În timp ce tu dormeai… săptămâna 20

În timp ce tu dormeai… săptămâna 20

În timp ce tu dormeai... săptămâna 20

În timp ce tu dormeai, de fapt nu dormeai, prestai pe plantație pentru PIB-u’ țării, s-au întâmplat chestii socio-politice și asta pentru că până la urmă tu chiar dormeai din punctu’ ăsta de vedere și abordare.

1.În timp ce tu dormeai și n-ai avut curiozitatea să te-ntrebi „Bă, ce-o mai face doamna Dăncilă?”, doamna Dăncilă ți-a transmis că-i „mulțumesc bine”. Nea Mugur cu banii și vinurile a găsit un post perfect pentru CV-u’ ei și d-acu’ e pe ștatele de plată alea dodoloațe ale BNR-ului.

În timp ce tu dormeai

 

Noi zicem că-i proastă și ne râdem. Am o veste pentru voi, ea nu e proastă, mă rog, e proastă da’ suficient de deșteaptă să se descurce. Noi suntem sigur luați de proști. Da’ Mai bine o las pe Mihaela Baran să vă zică cum stă treaba, io-te și un link pentru doritori AICI

„Știți ce mi se pare mie cel mai trist la doamna dăncilă?

Nu e ca și cum nu știe că e proastă și noi știm că e proastă și cum o vedem, o și facem, dada, proastă, pentru că-i proastă.
Știe și ea, că-i proastă, asta zic, dar pentru 16.000 de lei d-ăștia vălelei, e dispusă să-și asume toate glumele, caterincile și persiflările de care suntem noi în stare, pe seama făpturii puțină la minte ce este.
I se rupe ei!..
Până la urmă, câinii latră, caravana trece, se face 30 ale luni, căciiing, 16.000 de vălelei, pe cărduleț.
Un sfert de broșă, cum ar veni.
Între timp, noi facem glume cu hehe și meic foto și avem senzația că noi suntem ăia inteligenți.
Thuamne ferește, buburuji! Ce dobitoci suntem! Iuiuiiiiii!”
Bă chiar că suntem dobitoci!!! Ăștia ne-au băgat ceva în vaccin. Să vă mai zic una. Soțul doamnei Dăncilă e și el pe un post de frecat duda la Trans Gaz, tot consilier pe probleme cuantice și transcedentale. Mă tot bate o-ntrebare, adică două și mi-e frică să le zic. Hai că le zic. Ce-o mai face Carmen Dan? Da’ doamna Grapini?
     2.În timp ce tu dormeai, s-a prins Dănuț de la BOR că ȘȚPCREP Teodosie de la malu’ mării, e un real pericol pentru scăunelu’ lui, că face ce-l taie capu’ și mai nou, se vrea cu grade noi pe epoleți. Articol AICI. Teo se pare că a fluierat rău de tot în biserică dacă nea Dănuț folosește cuvinte grele despre el ca „probleme de natură administrativă, economică, de disciplină canonică și educațională” și „atitudine provocatoare, duh de indisciplină și de răzvrătire„. Bre nea Dănuțe, când îți ziceam io că popa ăsta e dracu’ gol, tu nimic, BatMan, BatMan și nici măcar nu l-ai aruncat de la balcon. Vorba reclamei maestrului Naumovici.
     3.În timp ce tu dormeai și nu te duceai la vaccinare, un botoșănean s-a vaccinat de mai multe ori. AICI Adică aia cu „să se dea câte unu’ să se ajungă la toți” s-a cam dus pe copcă. Nenea ăsta e dovada vie că vaccinu’ nu-i rău deloc. Din contră, 5G are efect și omu’ are recepția mult mai bună. Cică aude mai bine, vede și mai bine, full HD și toate astea după numai trei doze. Plănuia s-o facă și p-a patra că cică wirelessu-i merge cam cu cocoloașe, da’ l-au prins ăștia de la DSP că le dădea cu virgulă la inventar. Deci vaccinu’ merge, rapelu’ merge, rapelu’ rapelului merge, după cinci doze ești Iron Man și la a șaptea te transformi în Căpitanu’ America.
     4.În timp ce tu dormeai, o navă de la NASA a prins un zgomot ciudat care vine din afara galaxiei AICI. Părerea mea e că trebuie să verifice bine, io cred că-i sughițu’ lu’ nenea supervaccinatu’ din Botoșani.
     5.În timp ce tu dormeai, a fost unu’ care dormea și mai tare pentru că era anesteziat pentru o operație de amputare picior. Tărășenia s-a produs în Austria. Din greșeală, s-a amputat piciorul greșit, adică ăla sănătos. V-am zis că-n Austria, da? AICI Să nu vă mai auz că avem spitale de cacao, că te omoară cu zile, că alea, alea. Cel puțin ești într-o singură bucată și dai bine-n poza de la înmormântare.
Cam astea au fost în săptămâna 20. Mai avem azi și chiar putem să dormim pe bune, sper să ne ajungă weekendu’.
În timp ce tu dormeai

În timp ce tu dormeai… săptămâna 20

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: