Carantina 3.10 – Incursiune-n Narnia – Șifonieru’

Carantina 3.10 – Incursiune-n Narnia – Șifonieru’

Carantina 3.10 - Incursiune-n Narnia - Șifonieru'

 

Deci? Gata weekendu’? Hai, răsuciți cuțitu-n rană cu ce grătare ați făcut voi, câte bericioaice ați sorbit, în timp ce eu mă consolam cu Netflixu-n timp ce bifam jumătatea carantinei.

Doar nu credeați ce v-am scris în debutul carantinei 3 că o să vă zic câte plăci de faianță am în baie, nu? Am glumit, cât de tembel să fiu și cât de tare să mă plictisesc să m-apuc să inventariez faianța. Am alte chestii mai importante. Apropo, io-te ce scriam de carantina 2. În weekend-ul ce tocmai s-a petrecut am intrat în dulap. Am făcut o grămadă de descoperiri interesante, am găsit o grămadă de țoale pe care nu le-am mai purtat de o grămadă de timp, o grămadă de țoale pe care nici n-am știut că le mai am. De la armura pe care am purtat-o în a doua cruciadă și costumu’ original din blană de smilodon, am evacuat și aerisit dulapu’ cu simț de răspundere. Acum l-am adus din stadiul de șifonier la care cu greu stăteau ușile închise, la șifonier cu un raft total gol și-ncă unu’ parțial gol, adică organizare și-mpachetare nemțească. Dacă tot m-am implicat trup și suflet operațiunii, hai și cu numere de dragul statisticilor. Așa am ajuns la concluzia că Sarah Jessica Parker are corespondent pe plaiurile mioritice, adică pe mine. Statistica are o mică marjă de eroare, cam 5 tricouri… maxim 7… în plus, în minus, nici o șansă. Din inventariere au fost scoase articolele vestimentare la care renunț și pe care le donez, sunt prinse doar cele cu șifonierul meu la adresa de pe buletin.

-Tricouri mânecă scurtă – cca 145… zic cca pentru că-s aproape sigur că m-am încurcat pe la tricou’ 83 da’ rezultatul să zicem că se-ncadrează în marja de eroare.

-Tricouri mânecă lungă – 23 buc… slăbuuuuț, chiar praf. Bine… nici n-am pus tricouri cu mânecă lungă simple, negre, alea-s cam 10-15, p-acolo. În categoria asta nu au intrat hanoracele și puloverele.

-Pantaloni scurți, în general de camuflaj – 15-16 buc, normal, e produs sezonier, se poarta cam 4-5 luni pe an

-Pantaloni lungi – 21-22 buc

Dacă tot am umblat p-acolo, am și scos d-astea nepurtate de la Revoluția Franceză, pe care le-am pus pe pat în vederea încadrării lor în serviciul activ. Jur, aproape că am auzit cum a suspinat fierul de călcat… sau nevasta… nu-s foarte sigur, oricum s-a auzit un suspin grav. Nu am intrat în cămăși, în sertarul cu șosete și la chiloți. Am șosete cât pentru o unitate militară NATO din Afganistan. Zici că-n loc de rest la magazin, am fost plătit în șosete. Dacă vă înșir și geci, jachete, eșarfe, bandane și mai ales șepci, o să sunați la 112. Bă pe bune, în mine trăiește o pițipoancă fashonistă care se activează la mall și la card.

P.S. În baie am 280 de plăci de faianță, gresia e în curs de inventariere… carantina continuă.

Carantina 3.10 – Incursiune-n Narnia – Șifonieru’

1 thought on “Carantina 3.10 – Incursiune-n Narnia – Șifonieru’”

  1. Pingback: Schimb De Tricouri Ca La Fotbal - 13.06 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: