Pe 6 a fost ziua meeeea! – 19.01

Pe 6 a fost ziua meeeea! – 19.01

Pe 6 a fost ziua meeeea! - 19.01

Ziua meeeeea… ș-am uitat de ea, na, na, naaaaa!

Doamnelor și domnilor, duduițe și duduiți, măi dragilor măi, pe data de 6 Ianuarie piuituri.ro a făcut doi ani de existență. Hip, hip, ura!!! Stați calmi, dacă am uitat eu de ziua mea, la voi n-am nici o pretenție. Ba am, să fiți p-aciulea cu mine, să-mi crească traficu’ și poate un sponsor dodoloț. Am auzit ca s-a supărat Lacostele pe Djokovic și cine știe de unde sare crocodilu’.

Acu’ doi ani am publicat primul articol cu o caracterizare a subsemnatului. AICI

Am făcut o selecție, un fel de „dacă doriți să revedeți”, un top cu cele mai apreciate articole pe anu’ doi de existență. Am ținut cont de bluzele pătate de cafea și uităturile oamenilor atunci când râdeați prin metrou, tren, orice tip de transport în comun și vă păștea un rol principal într-un apel la 112.

Dovada că-s bătut în cap este chiar articolul de pe 6 Ianuarie 2021 când în teorie împlineam 1 an de piuit. Normal, am uitat și atunci de ziua mea. AICI

Am avut prima experiență traumatizantă cu un supozitor. AICI

V-am relatat din munțomănelile mele. AICI

Am făcut tot felu’ de studii tembele. AICI

Am făcut mișto de Andreea de la Vodafone AICI, de tanti Poli AICI, de popi AICI și normal, m-am miștocărit pe mine AICI.

Am dat sfaturi prețioase femeilor în relația cu zeii lor AICI, sfaturi de organizat nunți AICI,

Am scris de covizi, de carantine, de cât de tari și-n slujba cetățeanului sunt autoritâțilii pe la noi, am scris de ce mi-a trecut prin căpăcică într-un moment T0 dintr-o zi anume. Am avut râsete și voie bună, declar anu’ încheiat bine, cu număr dublu de vizitatori și pentru asta vă mulțumesc. Aștept lamulțianu’ și când credeți că am scris ceva deștept, un share e binevenit că așa mă fac mare și cu stea în frunte.

6 Ianuarie e ziua mea, da-s ferm convins că nu e o-ntâmplare. Hai să vedem de ce m-au dus astrele pe data asta, hai să vedem ce s-a mai întâmplat de ziua mea în alți ani. Dau gugăleală și găsesc chestii de bine. În 1784 se-mpacă Turcia cu Rusia… probabil că au fost certate. În 1907 Maria Montessori își deschide prima școală (Montessori) la Roma, adică zi predestinată culturii, așa, ca să vedeți.

Prin 1912 Geofizicianul și meteorologul Alfred Wegener își prezintă controversata teorie a derivării continentale într-o prelegere la Asociația Geologică (Geologischen Vereinigung) la Muzeul Senckenberg din Frankfurt, ca să vedeți că și știința-i prezentă de ziua mea. În 1929 Maica Tereza sosește la Calcutta pentru a-și începe munca printre cei mai săraci din India, adică bifez și pe parte de bunătate, ajutor, etc.

În 2014 apare și pacea pe scenă. Începe armistițiul între armata siriană liberă și forțele loiale președintelui Bashar al-Assad în nordul Damascului.

Deci, da, da, de trei ori DA!

Bine… prin 1925 Mussolini formează un cabinet compus în întregime din fasciști în Italia și-n 1990 renaște PNL-u’ care acu’ ne sexează prin toate găurile contului bancar, da’ astea-s detalii. AICI detaliat pentru amatorii de statistici.

Tragem linie și ne dă bine… aproape bine.

Vă urez un an plin de zâmbete alături de piuituri!

Pe 6 a fost ziua meeeea! – 19.01

4 thoughts on “Pe 6 a fost ziua meeeea! – 19.01”

 1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  LA MULTI ANI !!! SI LA MAI MULTI ANI!!!
  Om bun sa fii sanatos si fericit ca sa ne mai uimesti cu postarile tale!🤩
  Pentru tot ce ai scris aici te iert pentru cateva 30 de bluze, si pentru certirile cu colegul de camera care se trezea speriat ca-i cutremur…( de aia vreau D..meo)
  Sa-ti creasca traficul fara numar si sponsorii la fel!
  Stii ca cea mai buna ”fapt buna” e sa-l faci pe om sa rada cu pofta pentru ca rasul ajuta enorm oamenii si face bine la sanatate indiferent de varsta, religie etc
  … ai un loc asigurat in rai…
  Si sa ramai asa cum esti!
  Din pertea mea ai o mie de stele rating!
  Cu mult respect si admiratie,
  Daniela😁🤩👏

  1. Săru’ mâna mult pentru apreciere, genul acesta de urare-mi dă de-nțeles că ceva fac io bine. Bluzele le trecem la victime colaterale și vin cu ceva anti pete, cocârț se numește.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: