Bloggeru’ întreabă, cititorii răspund – 21.07

Bloggeru’ întreabă, cititorii răspund – 21.07

Bloggeru' întreabă, cititorii răspund - 21.07

Bloggeru’ întreabă, cititorii răspund, sau cel puțin așa sper.

1.Care este dușmanul natural al pescărușului? De unde-l pot achiziționa? Nu, n-am pușcă, e ilegală. Da, am verificat pe OLX și n-am găsit nimic. Nici goagălu’ nu-i foarte generos în date. La căutarea cu „FMM de pescăruș!!!”, n-a reacționat cu ceva sfaturi utile.

2.Există antidiareice pentru păsări? Sunt cu arome de ce dracu’ mănâncă păsările? Sigur nu grăunțe bio la ce esențe de Cernobâl găsesc pe mașină.

3.Se poate monta un claxon de mașină în curu’ cuiva? Da’ o țeavă de eșapament găurită și zgomotoasă? Pentru alte zgomote AICI

4.Există bază legală și amendă pentru cineva care are potențiometru’ stricat și urlă la telefon ca un descreierat? Apropo, Maricica-i curvă și are datorie mare la Costel. Ăsta a plimbat-o la mare pe banii lui și acu-i îmbârligată cu unu’ de la SGU. N-am înțeles numele că a coborât vocea când a văzut privirea bloggerului, cu trimitere la zeii mă-sii. Deci, de evitat Maricica.

5.Dacă stai la o coadă și se bagă unu-n față pe motiv că „nu te-am văzut”, poți să-i tragi una la scufiță pe același motiv?

6.Există „Agenția de Protecție a Cocalarului”? Adică o instituție pe model protecția copilului sau Greenpeace, care să se sesizeze în caz de molestare de cocalari?

7.Cum se pune piedică unei mașini care trece pe lângă tine, îți taie fața și se bagă înaintea ta, în timp ce tu stai regulamentar în coloană?

8.Cum poți să blochezi pe facebook prieteni dragi sau rude, care-s în vacanță și te scot din minți cu postările lor, fără ca ei să se prindă că-ți vine să-i strângi de gâți, pentru că tu faci oo coapte la muncă și ai minionii încinși? Poți să le dai report fără să afle cine le-a închis temporar contul de facebook?

9.Există gigolo pentru pisici? Adică pentru o sumă modică să rezolve pisicile-n călduri?

10.Cum dracu’ să fac să nu mă mai îngraș? Menționez că doar dacă mă uit la reclame la Mc, pun pe mine cel puțin 100 de grame. Știu, să nu mă uit, da’ mă ia prin surprindere.

11.Știe cineva cum mama dracu’ ne-am umplut de urși? Parcă au explodat ca iepurii în ultimile luni. Apropo, iepuri mai avem?

12.Se poate pune stop la covid pentru a pleca-n concediu și cei care au programări pe la sfârșit de august?

13.Știe cineva, Elon Musk e dispus să-nfieze pe cineva? Să zicem… roacker, blogger, ușor bețiv, da’ băiat bun.

14.Se poate hackerii lista de-ntreținere? Cum?

15. Ce mai gătiți voi?

16. Unde naiba facem Revelionu’?

Bloggeru’ întreabă, cititorii răspund – 21.07

 

2 thoughts on “Bloggeru’ întreabă, cititorii răspund – 21.07”

  1. Pescarusii din Anglia fura chipsuri de pe mese. Cunoscut fiind faptul ca chipsurile congelate nu se strica niciodata, nu cred ca e de la astea. Dar parca vad ca cretinii baga si seafood din mare, deci de acolo e. Ar trebui sa nu le mai dea voie la mare. Sa ii mute la munte la ursi. Asa scapam si de ursi…
    Plec in Franta Duminica dar mint ca ma duc in Elvetia. Deci se poate. Problema e ca o sa am Facebookul blocat daca pun poze…
    A, si, ghiveci. Aia gatesc…

  2. Pingback: Vând Pescăruși, Rog Seriozitate - 06.07 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: