Copil cu turtă la cap

Copil cu turtă la cap

piuituri

Sâmbătă i-am spart turta-n cap lu Zuzi, finuța mea cu numărul 3 de pe tricou. În primul rând tre’ să vă zic ceva să mă laud. O știți p-aia cu turta comandată eronat pentru că-s dus cu bidonu’? AICI Ei bine… SENZAȚIE!!! Meserie la Gogu, nambăr uoan, cea mai turtă din Turtenia, ȘPȚCREP Teodosie și toată Patriarhia au fost geloși pe turta mea, mă rog, a lu’ Zuzi, da’ concesionată și traficată de mine. A FOST DELICIOASĂ!!!

Io-te imagine grăitoare. Zuzi s-a-ntins realmente pe turtă ca nutela, am dus muncă de lămurire că aia e de spart în cap pentru-nceput, după care, o păpăăăăăm.

Apropo, vă spuneam că la comanda turtei m-a întrebat tanti cofetăreasa pentru cine e, băiat sau fată. Io am crezut că una-i roz și alta-i bleu. Nope, am aflat acu’. Pentru fetiță e turtă normală, plină, pentru băiețel… atenție… are o gaură-n ea. Vă imaginați cam la ce m-am gândit eu, nu?

În tradiția românească, după ce altoiești copilu’ cu turta-n căpăcică, tre’ să-i aduci o tavă cu chestii și primele trei pe care le alege, vezi Doamne sunt amulete existențiale din stele și zodiac, și ne dau nouă un hint ca să-i răstălmăcim viitoru’ copilului ca niște mici mame omide ce suntem.  Noi nostradamuși de profesie, care până-n momentul T0, ăsta principal cu turtă și tavă, suntem 50% gata… piliți gata. Da’ cică așa vin premonițiile.

Chestia 1

DSC05229

Pixu’ – Zuzi o să ne facă la facultăți. Harvardu‘, Oxfordu‘ și Cambridgeu‘ or să se bată pe candidatura ei. Mă-sa cu ta-su deja se pregătesc să-i lucreze CV-u’. Bil Gheițeee, pregătește-te frate că vine Zuzi să-ți revigoreze ferestrele.

Chestia 2

DSC05230

Cheile – io la faza asta am întrebato-exclamat „o să-și cumpere o broască!?!?! o yală!?!?!”. Greeeeșiiiit… o să fie stăpâna castelului, fată de casă, păstrătoarea cheilor, prima pe numele ei și vai de viața lu’ prințul consort dacă ajunge acasă după ora legală, eventual mirosind a cocârț și fără să știe parola de acces, aia cu „lumina ochilor mei, dragostea mea, nu mai fac… promit!!!”.

Chestia 3

DSC05231

Sticla – Aici am întrat în polemici. Lumea zice că e de parfum, io am exclamat „o să semene cu nașuuuuu’!!! merge cu nașu’ la cârciumă la roackeeeeri!!! stați așeeeeea să facă vârsta legală și vă pupăm pe portofeleeee!!!”. Nu frate, trebuia să-mi ciufulească asistența karma, că-i de parfum și o să fie cochetă, elegantă, bla, bla… adică ce, io nu sunt? Da’ cârciuma-i cârciumă, am zis!!!

Totul e chestie de interpretare, răstălmăcire, romanian voodoo… d-astea. Una peste alta, să-mi trăiască, am trei finuțe minunate și mai am loc. Sper să citească părinții lor.

Copil cu turtă la cap

 

 

1 thought on “Copil cu turtă la cap”

  1. Pingback: Tava Minune și Cele Cca. 20 De Chestii De Răstălmăcit - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top