În timp ce tu spărgeai ouă…

În timp ce tu spărgeai ouă…

easter memes bunny ears header

Gata!?!?! Toată lumea prezentă!?!?! Cum sunteți? Știam, perfecți.

Am mai bifat o sărbătoare din care am scăpat fiecare cum am putut. În timp ce tu spărgeai ouă, pământul a continuat cursa lui din jurul propriei axe și în jurul soarelui. Hai să vă zic ce ați pierdut.

Anul acestă s-a dat mai multă lumină de la cârciumi decât din biserici. Noi suntem neam de avocați și abilitatea de a descoperii breșe și portițe legislative o avem în ADN. La presiunea BOR-ului, nea ăștia din capu’ statului au făcut o derogare de la regulile pandemice și ne-au lăsat să mergem la-nviere. Vă zic, impresionant câtă evlavie în Românica. Grupuri de români cu lumânări aprinse și rupți de beți au mărșăluit pe străzile patriei intonând „Hristoooos a înviaaaaaat din morți…” pe ritmuri tehno, manele, hard rock… depinde din ce BARohie au luat lumină.

Și dacă-ți iei singur lumină de la bricheta Zippo, conform spuselor babei Făcălina, clopotăreasă la Sf. Vasile, e mareeee păcat, avem relatare proaspătă de la un popă armean cu creier funcțional. Citez „Potrivit prelatului armean, candelele Focului Sfânt ar fi aprinse de către patriarhi de la candela cu ulei şi că nu există nimic mistic în acest proces. Dumnezeu face minuni, dar nu pentru a amuza oamenii, a spus Agoïan. ” Articolul integral AICI. Vă imaginați că am plâns, mi-a făcut credința praf. Mai are să-mi zică de Moș Crăciun că nu există, iepurașul de Paști e un iepure banal și gata, mă sinucid religios. Pe mine mă distrează și chestia aia cum că BOR-u’ aduce lumina sfântă cu avionu’, hai bre Dănuț, mă lași…

Primarul de la București 6 se plimba și el să-i mai treacă mielu’ și cică a văzut live o cursă de mașini undeva pe Aviatorilor. A sunat de Paște la tanti Poli, secția drumuri și poduri, să le zică că io-te ce fac ăia. Rezultatul a fost o bășcălie din partea ofițerului de planton, cu finalizare, adică trântit telefon în nas. Domnu’ Ciucu, păi la noi, în lumea reală, cam asta se-ntâmplă, noi nici nu mai sunăm că n-are rost. Io nu știu ce ai avut în cap să-i deranjezi la ceas de sărbătoare. Bă da’ ce-nseamnă centru’ capitalei frate!!! Cursă de Lamborghini, nu ca la mine-n cartierul de nord Ploiești, noi avem maxim BMW-uri cu număr de Bulgaria, da-n general avem curse de Loganuri. Articol AICI.

În rest mai nimic notabil, câteva incendii, tulpina indiană de covid a ajuns și pe la noi, ceva bătăi, ieftin, puteam mai mult.

Stăteam și mă găndeam… nu mult, clar. Dacă vrei să te faci miel, e bine să-ți alegi foarte bine perioada de fătare. Recomand jumătatea lu’ decembrie. Ești iubit, aducător de noroc, te strigă Vasilică, te freacă toți pe cap și faci bani. Dacă te feți cu două, trei săptămâni înainte de Paști, riști să ajungi la tavă. Hm… ce chestie…

Hai Hristos a Înviat!!!

181574735 168943191792119 4919289005831231413 n

În timp ce tu spărgeai ouă…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: