Coșmarul unei nopți de vară – 22.07

Coșmarul unei nopți de vară – 22.07

Coșmarul unei nopți de vară - 22.07

Coșmar că vis frumos n-am pe stoc de două nopți. După ce am scris jurnalul unei ferestre termopan AICI și scrisoare deschisă către tanti Poli, cu bătut șeaua să priceapă iapa, adică dom’ primar, AICI, am avut o noapte în care karma mea a fost protagonista unui gang-bang fără voia ei, unde a fost sexată de elemente huliganice urbane.

Inițial am vrut să scriu de idioții ăia care au circulat pe contrasensul autostrăzii, da’ o las pentru mâine că-s prea terfelit fizic și psihic.

După ce cu o noapte înainte n-am dormit de cald și m-am preparat la foc mic și-n suc propriu, următoarea noapte în care nici nu mă gândeam să nu dorm, a-nceput perfect și promițător.

Orele 22.00, grișulețu’ cu lăptic era gata, placa dentară spălată, răcoare-n cameră, io-n scutec înconjurat de cele patru pernițe suave, pupă tata pe ele de gingașe. Și somn profund, somn de somn frate cu moartea clinică.

Până pe la ora unu din noapte, poate unu juma’, când o gașcă de puștani fără credite pe telefon, simțeau nevoia să comunice între ei. Problema era că o parte de gașcă se afla-n dreptul geamului meu și cealaltă parte la o distanță considerabilă. Vă jur, eram inert fizic și creier parțial funcțional, că-mi venea să-i împachetez pe fiecare-n parte și să-i duc la mă-sa la ușă „bună noaptea, de la Fan Curier, aveți un colet”.

Poliție… ce-i aia poliție? Poliție comunitară? Nu cred că mai avem. Știu că-i perioada de concedii, da’ chiar așa, sunt plecați pe secții? Io personal n-am mai văzut un echipaj de poliție de două săptămâni, și ăla era cu radar la ciugulit, să facă bani la buget. Pe parte de liniște publică, îi doare la pingică.

În loc să-mi vină o corală de milițience, ca tanti de mai jos, care să-mi cânte „nani, nani, puișor”, să ajung la muncă fără feng shui alterat, să fiu capabil să-mi plătesc taxe și impozite, și amenzile date de ăia de la drumuri care n-au văzut o grămadă de idioți pe contrasens pe autostradă, am zis că mâine vă zic de asta, pentru că așa papă și ei din ban cinstit de contribuabil, pe ei îi doare-n spatele gării și dorm prin secțiile de miliție.

Coșmarul unei nopți de vară - 22.07

Jur că-mi vine să mă duc la una din ele, în creierii nopții, eu și o gașcă de pescăruși guralivi, să le stric tura de somn. Apropo de FMM de pescăruși nenorociți… sau albatroși, sau ce mama dracu’ specie sunt.

Orele 04.00, după ce am reușit să adorm direct din conversațiile lătrate de cretinii ăia nocturni și necontrolați de miliție, au început nenorociții, jigodiile înaripate, șobolanii zburători de pescăruși sau albatroși. Ziceai că e o nuntă la care s-a lăsat cu scandal pe motiv de dar sau de furat mireasa. Coșmar auditiv, HD, surround, sistem 5+2458 de pliscuri și gâții mă-sii de orătănii.

Dacă cioara face „cra, cra”, porumbelu’ „glu, glu” și găina „cotcodac”, ei bine, ăștia fac în toate felurile posibile. De la țipete ascuțite de faci riduri pe retină, la urlete pe joase de zici că-i violat un interlop, au ăștia o gamă variată de urlete și când e sezon de-mperechere, divorț sau alegeri politice-n stol, adică-s mulți pe metru cub de aer survolat, sănătate curată pentru creierașii tăi adormiți.

Io-te ce am găsit la EMag AICI Un dispozitiv de alungat pungile zburătoare, purtătoare de gainaț, model super-glue. Problema e că n-o să pot să dorm de sunete de pușcă fake.

Și am adormit iar, probabil că m-am obișnuit cu hărmălaia… până la 5.50 în ză morning când coșmarul a ajuns la apogeu.

Doi soli trimiși de primărie, specializați în lupta anti-tero cu țânțarii, muștele și căpușele din Ploiești, au pornit la atac fix de sub geamul meu. Echipați cu atomizoare pe motoare cu benzină și cu țevi de eșapament inutile, când le-au pornit am crezut că dă Putin cu rachetuțe.

Bre nea’ primaru’, ce ai bre cu mine și cu cearcănele mele de nu le lași să se tragă-ndărăt? Mi-am plătit tot de la-nceputu’ anului, nu arunc hârtii pe jos, ajut băbuțele la semafor și-s cetățean model. De ce-mi alimentezi coșmaru’? Am înțeles că vrei să ne scapi de goange, da’ nu se poate după ora șapte? Își țin alea respirația dacă dai cu prafuri la ore normale la cap? Nu mai beneficiezi de elementu’ surpriză? După șapte pleacă căpușele la SPA?

Vrei să mă omori pe mine sau țânțarii!?!?! Bre, asta e tortură-n pana mia!!!

Și gata, am terminat magna cum laude o noapte de coșmar.

Coșmarul continuă, sunt la muncă, cu capu’ pe tastatură și CTRL-ALT-DELETE întipărite pe frunte.

PS – Aștept vacanța, am o vilă la 50 de metri de plajă. La bafta mea o să mă urmărească nemernicii ăia zburători. Sper doar ăia, angajații primăriei să stea la ei acasă.

PS2 – Dedicație muzicală

Eu vara nu dooooorm/ Da’ am soooomn/ Zorii zilei mă prind/ Când de zgomot leșin/ Pentru că vara nu doooooorm

Coșmarul unei nopți de vară – 22.07

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top