Snob made in Romania – 11.06

Snob made in Romania – 11.06

Snob made in Romania - 11.06

Snob în România e un fel de tichie de mărgăritar pe țeastă de om spân. Da’ avem pe stoc grămezi și ai orgasm când vrei să câștigi un ban în plus și distribui oferte prin cutiile poștale. Bă când vezi un snob trecut pe ușița scorojită a cutiei poștale, care abia mai stă la locul ei într-o balama, ING. Popescu Pulifrici sau ACAD. Grigore Deșteptovici, te uzi tot. Pleci acasă cu satisfacția că ai făcut un lucru minunat. PROFESOR DOCTOR Eudoxiu Papadopol știe că e promoție la toată gama de supe la plic datorită ție.

În fiecare zi e imposibil să nu primesc cel puțin o comandă pe zi de la un snob d-ăsta. SC Chirpici de Lux SRL, vrea o sculă, de obicei o ieftinăciune d-aia de o primești moca-n punga de pufuleți, semnat prin reprezentant legal, CEO Diplomat „Ieuropean” însărcinat cu monitorizarea populației de cărăbuș mov, ING. Dl. Costică Dop.

După ce-mi revin din șoc, studiez arborele genealogic al Casei Targaryen să văz cu cine am onoarea să interacționez și ghici, nu-i nici măcar văr de gradu’ trei cu Daenerys din Casa Targaryen, Prima pe numele său, Născută din Furtună, Regina Andalilor și Primilor Oameni, Protectoarea Celor Șapte Regate, Mama Dragonilor, Khaleesi a Mării de Iarbă, Cea Nearsă, Eliberatoarea de Robi și posesoare a 20 cm de zăpadă, dacă mă-nțelegeți,

Snob made in Romania - 11.06

Merg mai departe, poate omu-i din altă castă de cruciați. Mă uit după firma SC Chirpici de Lux SRL și văz că e ceva între o tarabă de obor și o firmă de apartament confort trei. Inițial se ocupa cu executarea cărămizilor bio din chirpici, n-a mers treaba și acu’ s-a transformat într-o pufulețărie la Țăndărei. Are fix doi angajați, sigur specialiști la NASA, o tonă de datorii la stat și prezența pe net se rezumă la pomenirea din Pagini Aurii de acu’ cinci ani.

Cel mai frumos e când auzi un snob la telefon. E musai să-l suni pentru că el nu completează toate datele. Firmele de curierat, Poșta Română, Patriarhia și cei de la premiile Oscar știu un’ să-l caute pe el, zeul snob de la Ghirghirești Haltă. Io-s mai catolic decât Francisc de la Vatican, cu ciungă-n păr și trăit sub o piatră, și d-asta sun.

Snobul răspunde cu o voce imperială, un accent ușor franțuzit și rece de-ți dârdâie telefonu-n mână. Îl imaginez prin minte pe un jilț la capătul unei scări lungi, io-s la baza ei, într-o plecăciune ca la Înalta Poartă, recunoscător maxim că-s băgat în seamă. La prostia mea cum că nu-i adresa completă, am un răspuns d-ăla, „Nu contează, toate drumurile duc la mine, mă cunosc toți curierii”. Te taie lacrima, îți plânge cotu’ cu ăștia.

Când văz semnături d-astea cu titulaturi poleite-n prefix, instantaneu mă gândesc la țața Leana. Academician Doctor Inginer de renume mondial, bla, bla, bla și poc la Târgoviște.

Un loc special din înjurăturile mele o are snobul cu ING. la-nceput. Prin definiție, pentru el mecanica, electrica și rezistența materialelor sunt cărți de colorat. La legile fizicii a contribuit personal. În schimb o amărâtă de comandă pe un polizor unghiular sau un ciocan rotopercutor, îi dă cu virgulă și dacă pun o-ntrebare suplimentară-l prind că-i în ceață totală și fără faruri la creierași.

Băbăieți, terminați dracu’ cu căcaturile astea că mai rău vă faceți de râs. Mai am eu pe unu’ la muncă cu două facultăți de te miri cum a trecut de 30 de ani fără să se fi-njunghiat singur cu furculița, în prima ocazie când a interacționat cu ea.

Semnat

Vlad din neamu’ Draculeștilor, din Ordinul Dragonului, frigotehnisto-electro-mecanic, stăpânitor al matematicii și fizicii liceu level, cu MNG. la-nceput, fără funcție de DIR. lipăitorul de bere și cocârț… și bloggerist amator.

Snob made in Romania – 11.06

1 thought on “Snob made in Romania – 11.06”

  1. Pingback: Să Se Dea Net Pe Bază De IQ - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: