Kabul, all inclusive decomandat – 31.08

Kabul, all inclusive decomandat – 31.08

Kabul, all inclusive decomandat - 31.08

Kabul și legătura cu mine. Ei bine, nu există nici o legătură.

Da’ vă povesteam când am avut drumurile legate-n Bulgaria și Mama Omida zicea că n-are leac pentru așa ceva. AICI.

După ce am stat patru ceasuri ca vițelu’ la poarta Românicii de-ncepusem să gândesc în bulgărește, adică nu mă gândeam la nimic pentru că eu nu știu bulgărește, seara înainte să ajung acasă mi-am luat două beri, pe care le-am băut… de foame că aveam frigideru’ star porno.

După 15 ore la volan, alea două beri au fost cireșele de pe tort. Adică nani rudă cu moartea clinică.

Ok, o să ziceți „am înțeles Grecia, Bulgaria și România, da’ care-i faza cu Kabul?”

În somnul ăla de m-a rupt din realitate, am avut un vis ultra HD, 4K, în culori și sunet. Rar se-ntâmplă să țin minte ce visez, da’ am momente când mă mai implic într-un vis și-l trăiesc cu simț de răspundere.

Dragilor, fratilii vostru primise moștenire un apartament de două camere, bucătărie și baie, fix în Kabul. Mă oftic tare de tot că nu mai știu de la cine l-am primit. Mă roade curiozitatea mai ales că neam de neamu’ meu de la maimuță-ncoa’, n-a avut nici o legătură cu locația.

Nici prin zonă n-a fost vreun Vlad. Cum dracu’ am primit eu moștenire un apartament în Kabul, dracu’ știe. Inițial am vrut să-l vând da’ piața e praf p-acolo și mai bine mă gândesc la altceva.

Apartamentul drăguțel, două camere decomandate, o baie, bucătărie și un mic balcon distrus de ceva care făcuse plici pe el.

Geamurile erau sparte și vorbisem cu prietenu’ Mișu termopanistu’ să-mi facă o ofertă că e bun. Să vedeți cât de HD era visu’, adică Mișu există și chiar cu asta se ocupă. AICI

Montasem și uși metalice, atât la intrare cât și la fiecare cameră, să le transform în camere securizate. Lucrare serioasă, nu jucărie.

Partea WOW e că la cine dracu’ să-nchiriezi un apartament în Kabul, nu-i chiar Beverly Hills și clienți excentriști dispuși să plătească pentru un concediu în care se curge sânge din nas, cam răruț.

Băi și atunci mi-a pus Dumnezeu măna-n cap, sau Alah, că eram tot la Kabul să-l ajut pe Mișu. Am găsit chiriași de soi, patru corespondenți de război CNN sau BBC, nu e clar pentru cine lucrau, foarte interesați de locația mea, cu plata-n avans pe șase luni, cu posibilitate de prelungire.

Io-i cam bănuiam că erau CIA-iști sub acoperire da’ d-aia nu mai plouă-n Kabul.

Și atențieeee, cam 3000 de coco pe lună că le-a plăcut locația și mai ales amenajările făcute. Cred că era prin zona aeroportului, cu ceva priveliște spre o locație talibană.

Deja mă bătea gându’ să-mi mai iau un apartament în bloc, poate până la urmă mă lipeam de o agenție de turism pentru sinucigași.

M-am trezit dimineața râzând și vesel, pentru că afacerile mergeau strună și Mișu arăta foarte fun cu vestă antiglonț, cască pe cap și inscripție pe vestă cu „Nu trageți, sunt Mișu termopan”.

Ce-nseamnă berea pe burta goală și oboseală cronică.

Kabul, all inclusive decomandat – 31.08

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: