Piuituri se întoarce… iar – 29.09

Piuituri se întoarce… iar – 29.09

Piuituri e tâmpit, Piuituri a fost bolnav când era mic și-s mai mult ca sigur că a și suferit de pe urma unei căzături în cap. Altfel nu se explică de ce se-ntoarce-n țară de pe meleaguri însorite, cu mare, soare, verdeață și zen luminos.

Am dispărut de p-aciulea din motive obiective și să nu dați cu pietre. Am avut ocazia să mai trag o Grecie d-o săptămână în gașcă zurli, în locație șmecheroasă și plajă, cu burtă plină de bere, dodoloață și expusă la soarele calm de septembrie. AICI și AICI ce am reușit să debitez într-o săptămână.

Din punct de vedere vacanță, 2021 a fost șmecherie. Adică două săptămâni concediu, una-n Grecia și cealaltă p-aci prin zonă, mers pe plantație două săptămâni, și apoi se ivește ocazia de încă o săptămână-n Grecia de m-au dat cu huo toți cunoscuții.

În apărarea mea vă spun că a meritat și ultimu’ bănuț, și ultima-njurătură, le primește fratilii vostru cu fruntea sus și pieptu-nainte. După o săptămână de vilă-n mijlocul pădurii, trezit în zumzet de albine, de bălăceala exterioară-n mare și bălăceală interioară cu bere, duminică am luat drumu’ Românicii.

O săptămână calmă, cu timp petrecut frumos, în care nici măcar o știre de cacao. Bă pe bune, în Grecia litorală nu se petrece mai nimic, soarele răsare, te-ncântă, apune, marea-și vede de treaba ei, grecii gătesc bine, berea-i bună, totul perfect… și ajungi în România.

Câțu, congres, covid, covid, covid, urs a atacat colo, alt urs a atacat dincolo, localități carantinate, Câțu în congres, covid lipsă de la congres, urs, urs, covid și cam astea-s subiectele care te lovesc în freză. Să nu mai zic de vremea de octombrie ce stă să vie.

E clar că în Grecia există la un moment dat șansa să te plictisești. În România n-ai când. Am citit-o p-aia cu mesajul Ro-Alert de la Brașov, genială. AICI

Și d-asta zic, Piuituri „ie căzute-n cap” rău de tot.

Piuituri se întoarce... iar - 29.09

Caut societate comercială, pufulețărie, patiserie, prelucrătoar prin așchierie, care-și doresc deschidere punct de lucru-n Grecia, la recoltat de chestii, alungat de maimuțe, împins valu’ de-ți ia calu’, de ce vor ele să presteze p-acolo că mă bag. Rog și ofer seriozitate.

Sau măcar un cuplu de bogătani care vor să-nfieze un copil bine, cu forme plinuțe, sărit binișor de 40 de primăveri, papă tot din farfurie, de halbe nu mai zic, cumințel și devreme acasă… în sensu’ că ajunge acasă dimineața devreme, pe modul stealth să nu-și deranjeze părinții. Domnu’ Gheiț, se aude la dvs?

Apropo, de ciudă că am plecat Grecia s-a cutremurat… sau de bucurie, cine știe…

Piuituri se întoarce… iar – 29.09

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top