Top 3 articole de WOW și WTF!!!

Top 3 articole de WOW și WTF!!!

620x330 bresinger news computers newspaper shutterstock 179291777

Articol 1 WOW și mai ales WTF – Vine perfect după masa de Paște. Cică statele membre ale Uniunii Europene, au aprobat în mega, supra, WOW premieră, prima insectă care intră în meniurile și cărțile de bucate „ieuropene”. Bă ce mama dreacu’, cam câți chinezi sunt în Europa? Cam câți chinezi sunt în Parlamentul European? Ce porc, ce miel, ce capră, vacă, barză, viezure, d-acu’ șmecheria prin restaurantele de fițe-s viermii de făină galbeni uscați. Presupun că se numesc doar viermi de făină galbeni, fără uscați. Articol AICI. Din denumire ne prindem repede că, slavă Domnului, viermele de făină trăiește în făină. Să fim mulțumiți de chestia asta, putea să fie viermele portocaliu de guano liliachiu și când zic liliachiu nu mă refer la culoarea guanoului, mă refer la proveniență. Cică milioane de oameni la nivel mondial sunt consumatori de insecte. Așa e, ieri stăteam la o cafea și o colegă a-nghițit o muscă, accidental da’ se pune. Sunt două variante culinar constructive. Prima-i ca aperitiv, adică viermele galben de făină uscat, uscat și servit pe platou așa cum arată el natural. Și-l mai avem sub formă de pudră ca zahăru’ pudră sau cocaina. O prefer p-a doua, cel puțin habar n-ai ce-i ninsoarea aia galbenă de pe friptură. Ce frumos, ce cromatică și plating de succesuri, să vezi lângă salata de boeuf o farfurioară cu ceapă verde, șuncă, brânză și viermi galbeni de făină uscați. Să mâncați voi mă la Bruxelles d-ăștia, cu varză de Bruxelles.

Articol 2 WOW – Că România e cu 50 de ani în urmă față de orice altă țară civilizată, nu mai e o știre WOW. Da’ io-te că pe parte de cercetare medicală, suntem în urmă cu doar câteva luni. Cercetătorii de pe la noi au descoperit că limfocitele T sunt foarte bune în bătaia cu covidu’ și dacă le finanțează cineva treaba, (se aude tov. Cîțu?) fac o zeamă care-ți dă o imunitate de 17 anișori. Ei… joac-o p-asta și zi-mi că nu-i de WOW. Articol AICI. Adică licoarea made in Romania o să facă pipi cu boltă pe toate pfizerurile, astra-zenecile și modernele din lume. Să nu mai zic de medicamentul testat de israelieni care-n trei zile te pune pe picioare și te lasă p-afară la joacă. AICI V-am spus eu că scăpăm și de data asta? Dacă se potolește și nebunu’ ăla de Putin și își ia toate jucăriile de la granița cu Ucraina, chiar avem șanse reale să ne vedem în vară la Vamă, năpădiți de bericioaice.

Articol 3 WOW de WOW – De când am vrut să vă zic de asta și m-am luat cu altele. O mai știți pe Codruța? Mno bine, în timp ce noi ne covidam, ne bălăcăream prin politica internă și pe la alegeri, Codruța Kovesi a noastră, presta cu drag și spor pe la Parchetul European. Și se pare că de la 1 Iunie 2021, fix de ziua lu’ copil, își începe activitatea. Articol AICI. Nu pricepeam io de ce Dragnea se chinuie să iasă de la pușcăriuță. Că a fost cuminte, că a păpat tot, că a lucrat în folosul nu știu cui pe nu știu unde și a strâns zile de libertate și că e timpu’ să-i verifice cineva realizările indoor, că poate se lasă cu o eliberare condiționată. Acu’ s-a declanșat minionu’ răspunzător cu teoria conspirației și zice că Dragnea, se chinuie să iasă acu’, pentru că din iunie o să fie mai complicat datorită dosărelelor alea cu potlogării pe bani europeni. Alea semnalizate de OLAF. Dacă iese acu’, are șansa să treacă gârla în Serbia lângă Ghiță. Da’ nu tre’ să vă uitați în gura minionului meu teoretician conspirativ, vorbește și el să n-adormă.

Top 3 articole de WOW și WTF!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top