Facebooku’ nostru, cuibușor de nebunii – 29.07

Facebooku’ nostru, cuibușor de nebunii – 29.07

Facebooku' nostru, cuibușor de nebunii - 29.07

Facebooku’ rules!!! Ce Spitalu 9, pistol cu apă, ce Voila, o amărâtă bază de tratament cu SPA pentru minionii din căpăcici, Bălăceanca, tabără preșcolară de vară, poate la Călinești și Săpoca să se mai găsească ceva de calitate.

Vrei nebunie pură și creier faultat cu simț de răspundere, ei bine, facebooku-i răspunsul.

Întreaga societate are probleme cu scufița. E suficient să pleci la serviciu și la primu’ semafor găsești primu’ nebun. Zici că-i promoție, la un semafor, un nebun gratis. Da’ ca la facebook nu-i nicăieri. Am mai zis eu că trebuie să se dea net cu test de IQ și un examen psiho-pupu, înainte să vie băieții cu fibra optică. AICI

Și nu zic de glume, poante, pisici haioase etc, mă refer la câte o știre care răzbate pe facebook. În așteptarea mult iubitei și stimată vacanță pe care vreau s-o duc la greci, în ultima perioadă stau cu ochiu’ pe țara și poporul frate și prieten grec, ca pe butelie.

Adică dacă vreți informații, vă zice fratilii vostru. Habar n-am de cele aproape 150 de cazuri de covid delta din Românica, da’ cu mersu’ pandemie prin Elada mă updatez cam la două ore.

Pe facebook sunt anunțat de Știrile ProTv când e un live mai important. Sunt numa’ ochi și urechi când sunt d-astea de pandemie.

Ieri îl vizionam pe dom’ colonel Gheorghiță cu veștile de vaccinare. Personal mie-mi place de el, știe ce vorbește, are diplomația la purtător chiar și la-ntrebările cretine, e ok omu’. Până aici nimic ieșit din comun. Cum te uiți la facebook, pe dreapta, e zona aia în care comentează lumea. Problema e că lumea care comentează e proaspăt sărită gardu’ din grădina Domnului.

Juram că e o întrunire a tâmpiților anonimi, mă rog, nu chiar anonim că au trecut un nume p-acolo. Asta dacă e numele lor real. Nu contează ce spune autoru’, nu contează că e o conferință de presă vis-a-vis de covid, de șoseaua de viteză Țăndărei-Tecuci sau de mărirea alocațiilor la copii, ăia postaci au ce au cu mamele, neamurile, cu sexatu’ anumitor componente ale corpului protagonistului conferinței, pe scurt, la Obor e Buckingham Palace pe lângă porcăiala facebookistă.

Deci dom’ colonel explica statistici, chestii, câte doze de draci avem, câte de laci, și tâmpiții de legat înjurau câmpii cu grație. Un tembeloid  care avea la rubrica de studii „scola de kick boxing”, eu am luat-o ca pe o scuză a tâmpeniilor scrise, așa e când recepționezi două zeci de mii de pumni în cap, debitezi inepții, scria „sa o vacinezi pa mata”.

Io-s ferm convins că mama domnului colonel e vaccinată de ceva vreme. Apropo, e o femeie simplă de la țară, locuiește-n prezent în satul Izvoru de Argeș, împreună cu tatăl colonelului, fost lucrător silvic, fără diplomă de la renumita școală de dat șuturi în cap, da’ suficient de inteligentă să-și crească odraslele bine, să-i dea la școală și sa ajungă bine, doctor specialist, nu ca bou’ ăsta retard, cu probleme la tastatură anagramată.

Altă mândrețe de proastă, o țața Floarea filatoarea, formator de opinie la intersecția dintre ulicioara Cimitirului cu strada Învierii, din Cuțupendii Deleni, scrie cu litere mari „STOP VACCINAREA!!! JOS COVID!!!”.

Bre, nu-i așa simplu, dacă pleca covidu’ în urma unui protest la Universitate, o făceam de acu’ doi ani. Și dacă STOP VACCINARE, nu STOP COVID. Hai să respirăm adânc, lăsăm diazepamu’ cu țuică, și ne reglăm puțin la idei.

Cel mai tare a fost un nea’ Caisă, care scria „Vând Logan, 1.4, stare bună”.

Un tip ok, cu toate literele la el și exprimare coerentă, a avut brusc mâncărimi prin părțile moi și la o postare d-aia cu „STOP VACCINAREA”, n-are ce face și-ntreabă simplu „De ce?”. Pfoa… jihaaaaad!!! În cinci minute a avut patru înjurături de mamă, trei trimiteri belicoase la vaccin, pentru el și pentru toată familia, încă cinci înjurături adresate strict la persoană și două, trei cu trimitere la morți și răniți.

După avalanșa asta, a postat o replică deșteaptă și de mare angajament diplomatic. „Bănuiam, dumneavoastră în afara înjurăturilor nu aveți un motiv clar pentru stoparea vaccinării”. Genial omu’ și cu nerv tare la purtător. După toată porcăiala aia, a folosit cuvântul „dumneavoastră”. I-am dat o inimioară din toată inima, că merita.

E clar, nu se mai numește facebook, e ospiciubook. Exact când zici că te-ai tâmpit de tot, apare unu’ care te contrazice.

Facebooku’ nostru, cuibușor de nebunii – 29.07

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: