Cu mașina la plușat – 18.06

Cu mașina la plușat – 18.06

Cu mașina la plușat - 18.06

Mașina a accidentat grav un raft de plușării din Jumbo. Pare un subiect de reportaj pentru știrile de la ora cinci și nu e.

Zilele trecute, dimineața pe răcoare, mergeam spre muncă rumegând ultimele reminescențe ale somnului care încă-și făceau de cap pe la mine prin fizic. Și cum căscam eu așa de-mi pocnea falca, trece pe lângă mine un biemdabăliu cu o muțunărie prinsă pe botu’ mașinii. Mașina arăta așa, de parcă ursulețu’ Teddy a vrut să traverseze regulamentar pe la trecerea de pietoni, ăla cu mașina nu l-a văzut și la-ntins pe capotă. „Mda… e de la cocârț… cred că a fost alterată apa din care s-au făcut cuburile de gheață”, mi-am zis.

Nup, eroare, apa a fost ok pentru că mai trecut o mașină cu un muțunache pe frontispiciu. Inițial am crezut că-i o eroare-n Matrix, da’ era altă mașină cu altă culoare. Ajung la job și povestesc faza. Unul dintre colegi îmi explică frumos că la el în Câmpina, asta-i noua modă de ornat mașina.

Să-nțeleg că cei care au avut coarne și nas de ren de sărbători, acum au trecut la ținuta de vară cu plușărie pe radiator? Asta-i ca faza cu telefonu’ mobil. AICI

Mașinile pe care le-am văzut cu noul look nu erau ieftinăciuni sau ceva mic, electric, mai de damă așa, nu, mașini puternice cu șofer tatuat. Ce frumooooos, ce suflete de copii și plușăria aia arăta mirific de udă după ploile astea.

Imediat m-am dus cu gându’ la papucii aia de damă cu blăniță roz. Ăia de ziceai ca-i încălțată pițipoanca cu niște șobolani morți… roz. Cu mașina la plușat - 18.06

Bă și când te gândești că noi ne-am speriat de covid și mai nou avem o problemă cu vaccinu’ că ne bagă cip în el. Mă depășește total chestia asta și se lasă cu usturime la creier.

Adică să-ți iei mașina de tip Gigi Duru’, ai o față desprinsă dintr-un film sovietic cu mafia comunistă și KGB-u’ în roluri principala, fizic cu aport de sală de forțe și pastile de umflat mușchiu’ și-ți pui muțunache pe botu’ mașinii, pentru că așa e o modă lansată de mama dracu’ știe cine. La femei e relativ acceptabil, mai ales dacă-i într-o medie de vârstă decentă, da’ la bărbați… să-mi fie cu pardon. Și alea două mașini pe care le-am văzut erau conduse de bărbați.

Am crezut că noua generație posesoare de cuci prin pantalonii mulați se limitează totuși la saloanele de înfrumusețare, un bronz artificial și cam atât. Ei bine, nu. Acu’ e musai să te prinzi de specimen și dacă-i în mașina personală cu geamuri fumurii. Felicitări, abia aștept să vă vie cicluțu’.

Tot căutând poze edificatoare, pentru că v-am zis că p-ăia i-am văzut în creierii dimineții și aveam căpăcică funcțională cam la 50%, adică prea am rămas ca la dentist și n-am avut timp să fac poze cu telefonul, am mai găsit pe net chestii.

Plușărie pentru masină mare, camion, TIR etc.

Cu mașina la plușat - 18.06

Varianta de ornat masina pentru nuntă.

Cu mașina la plușat - 18.06

Recunosc cu mâna pe inimă, arată mult mai bine mașina așa decât ornată cu flori, varză d-aia pe capotă sau, dacă vă mai aduceți aminte, păpușă comunistă lipită cu bandă adezivă. AICI chestii pentru nostalgici.

Sau ursuleț pus altfel, de ce să nu-ncepi un trend chiar tu. Fix pentru contorsioniști, yoghini și dacă vă uitați atent, personal medical că are mască pe botic.

Cu mașina la plușat - 18.06

Pot să vă spun că am luat ce-i mai bun din chestia asta, pentru că da, deși nu pare, are o parte bună. Următorul pariu pe care o să-l fac cu cineva, asta o să fie miza. Pierzătorul o să meargă timp de o săptămână cu o plușărie pe mașină, aleasă de câștigător. Sper să fiu eu câștigătoru’.

Cu mașina la plușat – 18.06

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top