Trilogia de știri tembele – 19.10

Trilogia de știri tembele – 19.10

Trilogia de știri tembele - 19.10

Trilogia a-nceput de săptămâna trecută cu niște știri de-ți moare neuronu-n chinuri. Mă rog, România e sursă permanentă de știri cu plici la neuron, da’ am găsit trei bucăți de noaptea polară a minții, noapte d-aia de șase luni calendaristice. Pitite după Recorder și covid, dacă te uiți printre rânduri, găsești chestii tari.

 

Trilogia începe cu o știre tv de pe la 5. Cu litere d-o șchioapă scria “ în nu știu care market s-a găsit oțet contrafăcut”. Ha?!? Țe?!?! Oțet contrafăcut?!?! Nu, nu scria oțet Guci contrafăcut, doar oțet. Pe bune, oțet? Cine mama dracu’ ar contraface oțetu’? Sau de când oțetu’ e marfă de contrabandă la care câștigi de-ți gâfâie contu’?

Adică dacă uiți o poșircă de vin afară la căldură, puf, ai contrafăcut oțetu’. Bă am auzit de ulei, de gaze, curent, benzină, da’ la oțet n-am auzit de scumpiri majore. Gata, știu, e perioada gogonelelor și e cotat la bursă-n perioada asta.

 

Continuăm cu o știre de pe net, sursă respectabilă, AICI, cu un titlu’ de mi-a stat ceasu’, citez „Șeful OMS cere renunțarea la a treia doză de vaccin”. Așa scria pe frontispiciu și eu care stăteam cu ochiu-n calendar să se facă decembrie și să mă duc la doza trei, am belit ochii cât cepele și am început să-mi fac filme horror cu ce o să-mi crească suplimentar pe corp după doza asta. Mă gândeam că până la urmă au descoperit cipu’ ăla și sterilitatea pe trei generații.

După ce am citit m-am lămurit că e o declarație vis-a-vis de imoralitatea și dezechilibrul la nivel mondial la vaccinare. Adică ăia din Africa vor da’ n-au cu ce, noi avem cu ce, da’ nu vrem. Bă da’ terminați cu titlurile astea de căcat că-mi sare inima pe dreapta. E clar că asta-i formula câștigătoare, titlu de senzație cu conținut mediocru spre nul.

Să nu vă mirați când o să găsiți p-aci pe blog un articol despre piticii de grădină cu titlul „Bianca Drăgușanu a născut o păpușă făcută la Arădeanca” sau „Patriarhul Daniel și-a dat demisia și ia calea mănăstirii „.

 

Trilogia se termină cu foc de artificii. Gigi Becali și MM Stoica, doctorii virusologi de la FCSB, au declarat că sunt împotriva vaccinării dar nu impun nimic jucătorilor. AICI Nu știu cum dracu’ se-ntâmplă că FCSB-u’ mai are jucători apți de joc și necovidați cam 12 la număr. Dacă mai pică unu’ sau portaru’, asta e, o să se joace cu portaru’ lu nea’ Jiji de la palat, maseuru’ și majoretele.

Interesantă e schema de tratament, mă rog, de prevenție a lu’ MM. De văzut și aprofundat de pe la minutul 8.40.

Carevasăzică la covid trebuie apă, multă apă, cred că nu știe să-noate, suc de apio, aici îl înțeleg, nici mie nu-mi place, bagi în tine avocado și apoi nu-i dai mâncare trei zile și sigur face plici. Io cred că are dreptate, nu o să moară de covid, moare de inaniție. Bre MM, vaccinu’ n-are treabă cu prevenția, e pentru atunci când covidul renunță la demnitate și te atacă și pe tine.

Între timp am ajuns pe locul 1 mondial la mortalitatea datorată covid 19. OMS trimite echipă să vadă ce se-ntâmplă pe la noi. Cred că le e teamă de o tulpină nouă, n-au de unde să știe că suntem în lumea civilizată și-n Europa 2021 doar cu numele și din punct de vedere geografic.

Trilogia de știri tembele – 19.10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: