Bre Cîțule, vrei să fii căpitanul nostru? – 13.08

Bre Cîțule, vrei să fii căpitanul nostru? – 13.08

Bre Cîțule, vrei să fii căpitanul nostru? - 13.08

Cîțu la prima vede… cum care Cîțu? Cîțu Floriiiiin, nenea ăla galben care ne păstorește guvernu’. Hai mă, ce dracu’, concentrați-vă puțin, gata cu vacanțele, reveniți pe linia de plutire.

Așa, deci, când a apărut prima dată Florinel, recunosc cu mâna pe corazon că mi-a intrat aproape imediat pe lista de antipatii.

Nici nu-l știam dinainte, habar n-aveam al cui e din Penelenia, are moaca aia de nerd cu ciungă-n păr, la carismă e repetent, mă scrijelește pe neuron vocea, ce să zic, nu-l vreau la mine la masă.

Până când a apărut în fotografia aia în care purta tricou cu Metallica. Din momentul ăla mi-a devenit și mai antipatic. Era așa, vezi Doamne nu se trage din cruciați, e om simplu din popor, cu credit la bancă și amator de senzații tari la coadă la Mega.

Hai bre nea’ Florine că nu s-a întâlnit hoțu’ cu primăvara. Nu suntem chiar așa botaniști, da’ hai să zicem, cinci de trecere, stai jos.

Și cum stătea domnu’ Cîțu liniștit pe lista mea de antipatici și își savura băutura Marghetengâtita, zbang mai vine o declarație care l-a propulsat în top 5, aproape de Ghiță Ciobanu și Codrin Ștefănescu. Declarația aia cu pâinea. Video AICI.

Premierul României nu știe cât costă o franzelă. Normal, poate mănâncă cozonac. Poate știe prețurile altor produse. Vorba lu’ profa Mihaela Baran, fotogracitez:

 

Bre Cîțule, vrei să fii căpitanul nostru? - 13.08

Recunosc sincer că-n mod normal, mă cam doare-n spatele gării că nu știe premierul cât costă o pâine. Da’ dacă-i pe lista cu antipatii, se schimbă treaba și bucuros dau cu pietre. Până zilele trecute când s-a produs răsturnarea de situație fără precedent la mine-n listă.

La-nceput a fost un zvon cu iz de cancan și glumă românească. Fix ca ăla cu elicopterul american blocat în traficul bucureștean, pe care inițial l-am luat ca o glumă, ulterior să-mi pice fața când am văzut că-i pe bune.

Se făcea, că acu’ douăj’ de ani, ăla din capu’ mesei de la Victoriei, a fost prins băut la volan și băgat la zdup de milițienii americani. WTF bro!?!?! Pe bune!?!?! AICI

Bre Florine, așa DA! Felicitări, ai câștigat medalia Romanian BAD ASS! Buei, vă zic, dacă aveam coadă dădeam din ea de fericire. Începe să se justifice tricou’ ăla cu Metallica, uitătura de criminal în serie pe care o aruncă-n conferințele de presă, e altceva. Bre, dacă-ți iei și motor mă-nclin cu respect și-ți țin scaunu’ la masa mea, ca la domnișoare.

Ce vorbesc, te las singur la masa mea, mă mut eu mai pe un colț așeeeea. Te-am șters de la antipatici și ești pe lista bună. Vrei să fii căpitanul nostru? Bine, știu că ești, da’ acu’ te recunosc și io.

Mai am o-ntrebare… E de la Orban, nu? Și pe matale te cheamă Vasile? Și Cîțu și Vasile?

Mai las aciulea o chestie veche da’ haioasă. Dacă mijești ochii după ce bagi patru beri, chiar seamănă cu Florinache Rockeru’ BadAssu’.

Bre Cîțule, vrei să fii căpitanul nostru? – 13.08

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: