Ce cadouri am primit – 25.12

Ce cadouri am primit – 25.12

Ce cadouri am primit - 25.12

Cadou simbolic sau cadou folositor, de mulți bani sau mai auster, legenda spune că-n decembrie umblă câinii cu cadouri în coadă. Azi noapte Moșul cel bun a cutreierat pe toate continentele, s-a târât prin toate coșurile de fum sau prin găuri de cheie, să lase câte ceva la toată lumea, după merit și buget coane Gerică.

Vladimir Putin

S-a trezit de dimineață, a dat fuga la brad și canci cadou. A băgat privirea aia lui de iritat, aia pe care o afișa când și când la-ntrebările jurnaliștilor străini și-l cheamă pe Ivan.

-Raportează!

-Șefu’, să vă spui. Aseară în timp ce dvs vă jucați Risk și tocmai ce vă pregăteați să invadați Ucraina, am prins un agent, cred că e american sau NATO, adică tot american, care se chinuia să intre prin efracție în obiectiv. Cât pe ce să ne păcălească. Era camuflat în roșu, culoarea noastră favorită, da’ am fost vigilenți. Șefu’, rău au ajuns ăștia dacă au activat spionii pensionari cu condiție fizică precară și mașină cu tracțiune animală.

 

Ion Iliescu

La nea Nelu n-a venit Moș Crăciun și nici omologu’ Gerilă. A ieșit supărat pe balcon și a-nceput să urle.

-Bine bă animalule, te știu de când erai d-o șchioapă și tu nu mă bagi în seamă!!!

 

Donald Trump

A găsit un cadouț cu o mini Casa Albă, cu mini peluză, cu un mini elicopter și o mini valiză cu un mini buton roșu, toate de jucărie, așa… să se dea mini președinte. Cu o mențiune, se poate juca cu ele după ce-și ia pastila.

 

Klaus Iohannis

Anu’ ăsta, președintele României a fost pe lista obraznicilor. Inițial Moșu’ pregătise o mână de cărbuni și o nuielușă dar a considerat că-i prea puțin. Așa că dl. Iohannis este noul proprietar al unei mine dezafectate de mangal și a unui pachet de acțiuni la Holzindustrie Schweighofer, secția bâte și pari de dat în cap.

 

Diana Șoșoacă

După ce Moșu’ a scăpat de la Putin din curte, a ajuns la Șoșoacă unde s-a ales cu dosar penal, acuzația de furt de rudotele și mușcat de câinele de pază, adică de domnu’ Șoșoacă. Acum probabil că e la UPU la un antirabic făcut de Rafila și Arafat. Și când te gândești că Moșu’ avea doza aia de antirabic pentru pus sub brad la tanti reporter din Italia.

 

Membrilor AUR

Bilete all inclusive în stațiunile Voila, Socola, Călinești și Săpoca, fără obligativitatea prezentării certificatului verde. Apropo, căutam o manea cu cuvântu aur sau haur și acum am văzut o chestie. Găsești pe Wikipedia definiția cuvântului manea. AICI

 

PSD

Nu a mai primit nimic. Legenda spune că deja au primit un premier galben și că vor avea bani mulți după ce se rezolvă cu reclamația domnului Barna. Cum care Barna?

 

Și aș mai avea, da’ mi-e frică să vă țiu de la sarmale. Vă pupez și vând la preț bun colebil, rog seriozitate. Pentru cărbune activ, sunați la dl. Iohannis, a primit o mină întreagă.

În pauza dintre răcituri și friptură, AICI ceva mai vechi.

Ce cadouri am primit – 25.12

1 thought on “Ce cadouri am primit – 25.12”

  1. Bravo mai baiete!
    Ai reusit! Ai inceput sa-ti faci reclama la site-ul tau… BRAVO!
    Iti promit ca-l voi promova si eu cat am sa pot!
    Vânt la pupă! 😁

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: