La trap spre îndobitocire totală

La trap spre îndobitocire totală

La trap spre îndobitocire totală

Măi oameni buni, voi ați auzit de genul muzical  „trap”? Pe mine m-a luminat un prieten la o băută cu exemple de pe YouTube de nu știam de ce mi-e rău a doua zi.

Wikipedia zice că-i un stil apărut prin 2003, așa… să vedeți cât de praf sunt pentru că eu n-am auzit de el până acu’. Cică a făcut ochi prin sudul US-ului, probabil inventat de un redneck care nu știa să cânte country… de fapt…cred că nu știa să cânte nimic. Tot Wikipedia zice că cei mai cunoscuți artiști din genu’ ăsta sunt Lex Luger, Zaytoven, Drumma Boy, TM88, DJ Mustard, Metro Boomin…exact, sufletu’ lu’ Avram Iancu… am dat căutare pe hardu’ din căpăcică și nici nimic…zero…nothing…nada…mă rog, sunt un boșorog cu aere adolescentine și cred că asta-i explicația.

Logic, stilul a fost preluat și pe plaiurile mioritice de …pam, pam, pam…Abi Talent!!! Lansarea și megarecunoașterea la nivel național, sper că e doar național și n-a apucat să ne facă de râs p-afară, a fost melodia „Papuci Gucci”, o mândrețe de prostie cu coroniță.

Abi Talent este un…Abi care avea nevoie de proximitatea cuvăntului „talent” pentru că n-are pe stoc și așa a rezolvat o problemă…a rezolvat problema în mintea lui. Mă rog, gusturile nu se discută și astea-s păreri personale. Piesa e lansată-n august 2018 pe YouTube și are, atenție, 25.204.641 de vizualizări…probabil că se termina-n 40 da’ ca să scriu articolu’ ăsta am mai făcut eu o vizualizare. Asta-nseamnă că pe lună, clipul a avut aproximativ 1.145.665 de vizualizări…cam căt numărul votanților PSD la ultimele alegeri, glumesc.

Eagles – Hotel California lansat pe YouTube în 2016, varianta originală din concert din 1977, are 2.787.346 de vizualizări…nici nu mai calculez că mă stresez singur.  Hai să luăm varianta cu versuri că stă mult mai bine,are 480.460.309 de vizualizări din octombrie 2015 și la un calcul simplu avem 8.579.648 de vizualizări pe lună și o să ziceți „așa e corect și muuuuult peste asta micu’ cu papuci de firmă”. Da’ alea peste 8 milioane de vizualizări sunt facute-n toată lumea, milionu’ lu’ Abiță sunt numa’ pe la noi în spațiul Carpato-Danubiano-Pontic și dacă ne punem pe calcule cu vectori, aproximări și alte diagrame probabil că o să ne ia capu’ de ce talent zace-n Abi Talent.

Partea proastă e că aflăm și cifra coeficientului de inteligență la nivel național și o să ne punem pe plâns.  Puștanu’ ăsta care a terminat opt clase, pentru că la admiterea la liceu și-a descoperit talentu’ și a zis pas la școală, câștigă o grămadă de bani de pe urma extraordinarelor versuri „dă-te mare cu Gucci în picioare” și „m-am lăsat de școală hey, la 17 ani ai mei”.

Nu, nu sunt invidios, sunt doar trist. Asta este rezultatul îndobitocirii poporului român de la Revoluție încoa’. D-asta zic, profesorilor trebuie să le facem salarii astronomice și statuie-n Piața Presei, una la Universitate și prin centrele tuturor orașelor reședințe de județ, sunt singurii care ne mai pot scăpa de prostie cronică acută. Salut toate cadrele didactice, mă înclin cu respect și recunoștință… și vin cu tradiționalul „HELP!!!!”

La trap spre îndobitocire totală

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: