Apocalipsa după Zucky – 06.10

Apocalipsa după Zucky – 06.10

Apocalipsa după Zucky - 06.10

Apocalipsa a-nceput luni seară pe la orele 19.00. Mă rog, atunci m-a cuprins pe mine. Io v-am zis să mai terminați cu glumele despre Zucky că io-te ce se-ntâmplă, scoate facebooku’ din priză.

Am ajuns la concluzia că la mine la scăldătoare, la mine și la toți născuții-n perioada aia, au venit ursitoarele fumate și după ce vizionaseră Walking Dead, sau orice film cu tema „Apocalipsa de la A la Z”. Legenda spune că așa s-a născut sintagma „generație de sacrificiu”.

Prima, între două fumuri dintr-un joint, a zis „ăsta micu’ o să prindă o revoluție, după asta sistemul de învățământ o să fie bulversat și o să-i facă creierii muci, și o să facă armata”.

A doua a tras niște shot-uțuri de palincă cu cifră octanică mare, o bere să le stingă și a zis: „mno, musai să prinză o criză economică mondială, e păcat să stea liniștit după adolescență… a, să nu uit, și o pandemie”.

A treia, aia rea după canoanele de poveste, lăsată cam la urmă și epuizată de subiecte apocaliptice, zice „să-și uite telefonul prin diverse locuri cu o frecvență de două zile și… ce să mai zic că-i prea ușoară asta… da’, știu, o să-l las fără facebook, insta, whatsapp, mess, fără somn și să sughită două ore”.

Stau și mă găndesc ce-mi mai lipsește. Cutremuru’ din ’77 l-am prins, avem criza bifată, pandemie în desfășurare, o erupție de vulcan da’ n-are Românica pe stoc vulcani, explozie de rafinărie am avut, poate o ploaie de meteoriți și o invazie de lăcuste ca să-mi completez cartonașele cu Cavalerii Apocalipsei.

Luni seară m-a luat puțin panica și cât pe ce să-mi iau routeru’ la șuturi. Bine că m-am prins „că-i de la ei”. Dacă-mi picat și Netflixu’, eram nevoit să ies la plimbare ca un psihopat. Io-te ce zic eminențele cenușii despre pana facebookistă.

„Reţelele sociale Instagram, Facebook şi WhatsApp au înregistrat, luni, o serie de probleme tehnice, fapt care a dus la întreruperea aplicaţiilor. Experţi în securitate nu au exclus un sabotaj intern, potrivit Reuters.” Articol complet AICI.

Io-te ce axplicații mi-au venit prin minte.

-Mark Zuckerberg, Zucky pentru amici – scuze, s-a împiedicat ăla micu’ de firu’ de la laptop, am format o comisie de specialiști și vom remedia situația.

-Florin Cîțu – Facebooku’ duduie!!! Merge de rupe!!!

Cum care Cîțu? Bă, nici nu s-a uscat bine pata aia pe asfalt, aia de la căzătură.

-Șoșoacă și nu mai știu cum – E de la vaccin, afectează pe trei generații, prima Facebook, doi, Insta și trei, WhatsApp.

-un englez de rând – Cred că e pe benzină și d-asta s-a oprit.

-Nea’ Titel, mecanic auto mioritic – E de la planetară, sau jigler… asta-i boala lui.

-Zdreanță, cel cu ochii de faianță – E de la pisici dom’le, au colmatat astea rețeaua de socializare.

Nea Costel Drojdier, Times New Roman – Mai dă-l în …!

-Twitter Inc. – Muahahahahaha!!!

-părerea mea – a fost luni, e ceva normal.

Hai v-a dat panică, recunoașteți 🙂 Apropo, curând o să mă găsiți și pe Twitter, să am variantă de backup.

Apocalipsa după Zucky – 06.10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: