13 fără sutien – 14.10

13 fără sutien – 14.10

13 fără sutien - 14.10

Sutien – acea parte vestimentară femini… scuze, acea parte vestimentară, inițial feminină, acum nu suntem foarte siguri, pe care o urăsc și n-o-nțeleg, indiferent de mărimea și cantitatea de țâțe pe care le acoperă/susține.

Vă ziceam acu’ ceva timp de infuzia asta cu zile onomastico-omagiale la tot felu’ de chestii, de la lucruri, animăluțe, profesii, și până la ce vă mai trece vouă prin căpăcele. AICI

Azi am aflat cu mare regret în suflet și pe retina văduvită de imagini sexy, că ieri pe 13 octombrie, a fost ziua fără sutien. Bine, nimic de mirat aici, io am uitat și de ziua mea într-un an. Da’ asta nu-nseamnă că nu mă oftic.

Vă las AICI o istorie a sutienului, documentată de țestoșii descoperă.ro.

Deci nu sufăr sutienele. Cu riscul că o să mă bălăcăriți și o să mă faceți superficial, obsedat și cum mai vreți voi, io o să vă zic așa: dacă ești bărbat, ești ipocrit, dacă ești femeie, bineînțeles că ai dreptate. În primul rând sutienul acoperă o parte din bijuteriile coroanei. Vă spune unu’ nealăptat de mamă. Adică de mic sufăr după țiți.

În rândul doi, nu le sufăr că sunt înșelătoare. N-am nici o problemă dacă conținutul e mic, mai pe dreapta sau pe stânga, că-i obraznic sau spășit, important e să vezi adevărul. Apropo, acu’ poa’ să mă-njure bărbații, niciodată nu m-am dat în vânt după XXL-uri. Chestie de gust.

În rândul trei, poate cel mai important din punctul meu de vedere, pentru că-n tinerețe mi-am terfelit imaginea de macho, mă scot din draci sutienele cu sisteme complicate de prindere. Io le-aș face cu comandă vocală. Am pățit rușinea când m-am chinuit la morții lor de agățători cretine, și nu era un singur rând, trei ca la seifurile BNR-ului, și altă dată când m-am făcut de cacao pentru că nu le găseam deloc și atunci am aflat că s-a inventat închiderea pe față.

Și colac peste pupăza din tei, de parcă trei motive nu-s suficiente, No Bra Day e pusă în octombrie cu 80% șanse de ploaie, 100% șansă de geci și pufoaice, 0% șanse de vizionat ceva. Protestez vehement!!! Exact ca ziua României, vrei să te duci la defilare și-ți îngheață crema-n tine.

Adică de ce să se bucure numa’ ăia de la tropice, noi ăștia din zona Winter is coming sughițăm? Nu suntem și noi bărbați porci și obsedați, ha? Doamnelor și domnișoarelor, nu contest că nu celebrați ziua, da’ la noi, vizual vorbind, ajunge o geacă dodoloață și oricât ne-am concentra, indiferent de stufoșenia imaginației noastre, tot moartea pasiunii se cheamă.

Așa că, propun rocada cu 1 Iunie, ziua copilului. Toată lumea-i fericită, inclusiv părinții care scapă de ieșeală-n parc sau bâlci pe motiv de vreme nașpa. Oricum ăștia mici tot în fața calculatoarelor, tabletelor sau telefoanelor își fac veacu’.

Acum lăsând gluma, No Bra Day este o zi dedicată conștientizării cancerului la sân. Doamnelor, domnișoarelor, suntem alături de voi.

13 fără sutien – 14.10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: