Mesaj important pentru… mine – 25.11

Mesaj important pentru… mine – 25.11

Mesaj important pentru... mine - 25.11

Mesaj important pentru țară am vrut să scriu da’ nici o legătură. Țara săraca încearcă să se dezmeticească din gang bangu’ politic dintre PSD și PNL, din valu’ 4 de covid  și prognoza de val 5 din ianuarie 2022. Țara săraca are mari probleme și mai și vine ziua ei. Mesajul este pentru mine.

Fratilii vostru care se crede blogger, mai are puțin și face doi anișori de piuit. Pe 6 Ianuarie am publicat primul articol cu o prezentare generală AICI. De atunci am tot încercat să vă servesc ceva zâmbete la cafeaua de dimineață. De multe ori am reușit, am mai dat și rateuri, una peste alta a fost bine și muza mi-a zâmbit cam mereu.

Hai să vă dau cu mesaju’ relevant că asta am în programa de azi. Vreau să vă spui că ce fac p-aciulea e din distracție, plăcere și că așa vreau io. La-nceput de an, trebuie să-mi plătesc chestii pe la Goagăl, să-mi plătesc numele domeniului, nu că ar căuta cineva piuituri.ro, da’ așa trebuie și așa e legal, plus servicii de găzduire site.

Suma nu-i de speriat, da’ în condițiile în care nu scot nimic și totul e de distracție, parcă-i mai bine să găsesc pe cineva care să facă treaba asta. Cinevau’ ăla tre’ să primească ceva în schimb că nu-i frate cu tata. Și acu’ vin cu oferta.

Pentru aproape 300 de lei, mai precis 285 de lei, bani la care se eliberează factură, timp de un anișor, pe www.piuituri.ro o să ai reclamă vizibilă atât pe pagina principală, cât și la fiecare articol în parte. 300 de lei înseamnă 14,30 pachete de țigări, 50 de beri… scuze, asta nu-i bună, 50 de beri sunt totuși 50 de beri, nu băgați în seamă ultima comparație.

300 de lei mai reprezintă 300 de lei băgați la păcănele pe care oricum îi pierzi, 2,14 licențe Windows d-ale bune, adică bani aruncați că oricum îl piratezi, și pot să o țin așa toată ziua.

Așa că, dacă ai o pufulețărie, cafenea, cârciumă,un magazin de chestii, exclus magazine BOR, sex-shopuri sau magazine de țoalele Danei Budeanu că e Sandy Bell, mă contactezi în privat pe facebook sau aici, îmi trimiți poza pe care o vrei încărcată și eu o pun cu link direct la tine-n magazinul virtual sau pe site. Pe scurt, ai reclamă pentru un an la minunatul preț de 285 de lei. M-am mai gândit, n-am nimic cu sex-shopurile dacă nu vor reclamă explicită cu vreun dildou de-mi  face de râs partea bărbătească de cititori.

Nu-ți promit marea cu sarea da’ te asigur că dacă-i ceva haios, o să ai vizitatori veniți de la mine din pagină. Sau poate că un amic, cuscru de la Lehliu, fratele amante are un magazin de chestii și e dispus să plătească pentru reclamă ieftină.

Adică, un share la mesaj e de mare ajutor pentru că nu se știe de unde sare sponsoru’. Share puteți să dați la toate articolele pentru că așa iese traficu’, care aduce reclama, de-mi plătește taxa.

Nu pierdeți ocazia, mâine, poimâine mă fac mare și pun prețuri la reclame ca ProTv-u’, profitați acum.

Vă mulțumesc pentru distribuire și pentru prezența p-aciulea.

Mesaj important pentru… mine – 25.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: