Vreau vaccin, venă am eu!!!

Vreau vaccin, venă am eu… și două brațe…

vaccin

… și două bucuțe sexoase tip Shakira… sunt un poligon de tragere ambulant numa’ bun de găurit, vaccin să fie. Special am pus poza cu asta mică, sexoasă, nursă medicinală și mai ales chinezuță, că ticăloșii ăia nu puteau să dea cu d-astea în noi, nu… ei doar hackeri, teniși de proastă calitate și covizi știu să exporte.

Din punct de vedere vaccin, toată lumea știe că lumea e-mpărțită-n două, pro vaccin și anti vaccin. Dat fiind că asta cu vaccinarea e opțională, cât o să mai fie, io nu-nțeleg de ce atâta ură între tabere… bine… io nu-nțeleg de ce tabere. Vrei vaccin, foarte bine, treci la găurit, nu vrei vaccin, sănătate și vaya con Dios. Nu contează cine ești, ce ai prestat wow pentru omenire, dacă te mănâncă-n locu’ propice, în habitatul natural al injecției și declari prin social media că vaccin = câh, ți-ai dat foc la valiză. Vezi prostia făcută pe facebook de Dragoș Bucur. Un actor apreciat, familist, samaritean, bla, bla, bla și acu’ persona non grata că a declarat pe facebook că-și bagă picioarele-n ea de mască și-n el de vaccin. Eu n-am de comentat, este părerea lui și sigur poartă mască-n spațiile publice chiar dacă nu-i convine. Normal că i-au sărit în cap membrii pro vaccin și au făcut șoșo cu boltă pe toate realizările omului de până acum. Dacă declara că vrea doi vaccini plus supliment, să fie pentru toate organele, și că vrea să poarte cinci măști una peste alta, sigur îl desființa mediatic gașca anti vaccin. Cum o dai tot nu-i bine, mai bine n-o dai deloc.

Io-s undeva la centru și privesc amuzat, uneori speriat la disputa celor două tabere. Da’ vreau vaccin. Normal că nu pot să nu mă gândesc la eventualele efecte apărute peste țâșpe ani, da’ mai aproape e anu’ ăsta, mai aproape e „la anu’ ” și după direcția-n care se-nvârte acum lumea, dacă vrei la mare la greci, posibil ca-n curând să nu o mai vezi decât în poze că n-ai vaccin în instalație. Da, așa e, se cam duce dracu’ liberul arbitru și asta cu „doar dacă vrei vaccin” dispare ușor ușor de până la urmă o să devină obligatoriu sau ești omorât cu pietre. Mno… io vreau… și vreau acum. „Așa, și?” o să-mi spuneți. Nu sunt în linia 1 și mersul la cârciumă în comunitate cu distanțare socială nu se pune. Nu-s pensionar cu probleme, asistentă, pompier, militar, astronaut, copil, am exact vârsta care mă poziționează la coada listei, nu mă-ncadrez la Pfizer, nici la Moderna, nici AstraZeneca și probabil că dacă vine ceva experimental de la ruși sau chinezi, mă sună ei.

depositphotos 118494462 stock illustration follow me nurse injection vaccine

Dacă sunteți interesați cum stă treaba, io-te colea cum acționează, ce face etc. Statistic vorbind și observând mersul campaniei de vaccinare din România, o să am vaccin prin jurul pensiei și asta-n cel mai fericit caz. La noi campania a-nceput pe 27 decembrie anu’ trecut, vaccin doar în mușchiuleț de cadru’ medical de pe baricade, nimic de comentat că așa-i normal. Nici nu mai pun zilele alea că a fost cu „hai noroc”, „la mulți ani”, „hai cu anu’ nou că nu-l mai suport p-ăla vechi” și desfăcut sticle de șampanie. Până la-nceput de lună februarie, conform mediafax.ro , am avut 630000 de injectați. În Românica plai de dor, la ultimu’ recensământ ne-au depistat ăștia cam 19 milioane de capete pricepute-n virusologie, gogoriță gogonată, dacă mai suntem 16 milioane prin țară mare minune și vă garantez că suntem paraleli și echidistanți cu ramura științifică sus amintită… mă rog, avem un punct comun, mai luăm câte un virus din când în când. Atențieeee, 630000 sunt la grămadă, ăia finalizați cu ambele doze de vaccin sunt 13490… 14000 să nu-mi dea cu virgulă. Carevasăzică, în momentu’ ăsta, Românica atâta poate pe lună. Dacă facem calculelele, îmi dă peste mia și suta de luni… adică cam 95 de ani. Rectific, nu la pensie o să am vaccin, post mortem eventual. Da’ hai să mă mint singur și să-ndulcesc cifrele. Din alea 16 milioane, șase sunt anti vaccin și adepții teoriei rostopasticiano-mușețelo-Doamne ajutăoare, Amin, da’ tot rămân 10 milioane și mai avem un aspect important, durata de efect a vaccinului e pe la 8-9 luni, hai să zicem un an. Eu stau la rând cumințel și după un an mă trezesc cu nea’ Vasile pompieru’ că se bagă-n față, că-i în prima linie, și mai e de mână și cu țața Floarea, fostă filatoare actualmente pensionară, care are platfus și venerabila vârstă de 80 de anișori, deci în linia 1 spre 2, ambii cu vaccin în venă da’ expirat. Io-s pe categoria mea ultimu’ la catalog ca-s la „V”, adică-mi vine rându’ când îmi face cineva mausoleu’ bloggerului necunoscut, cam pe la pomenirea de șapte ani.

Io-te așa o să-mi fac vacanțele pe la Olănești, Techirghiol sau poate Țăndărei că probabil acolo te primesc oamenii și fără vaccin sau test PCR.

În momentu când scriu asta, am pe birou o sticlă puf, puf de Igienol și una de spirt Mona… poate că avea dreptate Trump cu injectatu’ de dezinfectant pe venuță. În rest… hai noroc și noi să fim sănătoși.

 

Vreau vaccin, venă am eu!!!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top