The vaccination game – 30.10

The vaccination game – 30.10

The vaccination game - 30.10

The vaccination game e un fel de alba neagra cu cei care vor să intre-n magazin. Recunosc cu mâna la corazon că de când legea asta cu certificatul verde obligatoriu la intrarea-n magazine, mă distrez tare la cafeaua de dimineață și la aia de la prânz. Le beau la intrare-n showroomu’ firmei la care dau cu sapa, fix acolo unde se dau lupte grele.

Colegii showroomiști sunt obligați să-i scaneze pe clienți la certificat că dacă scapă unu’ nescanat și e de la autorități, e nasol și se lasă cu amendă dodoloață. Și de la asta e gata circu’.

Cei nevaccinați sunt exact ca mine-n clasele primare când mă prindea tovarășa cu tema nefăcută. Au exact moacele alea nevinovate da-l vezi la ochișori că-ncearcă o replică care să-l scoață din impas.

„Aaaaa… mi-am uitat telefonul acasă” este una dintre cele mai folosite scuze și io încă mai pun botu’ la Moș Crăciun și Zâna Măseluță. Dacă ești nevaccinat și te duci la un magazin, că te-ntreabă vânzătorul, că e cineva de la o firmă de pază sau de la poliție, cu replica asta-l faci prost pe față. Chiar crezi că te crede cineva?

„Da’ nu stau mult, vreau doar un burghiu de șase”. Bre, hai să-ți explic, amenda nu se dă în funcție de valoarea cumpărăturii sau de timpul petrecut într-o locație. Aia e fixă și e cu muuuuult mai mare decât aia 10 lei pe care-i cheltui dumneata. Cine crezi că vrea să dea 5000 de lei minim pentru două gume Turbo cu surprize din coșu’ de cumpărături, ha?

Vă ziceam de noul joc de societate inventat la intrare-n magazin. The vaccination game a fost inventat pe terasa intrării în showroom, de mine și o colegă. Stăm la o țigară și oprește o mașină în parcare. Atunci se pariază, vaccinat sau nevaccinat. Ai la dispoziție cca. zece secunde cât să studiezi clientul și să-ți dai cu presupusu’.

La pariul câștigat ai un punct acumulat. Ieri a fost 7 – 0 pentru mine. A fost înițial 3-0, a venit un nene cu o camionetă care a zăbovit mai mult în mașină și am făcut un NV, un totul sau nimic și mi-am dublat punctele. Apoi am mai ghicit un client și pe ziua de ieri am făcut-o praf pe colega mea.

La sfârșitul săptămânii viitoare tragem linie și vedem cum stăm. Pierzătorul tre’ să-i facă cinste câștigătorului cu un metru de bere.

The vaccination game poate suporta în paralel mai multe pariuri. Adică în afară de alba neagra cu vaccin, în caz de client nevaccinat poți să pariezi dacă te-njură sau pleacă liniștit, sau ce minciună bagă, aia cu telefonu’ sau aia cu întrat în locație pe modul ninja stealth și nedepistabil de autorități.

Acu’ vă mai spun un secret. Am ajuns la punctele astea pentru că am mers la pariuri mai mult pe vaccinat. Procentual nu mă ajută, da’ de când se tot trâmbițează asta cu intrat la magazine cu certificat verde, am mizat pe faptu’ că a auzit lumea și vin doar vaccinații. Plus că pe zi ce trece numărul vaccinaților se mărește și am mai multe șanse de câștig.

Tot pe temă AICI

The vaccination game – 30.10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top