7 Magic

7 Magic

7 Magic

7 capete la balaur, 7 zile-n săptămână, 7 magic. Frecam pisoiu’ pe net și-mi sare-n retină un articol/sfat prețios „Niciodată să nu-ți părăsești partenerul dacă are aceste 7 calități”AICI. Pfoa, e clar că ne face muci și nu bifez nici măcar jumătate din puncte, nici eu, nici prietenii mei, nici neam de neamu’ meu pe parte bărbătească… nici nimeni. Normal că am intrat să văz cât de praf sunt.

Punctul 1 – Este mai inteligent ca tine. Einstein e mort săracu’ și acu’ fără șagă, statistic vorbind, din punct de vedere IQ cu cifră dodoloață, sunt mai mult femei. Ca să nu vorbesc de procentu’ mic de femei care declară deschis „da!!! al meu e mai deștept ca mine” … am început prost testu’ ăsta.

Punctul 2 – Îți apreciază simțul umorului, râdeți mult împreună. Floare la ureche, toți ne putem forța la un râs de complezență și din obligație, poate că te râzi de frică să nu-ți iei bătaie, da’ poate că e chiar haioasă și te râzi pe bune, deci trec un punct câștigat.

Punctul 3 – Poate face compromisuri. Punct câștigat clar și fără dubii. Normal că faci compromisuri pentru că cel mai bun prieten al creierului și nervilor tăi ești tu. Decât la Socola mai bine compromisuri. Încă un punct bifat.

Punctul 4 – Susține oricare din eforturile tale. Nu știu ce să zic, aciulea e pierdut punctu’, adică dacă-s d-astea constructive pe plan profesional, e ok, da’ dacă-și pune-n cap să te facă să nu mai ieși la terasă, la un pescuit, la un meci, parcă dispare elanu’ și susținerea. Nu prea vrei să te lege de calorifer și la punctu’ ăsta o lași mai ușor cu susținerea. E punct capcană pe care-l prefer pierdut.

Punctul 5 – Iubește copiii. Punct câștigat și e foarte ușor de demonstrat. Un copil sau un bărbat matur … hă, hă, hă, cum a sunat asta cu bărbat matur, e cam același lucru. Normal că te iubești pe tine, dacă nu tu, atunci cine. Punct câștigat cu valoare de trei puncte.

Punctul 6 – Își respectă mama. Păi dracu’ era al meu dacă făceam mutre la Laleaua Neagră (cine nu a auzit de Laleaua Neagră să consulte articolul din secțiunea Vlad’s sau AICI). Că de drag, că de conștienți că bătaia doare, marea majoritate a bărbaților își respectă mamele. Punct acumulat.

Punctul 7 – Este o persoană cu suflet bun. Asta-i ca frumusețea, e frumos ce-mi place mie. Probabil că Eva Braun băga mâna-n foc de Hitler că e pâinea lu’ Dumnezeu, pentru că iubea animăluțele și ete ce rahat a făcut. Declar punctul nul că e prea personală jurizarea.

Tragem linie și-mi ies cam patru puncte curate și fără comentarii adiacente…e bine…sunt de păstrat. Mai ales că nu zice nimic de nebun, bețivan, cu forme plinuțe … băi, pe bune, sunt chiar o partidă bună!!!

7 Magic

 

1 thought on “7 Magic”

  1. Pingback: Cine A Făcut Praf, Să Strângă - 17.04 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top