Black Facebook – 29.10

Black Facebook – 29.10

Black Facebook - 29.10

Black facebook sau zona neagră a lu’ Zuchi. Nu în sensu’ malefic, în sensu’ că mai moare omu-n viața reală, da’ ce facem cu asta virtuală plină de concedii, pisici și poze cu mâncare.

Vă ziceam acu’ ceva vreme că minionu’ de pe creieraș responsabil cu statistici și alte rahaturi d-astea, ăla cu părinți cercetători britanici, s-a apucat să-mi revizuiască prietenii de pe facebook. AICI În urma studiului am descoperit că am niște prieteni pe facebook pe care nu-i mai am în viața reală pentru că au decedat.

Zilele trecute-mi dădea erori pagina de facebook, adică nu vedeam comentarii la anumite postări ale mele decât după ce derulam ca disperatu’ de mi-am băgat mousele-n concediu medical. Apăreau da’ nu sus cum trebuia cronologic. Și m-am băgat prin setări să văz care e problema.

Așa mă scoate din draci calculatoru’ la fazele astea. În afară de piticu’ ăla de-ți bagă muci în nas noaptea de te trezești dimineața cu nările cimpoi, mai e un bou de pitic IT-ist care-ți umblă la laptop și-ți deranjează chestii. E o gașca de pitici răufăcători, sexatori de karmă.

P-ăla cu mucii l-am ușuit pentru că nu-i ok să-ți lăcrimeze nasu-n perioada asta, da’ pe tâmpitu’ ăsta de-mi încurcă algoritmii la facebook, nu reușesc să-l mazilesc.

Mă bag eu la setări și-ncep să botonez p-acolo. Mno, acu’ habar n-am dacă știați sau nu, am descoperit că poți să-ți faci testamentu’ pe bunurile virtuale, să-ți organizezi pomeni, să-ți stabilești succesoru’ dacă dai colțu’ și vrei să-ți ducă cineva numele mai departe și atenție, toate astea fără să implici BOR-u’. Știați de chestia asta?

Deci, te duci sus de tot la notificări pe alea trei puncte black și deschizi setări pentru notificări. Aici te uiți ca curca-n crăci și-ncepi de sus să vezi ce se-ntâmplă dacă butonezi anapoda. Sau mai bine nu butonezi anapoda, citești ce scrie p-acolo.

Ai „General” și în dreapta găsești „Setări cont memorial – Stabilește ce se întâmplă cu contul tău după ce nu vei mai fi”.

Black Facebook - 29.10

Mergi mai departe, dai click și te bagi în zona black cu crucifix, dark side of the facebook.

Black Facebook - 29.10

Moamă, aciulea-ți declari succesoru’ care să vie cu fanfară și sobor de popi virtuali, să vie cu omagii, poate să accepte cereri noi de prietenie, nu te ajută cu nimic, da’ se poate. Are drepturi asupra postărilor vechi și bine cel puțin că nu poa’ să facă altele noi. Cine știe pe cine alegi, dă demența-n el și-ți umple contul cu filmări cu Șoșoacă de te face de cacao post mortem.

Io aș merge chiar pe un testament virtual scris. Adică pozele cu pisici le las lu’ cutăreasca, pozele cu mașini le las băieților șprițari, la fel și p-alea cu femei sexy. Ce slujbă virtuală aș organiza, cu popi din zece religii conduși de un rastafarian. La final un foc de artificii din filmările puse cap la cap, de la ultimul Revelion din toate capitalele lumii.

Și am mai găsit o chestie super interesantă. Ai la un moment dat un mesaj cu „Solicită ca acest cont să fie șters după ce nu vei mai fi”. Am click pe el să văz ce se-ntâmplă și io-te mesaj.

Black Facebook - 29.10

Adică cum? Trimite orice zărghinit mesaj că am dat în primire și Zuchi mă dilește? Nu cere și el un certificat black că ăla verde e pentru altceva. Chiar așa, io-te ce idee minunată. Dacă se cerea certificat verde la intrarea-n facebook acu’ aveam procent record la vaccinați. Ăsta-i alt articol.

Adică dosar cu șină virtual, un certificat de deces, ceva să se știe că-i pe bune și că nu vrea cineva să-mi dea block forever.

Hai Doamne ajută și sănătate să n-avem nevoie de setările astea.

Black Facebook – 29.10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top