Concert ZooM – Live în Grădina Rock Cafe – 22 Mai 2021

Concert ZooM – Live în Grădina Rock Cafe – 22 Mai 2021

Concert ZooM - Live în Grădina Rock Cafe - 22 Mai

Pentru că a fost cuminte și a stat la vaccinare, poporul român a beneficiat de relaxare de la carta cu reguli de pandemie. Și pentru că se poate, cu mese distanțate și cu măscuțe când e cazu’, gașca șmecheră de la Rock Cafe în colaborare cu trupa ZooM, se-ntâlniră și se sfătuiră să se tragă o cântare, cât o vaccinare, pentru refacerea karmei și zenului greu încercate de restricții.

Deci sâmbătă pe 22 Mai, la ora 19,00, Trupa ZooM dă startul concertelor din Gradina Rock Cafe din Ploiești, strada Praga numărul 11. Pentru rezervări și alea, alea AICI Normal că se poate intra mai devreme, pentru cine vrea să se-ncălzească, e deschis de la 14.00.

Să vă zic la ce să vă așteptați. În primul rând, se intră pe bază de rezervare. Suni la 0721151460 și-ți exprimi dorința de participare. Maximul de persoane la o masă e de șase bucăți. Dar dacă se vine-n grup organizat și aveți același domiciliu, adică în familie, nu-i problemă și ne lasă legea să nu vă despărțim de soacră. Tot așa legea e generoasă dacă toți ocupanții unei mese sunt cu Pfizeru’, Astra Zeneca, Moderna sau Johnsonu’ pe instalație. Exact pentru acest lucru, vă imaginați că e puțin de muncă la poziționat de mese cu ruleta, vă rugăm foarte mult să respectați rezervările și să respectați normele sanitare și de distanțare socială. De fiecare dintre noi depinde continuarea relaxării restricțiilor din 1 Iunie. Dacă ne dăm silința la asta cu rezervarea și interesu’ la cealaltă cu distanțarea, avem toate șansele la o vară plină de concerte.

Trupa ZooM, din punctul meu de vedere, este cea mai bună alegere pentru deschiderea sezonului de concerte în aer liber. Combinația lor de jazz, cafe concert și ritmuri de swing, se lipește perfect de Grădina Rock Cafe și merge la marele fix cu bericioaica, cocârțu’, vinuțu’ sau cu ce licoare bahică ți-ai obișnuit neuronu’. Dacă până acu’ n-ai participat la un concert ZooM, e cazu’ să corectezi eroarea culturală din viața ta și te așteptăm. AICI găsești un articoluț de anu’ trecut, după prima mea interacțiune cu muzica celor de la ZooM.

22 Mai, Ploiești strada Praga 11, la Rock Cafe, ora 19.00, avem în concert live trupa ZooM.

V-am zis că terasa Rock Cafe are haine noi? Mobilier nou, scos din țiplă acu’ o săptămână și puțin? Io-te AICI.

Concert ZooM - Live în Grădina Rock Cafe - 22 Mai

Ne vedem sâmbătă… io-s ăla agitat, cu aparatul de fotografiat în mână.

Concert ZooM – Live în Grădina Rock Cafe – 22 Mai 2021

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: