Cleptoman de ocazie – 17.10

Cleptoman de ocazie – 17.10

Cleptoman de ocazie - 17.10

Cleptoman de ocazie, sau involuntar, e acea persoană care fără să vrea și fără să-și dea seama, șterpelește chestii de prin magazine și e dat de gol de un diliu ca mine, tot involuntar.

Vinerea e zi de ieșeală la cocârț. Bine… și miercurea… și sâmbăta, da’ nu se compară cu vineri. Vinerea e ca primăvara, ca răsăritul soarelui, io-s ca pasărea Phoenix sau ca calu’ din poveste care mănâncă jar și se face Duster 4X4. Vinerea înfloresc și-ntineresc cu patru zile, alea pe care le lucrez.

Normal că ajung acasă sâmbătă dimineața, cu senzața aia că drumu’ se micșorează și capu’ se mărește. Atunci intervine tratamentu’, adică nevastă-mea care vrea la cumpărături dimineața că „se aglomerează”. Îmi ia cu mâna, mă face să-mi revin… forțat, da-mi revin. Și mergem la cumpărături.

Io-s șofer de căruț, stau pe facebook, net, glume, chestii, până se umple căruțu’. Și dacă tot sunt în societate, mă țin de glume. Ajungem la casă, pun chestiile pe bandă și tanti se pune pe scanat. La un moment dat, ajunge la o pungă cu pătrunjel.

Tanti -Câte aveți?

Nevasta – Trei.

Io cu mâncărimi în pârțile moi – Doamnă, io n-aș crede pe cuvânt ce zice, știți, are momente când e cleptomană.

Toate astea spuse cu zâmbetu pe buze și cu niște cumpărături dodoloațe pe banda rulată, aproape de 400 de lei. Adică 1,5 lei pe legătura aia nu era chiar așa o afacere de cleptoman/hoț/devalizatori de rafturi profesionist. Tanti pune botu’ și se pune pe inventariat pătrunjelu’ și ghici, avusesem dreptate, erau patru.

Ea se uita la nevastă-mea acuzator, nevastă-mea la mine cu niște lasere-n priviri de mă durea cerebelu’. Practic indignarea lu’ tanti, era preluată de nevastă-mea și multiplicată cu o mie. Atunci mi-am zis, dacă-i bal, bal să fie, oricum fapta e comisă și bătaia garantată.

-Io v-am zis că vă face la pătrunjel, nu vă lăsați păcălită de moaca de femeie serioasă, corporatistă și devreme acasă, așa m-a păcălit și pe mine. Asta e, asta-i România!!!

Legenda spune că d-atunci am început să mănânc ciuperci otrăvitoare și Domestos în supă. După acest articol sigur or să-nceapă să-mi și placă. Dacă nu postez nimic trei zile, vă rog să sunați la 112. Alte tâmpenii level expert AICI.

Cleptoman de ocazie – 17.10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: