Educația sexuală după 40 de ani – 8.07

Educația sexuală după 40 de ani – 8.07

Educația sexuală la serviciu - 8.07

Educația sexuală în România are o mare problemă. Am mai spus-o AICI. Faptul că trebuie implementată de o generație trăită-n comunism, care n-a avut parte de lecții de resort, pe o generație mult mai libertină și cu acces infinit la informații. Ca-n bancu’ ăla-n care Bulă se duce la copil și îi spune că tre’ să vorbească despre sex și copilu’ se uită la el și zice „bine tată, spune-mi ce vrei să-ți explic”.

Hai să vedeți cam cum stau lucrurile. Experiment asupra unui bărbat bine cu forme plinuțe, ușor crocant datorită celor 45 de ani din CNP, încă fezabil și cu mintea creață da’ funcțională, nu dăm nume.

Răsfoiam pe… subiectul răsfoia pe net și găsește un articol pe un site de știri sportive. Fără nici o legătură cu sportu’, cică fata lu’ un nene celebru, a descoperit că e demisexuală. Ha?!? Țe!?!?! Ce-i aia demi? A auzit de hetero, de homo, de lesbi, de draci, de laci, da’ de demi, până acu’ nexam, n-are nici un hint. Articol integral AICI. Noroc cu goagăl că n-am vrut să… subiectul nu a dorit să se facă de cacao și să-ntrebe un copil de clasa a8a ce-i aia.

Definiția AICI, că poate vă-ncadrați în același segment ignorant ca subiectu’ experimentului. Demisexualii fac sex numa’ cu love. La ăștia nu merge așa simplu, cu un film, o savarină, un răsărit de soare și gata coțăiala. E mai complicat, trebuie să le reciți din clasici, ținut cu aceeași echipă de fotbal, preferințe culinare identice între parteneri, mai pe scurt, înainte să le sexezi „bijuteriile coroanei”, tre’ să-i convingi neuronii că ești omologat și te-ncadrezi în standardele de „jumătatea lui”.

Bă io cred că-s… subiectu’ crede că-i parțial demisexual. Zic parțial pentru că, spre exemplu, dacă vine, hai să nu mai zic de Angelina Jolie, să trec și io-n secolu’ ăsta, să zicem, Megan Fox sau Scarlet Johannson, special am ales una pe brunet și alta pe blond, lași dracu’ toate serenadele din lume, îi bagi în mă-sa pe minionii răspunzători cu demisexualitatea și treci direct la treabă.

Deci? Care a mai auzit de conceptu’ ăsta? Subiectu’ meu e cel mai prost din curtea școlii?

Dacă aș mai avea ocazia să o-ntreb pe mamaia asta cu demisexualitatea și că-i sex din dragoste, o să-mi zică sigur că asta-i normalitatea. Presupun că și tatăl celebru al fetei declarată demisexuală, e foarte-ncântat de orientarea lu’ asta mică, pentru că se exclud partidele d-o noapte, tre’ să se lase cu fluturi în stomac, alea, alea, deci copila e cuminte și devreme acasă. Dacă ne uităm la declarația fetei, descoperim că:

Când eram în școala primară, mă temeam că sunt lesbiană. În gimnaziu, le-am spus alor mei și prietenilor apropiați că sunt bisexuală. În liceu am descoperit pansexualitatea. Recent am aflat mai multe despre demisexualitate și cred că această identitate rezonează cu mine cel mai mult

Carevasăzică  s-a temut că-i lesbiană, ceea ce nu-i așa rău, și subiectu’ nostru-i lesbian, și apoi că-i bisexuală. Io-te cum au dispărut brusc alea cu „devreme acasă și cuminte”. Presupun că nu s-a bănuit așa, doar cu priviri șăgalnice către o gagică fezabilă. Sigur a gustat ceva. Apoi a descoperit pansexualitatea. Ce căcat e pansexualitatea!?!?! AICI că am gugălit. Asta alături de bisexualitate, e Kama Sutra pură, predată de un drac nimfoman, pe un segment de populație de pe o sută de km, pe toate axele și direcțiile. Adică nu contează cu cine, cum și unde, important e să aibă puls. Că dacă n-are, e nasol și trecem în altele pomenite-n codu’ penal.

E exact reversul medaliei demisexualității. Și asta mică, după ce a trecut prin toate, a descoperit demisexualitatea care, nu-i așa, rezonează cel mai bine cu personalitatea ei. Exact ca la popă la spovedanie. Nu contează ce ai făcut, marci banu’, completezi oral un formular sub patrahir, cu toate rahaturile pe care le-ai făcut, trei mătănii cu Tatăl Nostru inclus, și ești ca nou.

Nu știu ce să zic, dacă eram în locu’ lu’ ta-su îi puneam centură de castitate. Vedeți? Poftim cultură!!! Subiectu’ din experiment s-a uitat ca curca-n crăci la două definiții despre care știa fix nimic, pe final a băgat-o p-aia cu centura de castitate și din asta rezultă o gândire medievală. Ei bine, calitățile de profesor în sexologie și educație sexuală ale subiectului, sunt în pom și pomu-n aer. Și cam așa toată generația care-n teorie, tre’ să ducă educația sexuală pentru ăștia mici, la un nivel mai avansat decât banala joacă cu puța-n țărână.

Educația sexuală după 40 de ani – 8.07

 

1 thought on “Educația sexuală după 40 de ani – 8.07”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: