile să nu vă panicați, sunt ok și fac una d-aia cu densitate mare de cocârț pe mm pătrat de ficat funcțional.

Carantina 3.14 – Pandemia în R.S.R.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top