Texte dubioase la cap

Texte dubioase la cap – Mihaela Baran… Mikișor pentru buburuji

texte dubioase la cap

Următorul program conține plasare de produse și dacă nu ești tâmpițel ca mine să te-nvârți inutil ca un testicul absolvent de institut de marină, secția „Navigat într-o căldare”, pui mâna pe șoarec, îl traumatizezi prin apăsare pe link-ul ăsta (Texte dubioase la cap) și investești o sumă modică în entertaimentu’ neuronului tău. A apărut curcubeu’ la mine-n casă, cam târziu vă spuneam, pentru că am fost suficient de tâmpit să stau în carantină două săptămâni cu executare petrecute-n vastele apartamente proprietate personală, timp în care am inventariat plăcile de faianță, am făcut ordine-n dulap, mi-am scăzut coeficientu’ de inteligență cu emisiuni TV, Netflixu’ nu are taine pentru mine și exact în ultima zi m-am gândit și mi-am comandat cărțuliile astea. Zece la număr, de la Old No.1 , până la, logic, 10… dăăăăăă.

Curcubeu’ de care vă ziceam că a apărut… mă rog, capetele colecției, cartea albă și cea alb închis sar din tiparele unui curcubeu.

texte dubioase la cap

Texte de citit la rând la taxe, texte pentru vacanță, texte de citit când îți vine să-i dai un scaun în cap lu’ aia de la resurse umane, texte de citit când se afișează întreținerea, TEXTE DE COMANDAT ÎN CARANTINĂ, eventual la-nceput de carantină, texte de citit cam la orice ocazie pentru că sunt veritabile jointuri literare, legale, care-ți fac bine la scufiță și-ți antrenează mușchii râzăreți. Am primit coletul ieri prin jurul prânzului și am terminat primul volum. Hai cu un mic spoiler alert să vă faceți o părere. Texte dubioase la cap – Old No. 1

Și io te iubesc, bă, dobitocule! „Păi, cine-ți mai face ție, măh, iahnie arsă ca la mă-ta acasă, care m-am chinuit ani de zile să o ard așa, că de proastă ce eram, mereu o luam la timp de pe foc, de te strâmbai că nu are gustu’ ăla bun de afumat, dă la mămica.”

Frate, fluturii din stomac rezistă la băutură! „Și voi beți mai multă apă, încercând să-necați tâmpiții ăia de fluturi care vă batjocoresc stomacul? Tot degeaba o beți și voi? Am încercat și cu alcool, măcar să-i năucesc puțin, cât să pot inspira fără să expir, penibil, inimioare rose. N-a mers!”

Replicile celebre ale bărbaților și explicațiile lor halucinante… N-am cum să dau din context, tre’ citit tot.

Și astea-s doar din primul volum, mai am nouă. Mai că-mi vine să cer la DSP o prelungire de carantină… glumesc, nu mai vreau.

Pe autoare o găsiți și pe facebook aici și am văzut că de ceva vreme, cochetează și cu Instagramu’. Dacă nu v-am convins, e suficient să o urmăriți, să vedeți chestii zilnice narate cu esență de umor și o să vă convingeți singuri. Personal, pentru blogul meu tinerel, piuituri.ro, timid și în formare, „Texte Dubioase La Cap” reprezintă o treiningeală excelentă cu impact în stil, subiect… etc… adică-n tot.

Texte dubioase la cap

Mikișor, știu că ai epuizat culorile, poate volumul 11 o să fie pe camuflaj. Săru’ mâna profa!!!

Apropo, azi ies oficial din carantină, din boală am ieșit de săptămâna trecută. Dacă nu scriu nimic weekendu’ ăsta, nu vă speriați, ori sunt la cocârț, ori la citit… sau la cocârț cu citit.

 

Texte dubioase la cap – Mihaela Baran

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: