Prostia VS Covid

050d5178eecf7ffeefd081fee482c131

Măi oameni buni … încep să țin cu covidu’, pe bune. Poate că soluția nu e să-i convingem p-ăștia care nu cred în virusache că e ceva real și bla, bla. Soluția e să le dăm sfoară lungă să le ajungă, săpun găsești la market că nu se mai caută așa tare ca la-nceputu’ pandemiei când era produsul numărul patru în top după hârtia igienică, mălai și făină, și să-i lăsăm că se rezolvă singuri. Noi ăștia mascați, tre’ să ne distanțăm social de ei și să ne vedem de treabă. Nu le vreau răul, dar parcă prea-l caută. Cred că virusache ne ajută la refacere de ecosisteme și la selecția naturală. Problema e că-l mai luăm și noi ăștia cu respect față de legi și cei care ne ajută să scăpăm de el. Văz niște știri de am rămas mască chiar dacă nu purtam în acel moment. Pe bune, România în acest moment are dungă roșie pe buletin.

Niște unii au încins o petrecere câmpenească într-un supermarket din București exact ca la mama lor în curtea ornată cu WC, imediat după casa mare cu turnulețe, și au făcut live pe facebook pentru că, nu-i așa, n-au fost proști destul trebuia să se și aia-n drum. Servire la botu’ calului direct din galantare, pileală din belșug de la raionul de resort, pahare, tot tacâmu’ … chiar așa, cred că s-au servit și cu tacâmuri. Toate astea sub privirea unicului paznic total debusolat de ce se-ntâmplă pe tarlaua lui. Am înțeles că nici poliția nu a făcut mare lucru. A-mpărțit câteva amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție. Data viitoare o să se lase cu grătar încins, lăutari și furat de mireasă. Și totuși, cum mama dracu’ reprezentanții magazinului nu au depus plângere la chestia asta desprinsă din filmele cu proști. Vă spun eu, gașca petrecăreață a făcut o vânzare astronomică de le-a umplut cu bănet casele de marcat și pe premiza „ai un ban, stai în față”, ăia ne-au demonstrat că degeaba am luat bătaie de la mămici în seminariile „cei șapte ani d-acasă”, degeaba ne fălim cu facultăți și studii că nu ne ajută cu nimic, toată lumea-i fericită, noi cu lacrimi pe obraz. Întrebare ca să vă verific dacă ați citit tot. Din ce ramură de rahat al cărei etnii face parte gașca de mogâldani? Hai că v-am dat și două hint-uri, ăla cu turnulețele și ăla cu botu’ calului.

Alți retarzi încinși de soarele generos al plajelor din Mamaia, de data asta gașcă de frați de peste Prut, au vrut ei o melodie rusească într-un club de fițe din nordul stațiunii. DJ-u’ pro american și desprins din NATO, le-a dat ignor la gustu’ muzical și așa a-nceput bătuta cu strigături, probabil pe fundal sonor de bunți bunți. Primul meci a fost România echipa de turiști VS Republica Moldova și meciul doi tot România da’ echipa de agenți de pază VS Republica Moldova. Legenda spune că sunt trei victime cu răni ușoare da’ nu ne zice din ce echipe fac parte ca să vă spui cât au fost scorurile celor două întâlniri. Presupun că totul s-a rezolvat la masa verde prin faptul că nici o echipă nu a depus plângere la arbitru. Partea proastă e că arbitru’ s-a autosesizat și acu’ face procesul etapei în urma căruia se va lăsa cu cartonașe roșii, așa … să se asorteze cu stelele verzi pe care le-au văzut protagoniștii celor două meciuri. Izvoarele gazetărești nu ne spun nimic despre DJ. Probabil că e un tip patru pe patru, fost sondor, pădurar sau militar retras din trupele speciale, care și-a redescoperit adevărata chemare profesională și la care n-au avut tupeu moldovenii să lanseze provocarea la duel.

De cretinoizii comentatori în urma interviului Andreei Esca nici nu merită să-mi tocesc tastatura. Până acu’ aveau întrebarea „cunoști pe cineva cu covid?” și după interviu au întrebarea „oare câți bani a primit să se declare cu covid?”.

D-asta zic, nu mai bine făceau covid toți ăștia de mai sus și stăteau potoliți? Întreb pentru mai mulți prieteni cu măscuțe, spirt prin buzunare și distanțați social.

1 thought on “Prostia VS Covid”

  1. Pingback: Scandal Medicinist Pe Bază De Covid - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: