Subcarpati Trail Run 2

Subcarpati Trail Run 2

Subcarpati Trail Run 2

Bueeeeeei!!! Să vă zic. De când am reînceput să cochetez cu muntele și sunt pe cale să-mi obțin diploma de munțoman la categoria pană, pană pentru că nu mă duc la chestii să curgă sânge din nas, nu se referă la greutatea subsemnatului care e pe la… hai să nu zic grea din prima, sunt pe la semigrea, vă povesteam de locuri și oameni faini. AICI

Ei bine, mi-am făcut o prietenă pasionată de munte și tot ce-nseamnă alergături pe coclauri, maratoane de diverse tipuri, natura, natură și iar natură. Și mă sună Dănuța de-mi face un compliment. Cum că mai are o gașcă șmecheră și e în echipa organizatoare a unui maraton și dacă vreau să particip în calitate de fotograf că mă pricep cu lentila. Normal că am acceptat și-s chiar onorat. Subcarpați Trail Run 2 se numește evenimentul și vă las date de citit că poate sunteți interesați. AICI Pentru înscrieri aveți AICI.

De când King Julien e proaspăt vaccinată cu Astra Zeneca d-ăla bunu’, din seria aia a Familiei Regale Britanice, am observat că are un surplus de energie care tre’ să-l verse undeva în cadru organizat, pentru că altfel nu se știe cine-i pică-n raza energetică și nu-i bine. Așa că s-a înscris la semi-maraton, o alergătură de 24 de km pe teren accidentat cu din toate ca shaorma. Are asfalt, drum forestier, păntuță, păntoaie, pantă cu defibrilator în cap de urcuș, pantă-n jos, crengi de sărit, pietre, pietricele, bolovani de țopăit, sănătate curată. Cel puțin în teorie, o să se mai liniștească puțin. Io sper și-s convins că o aduc acasă într-o singură bucată și eventual cu o medalie pe piept, alături de sigla piuituri.ro. Exaaaaaact, pe tricoul de participare o să fie bufnițoasa mea, TA NAAAAA!!!

Aflu pe surse că-n duminica ce a trecut se face o probă de traseu, o recunoaștere și familiarizare cu hârtoapele și denivelările zonei. Așa că mi-am luat rolul în serios de fotograf, membru în echipa King Julien & Piuituri & Subcarpati Trail și zic „fată, echiparea și hai la Subcarpați să vedem cu ce se mănâncă, să te pui pe antrenamente și notițe”.

Mno buuuuun… Evenimentul a fost la Cocorăștii Mislii, cam la 20 de km de Ploiești, auzisem da’ habar n-aveam unde e. După o mică discuție cu Wazele, că m-am dat mai deștept ca el, am ajuns cu o mică întârziere la Baza Sportivă Stejarul.

DSC05328

D-aciulea am plecat la pas pe traseu într-un lac de verde… ce vorbesc, un ocean de verde crud, zumzăit de chestii, tril de păsărici și umbră de pădure.

DSC05333

Habar n-aveam că există traseu turistic în zonă, că există un stejar de 600 de ani, că-s băncuțe și atențieeeee, coșuri de gunoi. Am întâlnit și locuri amenajate special pentru  picnic. Ba chiar și o Masă a Tăcerii, made in Cocorăștii Mislii, nu-i ca aia originală, e mai mică, ușor chicioasă, da’ e. Am rămas plăcut surprins de zonă.

DSC05338DSC05342

Cred că pe data de 5 iunie la Subcarpati Trail Run 2 o să fie tare miștocuț, mai ales din locul meu, din spatele aparatului de fotografiat. De curiozitate m-am uitat să văz câți sunt înscriși și mi-au picat plombele. Io-te colea pe categorii de vârstă, sex, probe, preferințe muzicale, electorale etc.

Participanti

Oamenii ăștia NU SE JOACĂ. Și dacă Dana m-a propus pentru evenimentul ăsta, e clar că-i e drag de mine și chiar îi plac pozele mele.

Dacă v-am stârni cât de cât interesul și vreți să dați o mână de ajutor că-s multe chestii de făcut, e nevoie de oameni la punctele de hidratare, pentru îndrumat alergătorii, vreți o zi în esență de natură, contactați organizatorii AICI. Vă zic, n-aveți ce pierde. Sunt oameni faini, peisaj de vis, aer curat, e iunie… lasă televizoru’ și hai cu noi.

Vă las poze convingătoare.

DSC05363 DSC05408

DSC05382

DSC05442

DSC05368

DSC05461

DSC05463DSC05455DSC05460

 

Subcarpati Trail Run 2

1 thought on “Subcarpati Trail Run 2”

  1. Pingback: Ce Mai Faci Lume, Ești Bine? - Săptămâna 22 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: