Școala altfel…online

Școala altfel…online

Școala altfel...online

 

Creierul este un mușchi care fără antrenament se atrofiază. Corect!!! Al meu stătea să se lichefieze total și m-am apucat de un curs online să-l revigorez puțin. În afara faptului că mi-am sexat o lună de weekend-uri, adică am ore vineri seara, sâmbăta și duminica de la 10 la 13, în rest totul e ok și chiar interesant. E cu digitizarea și digitalizarea afacerilor, cum să faci și să desfaci social media, pagini de net, reclame, chestii, socoteli și tot felul de grafice, analize asupra concurenței sau a site-urilor în general.

Hai să vă arăt ce am reținut eu și ce analiză mi-a atras atenția. Profu’, un tip beton pe teorie, pentru a ciufulii din când în când atenția școlerilor, mai vine cu o statistică de dezbătut și ne mărește tuturor atenția, cu impact direct în belitul ochilor pe ecranele calculatoarelor și ascuțitul urechilor la comentarii. Vorbeam de performanța paginilor web din trecut și ce tre’ să concluzionezi și să modifici în viitor. Poți face analize pe orice tip de site, de la pagini de vânzare a piticilor de grădină și până la PornHub. Ghici ce am ales… exact, să analizăm trendul pe 2021 a cererii pe piață de pitici de grădină, de la dimensiuni, culori, ipostaze etc. NORMAL CĂ GLUMESC, am intrat direct în analiza PornHub, pe cine dracu’ interesează că piticu’ tip ștrumf cu lămpaș în mână s-a vândut mai bine ca Mutulică din Albă ca Zăpada, exact, pe nimeni.

În afara concluziilor de matketing și bla, bla, bla, pe model „dacă în Canada se caută ouă, merită investit în tigăi că doar n-o să le mănânce crude”,eu am transformat statistica și datele într-o disertație socio-umoristică… așa… să ne râdem toți.

Avem graficul 1, anul 2018, ce s-a căutat în materie de pornache în funcție de zone geografice.

fa78233744dd29bc31d48cbb375980ae50e626af6cf406e6b3ab9b10d7eb35d9 1

Aci vedem că juma’ de lume preferă filmulețe cu fete petrecărețe și-mi aduc aminte de un prieten, proaspăt tătic de fată, care-și dorea ca aia mică să se facă lesbiană când se face mare pe motiv că „ce?!?!?! să vie unu’ să-mi alea, alea fata?!?!?! doar peste cadavrul meu!!!”, de parcă el a folosit alte metode cu nevastă-sa. Zici că a scos femeia la o înghețată și după o privire drăgăstoasă a depus icre. Iar o zonă unde femeile ne-au făcut praf la nivel mare, adică filmele cu băieței sunt câh, cu fetițe e altceva… și acu’ pe bune, chiar e altceva. De remarcat cuvântul „ebony” de pe 80% din Africa. Am gugălit că habar n-aveam ce-i aia și am aflat, gagici de culoare… alb închis. Dragi africani, mă înclin, voi tot cu ale voastre… da’ nu v-ați plictisit? Adică… la piață alb închis, la market alb închis, vecina de palier alb închis… pe net tot alb închis? Pe bune!?!?! Tot cam așa și lumea arabă, merge pe clasic și de pe la ei de prin curți, cu mici excepții, ăia cu profil… invers… pe intrarea din spate, dacă mă-nțelegeți. Culmea și nemții au aceleași preferințe și d-aci ne dăm seama cam câți turci care freacă duda în loc să meargă la muncă sunt în Germania. Interesantă e preferința celor din Pakistan care caută cuci la tonă. Io cred că ăia nu caută așa ceva, sunt neveste lor care doar vor să-și facă bărbații de râs „Rajid, io-te colea cuc, nu pitulicea aia cu care mă ameninți tu”.

Ia fiți voi atenți la cea mai mare parte din Asia și pe locul doi în lume la căutări. Oamenii ăia sunt leșinați după desene animate. Cum mama dracu’… se uită cu ăia micii? Nu-nțeleeeeeg… Ai o gamă vastă de de toate și tu-l vrei pe Duffy Duck în pielea goală. Ciudăței oamenii p-acolo… și dacă la chinezi & japonezi mai înțeleg, ei sunt ciudăței în toate, la ruși chiar îmi dă cu virgulă.

Cei mai tari sunt românii și spaniolii… sau mai bine zis doar românii, inclusiv ăia din Spania. Sunt cuprins de o mândrie naționalistă fără precedent. Statistica ne arată că noi preferăm femeile mature și așa e normal. Puștanii români, cu tenu’ plin de coșuri, sunt suficienți de inteligenți să priceapă de unde vine meseria și recunoașterea locală de „taur comunal”. Noi ceilalți săriți de prima tinerețe, nu ne mai complicăm cu toate pițipoancele figuriste, cu scos la film, la o prăjitură, că nu-i place ce mașină conduci, vor la club să ne curgă sânge din urechi, căutăm direct femei mature care știu ce vor și cel mai important, fac niște sarmale cu mămăliguță de te lingi pe degete. Bravo, așa DA!!! Astea au fost pe 2018.

Avem graficul 2, statistica pe 2019

infografika pornhub za 2019 god lysyj iz mobiltelefon odobraet picture8 0 resize

Mare lucru nu s-a schimbat, rușii au rămas la sex cu Bugs Bunny, China și restu’ Asiei și-au mai revenit în căutări și se uită după japonoase focoase și mai bine stăteau la desene animate că din combinația asta s-a născut covidu’, România și Spania au trecut la poale-n brâu și ciorbă de burtă.

Pe 2020 nu avem statistici, probabil din motiv de carantină când toată planeta a debusolat total PornHubu’ de l-au lăsat aia moca numa’ să se stea acasă.

Legenda spune că o să fiu declarat persoana non-grata pe la cursurile online și pe la școala altfel online.

5 thoughts on “Școala altfel…online”

 1. Bre, mai fa un d’asta de care ai facut da’ fa-l si pentru redtube ca site gratis… , intreb pentru un prieten 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Aveam in gand pornache sau cocârț…
  Deci ai ales pornachele…nu pentru ca ai fi un obsedat… nici vb… ci pentru faptul ca stiu ca celelalte site-uri te plictisesc…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Apropo’ vezi ca te caut pe Goagle si nimic de despre site-ul tau dar nimic…
  Iar cand il deschid din fb apar mereu niste erori cu 404…

  1. Eroare 404 e text din început de site. E doar text, nu eroarea-n sine. Aia e la mine-n căpăcică. Pe orice motor de căutare apar primu’ dacă tastezi piuituri și linkurile din facebook sunt funcționale… la mine.

 2. Pingback: Amintiri De Dulce și Dinți Crăpați - 10.04 - Piuituri

 3. Pingback: Ce Te Faci Când Te Faci Mare? - 06.06 - Piuituri

 4. Pingback: Ghid De Supraviețuire în Online - 14.01 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top