Ne-am băbit, soro!

Ne-am băbit, soro!

 

Ne-am băbit, soro!

Ne-am băbit rău de tot. Ni s-a băbit spiritu’.

Până acu’ doi ani, pe foarte mulți români îi durea la bașcheți de apa caldă în combinația fatală cu săpunu’. Acu’ ne-am băbit așa rău că ne spălăm la juma’ de oră de parcă suntem o nație de chirurgi în prag de operație. Și asta-i fața frumoasă și utilă a băbitului de pandemie. Habar n-aveam că mălaiu’ și hărtia igienică se poate cota la bursă și acu’ facem stocuri acasă.

Ne-am băbit așa rău că trăim în simbioză cu televizorul. Netflixu’ și HBO-u’ nu ne mai fac față cu producțiile.

M-am băbit așa rău încât m-am trezit venit de la cumpărături și dezinfectam sticla cu dezinfectant.

Ne-am băbit într-un hal că acum ieșim pe stradă fără mască și parcă ne lipsește ceva. Apropo de asta, în prima dimineață fără mască, mă scotoceam prin buzunare. Telefon aveam, chei aveam, țigări la purtător, ce dracu-mi lipsește că mă apăsa pe minioni ceva și nu știam ce. Asta era, masca.

Bă da’ băbeala supremă e alta. Toată pandemia am înjurat scârba asta de virus pe toate axele. I-am zis de familia din care face parte, de rata de infectare, i-am sexat antenuțele, i-am spurcat originile printre lacrimi și suspine, singuri în bucătăriile personale, în fața unui pahar de cocârț, cu mare dor de prieteni și de masa obișnuită de la terasă.

Acu’ avem relaxare și am ieșit ca Leonidas la Termopile, pregătit să pic eroic sub masă după niște combinații letale de alcooale cu cifră octanică ridicată. Ne-am strâns, ne-am ciocnit halbele și paharele, am râs, ne-am povestit și pe la 21.30, maxim 22.00 am văzut crudul adevăr… ne-am băbit.

La-nceput a fost un căscat. Căscatu’ e molipsitor. Doi, trei… zece căscați cu trosnit de fălci. Ochii au intrat mai întâi pe fază scurtă, apoi au pălit la nivel de becuri pe avarie.  Mai mergea un cocârț da’ creierașii tropăiau că vor la nani. Dacă-nchideam puțin ochii-mi vizualizam pernuțele mele sexoase și dacă-mi plăcea imaginea și zăboveam pe ea, riscam să adorm cu capu’ pe masă. Mă uitam la toți prietenii prezenți și le simțeam moleșeala din spatele imaginii de spartani.

Ne-am băbit soro! Covidu’ ne-a transformat din fruncea găștilor băutelor longevive până-n creierii dimineții la răsărit, în oameni responsabili și devreme acasă, cu frică de autorități și neveste. Gata!!! Nu se mai poate!!! Trebuie să schimbăm ceva.

Apropo de schimbare. Azi avem concert în grădina Rock Cafe. Trupa ZooM deschide vara 2021 cu prestație live. Aveți detalii AICI și link eveniment AICI

Ne-am băbit, soro

Ne-am băbit, soro!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: