Mucky cu Z de la puie – 10.01

Mucky cu Z de la puie – 10.01

Mucky cu Z de la puie - 10.01

Nesimțitu’ ăsta de Mucky cu algoritmii lui nu mă lasă să trăiesc! Cum care Mucky? Mucky cu „Z”, șefu’ de la mutro-catalogului ăla bleu cu alb la logo, ăla pe netu’ social și plini de pisici. Mucky care se termină-n terminație de nume de bere. Îi zic așa să nu se prinză algoritmii lu’ mă-sa. Mă-sa fără cratimă, cu „e” în loc de  „ă” și „t” în loc de „a”. Cum îi miroase a afacere imediat îți dă la tibie și peroneu.

Hai să vă spui. Pentru mine Mucky e agonia și extazu’. Fără ceaslovu’ mutrelor io-s vai steluța mea. Adică cine mama dracu’ caută pe goagăl piuituri? Exact, nimeni, toată lumea știe ce-i aia o piuitură. Toate accesările pe site sunt direct din cărțulia de fețe. Probabil și tu când citești rândurile astea tot din colecția de fețe a lu’ mucky ai ajuns la ele. D-asta administratorii de grupuri care nu-mi permit postarea cu link a zăpăcelilor mele de pe site nu mă ajută deloc. Ba din contră, dacă pun doar textu’ sunt șanse foarte mari să mă-ncurce pentru că omu’ citește, eventual se amuză și sănătate, nu mai intră pe site să citească de două ori același lucru. Adică canci accesări la piuituri.ro și nu mă mai țin motoarele de căutare în fruntea listei. Mă bagă-n pagina două sute cinci zeci și patru virgulă doi, după definiția din DEX a piuiturii, piuituri la nuntă și cum piuie puii de pinguin imperial. Dacă mâine Mucky închide fațăbucu’ io mă pensionez anticipat. D-asta-i extazu’. Cu agonia am io o problemă că nu-s masochist.

Vineri pe 13 ianuarie mă ocup de organizarea unui concert la Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiești. Aveți detalii și posibilitatea achiziționării biletelor on-line AICI. Pentru impresii vis-a-vis de New Levites aveți AICI un articol.

323117568 2342656552576965 5381697954757976230 n

În primu’ rând e că-i primu’ concert la nivel mare. În rându’ doi e o chestie de mândrie să am sigla pe același afiș cu logo-ul Filarmonicii Paul Constantinescu și e musai să-mi iasă bine din toate punctele de vedere. Am pus toate piesele cap la cap, mi-am făcut filmu-n cap cam cum se va desfășura evenimentu’ și să n-apară neprevăzutu’, am vorbit cu colegii care m-au ajutat, am inclusiv bar deschis în pauza concertului, totul e aranjat. Singura problemă e cea de promovare și aici intervine Mucky. Stați că o iau de la capăt cu exemple.

Dacă mă trezesc într-o dimineață cu moaca proaspăt scoasă din simbioza cu cearșafu’, cu cearcăne de cocârț pilit până la ore matinale și-mi fac o poză pe care o arunc pe bacefook, scriu doar „au, au, au, nu ma’ beau, nu ma’ beau!” în circa și ceva, hai să zicem juma’ de ceas, am cel puțin cinci zeci de degețele mari orientate-n sus. Dacă pun un eveniment se schimbă treaba. Algoritmii lu’ Mucky simt miros de sânge proaspăt și-mi papă postarea cu fulgi cu tot. Adică o vede Lupea Spătaru și am un singur deget mijlociu virtual cât toate zilele orientat tot în sus. O pitește, o freacă, ce mama dracu-i face că dacă nu-i dai bani nu scoate postarea la lumină. Și nu asta mă deranjează că-i normală treaba, e o afacere și asta e. Deranjant e că nu contează evenimentu’, nu contează că-i strângere de fonduri pentru eradicarea cancerului, de strâns bani pentru lumea amărâtă sau orice altă cauză nobilă, algoritmii mă-sii vor bani și cu asta basta. Sunt persoane publice cu un catralion de prieteni și urmăritori, o marfă prețioasă pentru cărțulia de fețe, dacă publică ceva din care Mucky doar bănuiește că-i un bănuț de supt, bang la ras de audiență pe acea postare. Dacă-i zici de mumă te-nchide că nu suportă critica.

Da’ noi suntem români și ne descurcăm. Am pus afișu’ ca o poză normală fără iz de eveniment care atrage hienele, cu link în primul comentariu. Ghici, de pe laptop nu poate fi distribuită, doar de pe telefon și să mor dacă pricep de ce nu merge. Am umblat la toate setările lumii și nimic. Da’ nu-i bai. Dacă cineva redistribuie postarea, mă ocup eu să pun în comentariu link direct la eveniment. AICI e postarea. Și mă înclin pentru ajutor.

Mucky cu Z de la puie – 10.01

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: