Decizii vestimentare proaste – 19.08

Decizii vestimentare proaste – 19.08

Decizii vestimentare proaste - 19.08

Decizii proaste avem în orice domeniu. În ultima perioadă, te uiți așa-n lungu’ globului pământesc și pot spune că trăim în simbioză cu deciziile proaste. Mai grav e că nu-nvățăm nimic după o decizie proastă cu efecte catastrofale și o mai luăm o dată.

Azi vorbim de decizii vestimentare de toată jena. De la-nceput vă spun că-s praf în materie de modă. La mine-i simplu. Tre’ să fie tricou, de preferabil negru, să fie cu mortăciuni, formații rock sau chestii militare, blugii sunt perfecți și pantofi sport sau ceva de inspirație army. Niciodată, da’ NICIODATĂ SANDALE.

Mă doare-n spatele gării dacă hainele-s de firmă sau nu. Dacă-mi place, e la preț ok și-mi șade bine, le-am luat indiferent că-i China, Peru, sau Marte. Încă din cele mai vechi timpuri, când linia modei Milano-Paris-New York nu se afla-n căpăcica omenirii, decizii vestimentare proaste găseai pe toate potecile, numa’ că atunci n-aveai pe cine da vina.

Decizii proaste în ținutele militare ale Imperiului Roman

3731 0090a5b9de8347d141068aa313ffe8dc

Încercați să vă imaginați cum trecea Armata Romană podul peste Dunăre. Pe partea cealaltă, cercetașii daci priveau uimiți armurile cu pătrățele și coifurile romanilor.

-Moamă ce șmecherieeee!!! Tre’ să-i zicem lu’ șefu’ că-i cam belită treaba. Io-te ce sclipesc ăștia!!! Da’… stai așa… ce rahat!?!?! Ăștia sunt în sandale!?!?! Păi ce-ai făcut Bobițicus!?!?! Așa ne ataci tu, în sandale!?!?!

Io am înțeles că-n Roma-i cald și e bine să-ți lași râmele la aer, da-n ținuta militară, cu chestii șmechere pe tine, coamă la coif de ofițer și alte accesorii fioroase, termini așa prost, cu sandale? Cum dracu’ să te ia barbaru-n serios. Probabil că triburile germanice, înainte de luptă, au tras o burtă de râs. Ulterior le-a ieșit pe nas… da-n sandale? Pe bune?

Să te duci tu la oamenii ăia, să-i omori, să le dai foc la case, să le violezi femeile, în sandale.

AICI un articol fără nici o legătură.

Și azi mai vezi câte un munte de om tatuat, cu față de viking și sandale. Jur, oricât m-aș chinui, eu nu pot să-l iau în serios. Dacă asortează la ele și o pereche de ciorăpei albi, e tablou’ complet.

 

Decizii proaste a la grec

Decizii vestimentare proaste - 19.08

Mai nasoale decât sandalele romane, decât sandalele-n general, e ținuta militară grecească de paradă. Bre, pe bune?!?! Atâta s-a putut?!?! Voi știți că se-nvârte-n mormânt și face hau, hau, hau, Leonidas? Greșit, face schelău, schelău.

Pericle o să vă bântuie? Cine mama dracu’ a pus ciucurii ăia la botine nu știu, da’ a fost un tâmpit.

De fustițele alea ce să mai zic. Scoțienii le au mai miștoace și le poartă fără chestii pe dedesubt. Când îi văz p-ăștia cu mulăciunile alea pe picioare, îmi vine să le iau armele că oricum nu se-ncadrează-n peisaj, și să le-nlocuiesc cu umbrela lu’ Mary Poppins.

 

Cașcheta lu’ Napoleon

Decizii vestimentare proaste - 19.08

Pe vremea aia, dacă se dădea un ordin să fie omorâți toți maeștrii pălărieri, ăla care a inventat tricornu’ sau cum dracu-i zice la oroarea asta, murea nevinovat. Că-l pui pe raza OX, că-l întorci la 180 de grade pe OY, arată tot ca o pernă în care ți-ai înfundat capu’. Zici că-i antenă sutien de prins bulgarii.

La ținutele militare frumoase ale vremii, care impuneau respect și apreciere, trebuia un bou să vină cu rahatu’ ăsta și să strice tot. Dacă făcea colțurile mai alungite și atârna de ele clopoței, ziceai că-i arlechin. Nu ține de cald, nu rată bine, dacă ai și urechile clăpăuge te-ai scos și presupun că te și făcea mai vizibil pentru un sniper inamic.

 

Pantaloni de cascarache

3 6175 L imagesff

În trecut, pe la marile curți europene, venise moda aia cu pantalonii ăștia de inspirație 80% MC Hammer. Pe dedesubt îi asortai cu ciorăpei fini de damă, să te faci de cacao total. Și dacă te-ncălțai cu ciubote cu fundă pe față, moartea pasiunii, sursă de vis erotic horror  pentru orice muschetar.

Între timp, nu-i așa, au apărut artiști în modă. Legenda spune că nu mai avem nici o șansă, vezi prima fotografie.

Decizii vestimentare proaste – 19.08

 

1 thought on “Decizii vestimentare proaste – 19.08”

  1. Pingback: De Data Asta Io țin Cu Ursu' - 20.08 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: