Bombardier în dotarea societății – 11.02

Bombardier în dotarea societății – 11.02

Bombardier în dotarea societății - 11.02

Bombardier, ce-nseamnă bombardier? Am dedus că e varianta feminină a pițipoancei și nu suna tocmai bine pițiponc, da’ totuși de ce bombardier, care-i faza și legătura cu un bombardier. Oare că e prost de bubuie?

Definiția clară se referă la acel avion militar de dimensiuni mari, care este capabil să care și să lanseze bombe. Chiar și un membru al echipajului din acel avion are aceeași denumire. AICI

Dar ce legătură are cu persoana denumită generico-batjocoresc, bombardier. Se pare că nu-s singur pe dilemă și e o-ntrebare existențială care macină societatea românească. Problema e că nu găsesc nimic concret. Sunt păreri care se întrepătrund la un moment dat, dar nimeni nu a emis o definiție clară.

E frustrant să-ntrebi un puștan din zilele noastre care-i cel mai cunoscut bombardier și-n loc de răspunsul corect Enola Gay, îți răspunde că e Fănel Strălucitoru’ de la Țăndărei.

Gugălesc de zor și în loc de răspunsuri mă umplu de-ntrebări. Cineva întreba dacă e sinonim cu cocalar, altcineva întreba dacă are legături strânse cu etnia și tot așa mă scufundam în beznă. Dacă-s bombardier și nu știu? Cum mă testez pentru asta, cum pot să-mi văd de viață cu așa dilemă, cum… cum… cuuuuuum!?!?!?!

Test rapid pentru diagnosticarea bombardierului din tine.

Răspunde cu DA sau NU, după caz.

Vestimentar – dacă porți chestii super mulate indiferent de ce greutate ai, pantaloni cu vedere la gleznuță, asortați perfect cu o pereche de flipărși de firmă, musai cu denumirea firmei de firmă la vedere, sunt șanse mari să te-ncadrezi în categorie. Și combinații de culori țipătoare ajută mult la-ncadrare.

Look – Degeaba ai barbă model viking dacă ești pensat perfect și ai manichiură cu lac făcută la salon, nu se pupă-ntre ele și e un hint care te poate-ncadra în clanu’ bumba, bumba, bum, bum.

Comportamental – aici sunt foarte mulți care dau cuvintele cocalar și bombardier ca sinonime AICI găsiți o chestie deșteaptă vis-a-vis de cocalar. E mai ușor cu exemple. Dacă ești cel mai deștept dintre pământeni, te tragi din cruciați și tu nu ești făcut să aștepți în coloana de mașini de pe DN1 pe care o depășești, suferi de bombardinită.

Îți place sămânța de floare pe care o scuipi cu delicatețe și mândrie prin fanta aia dintre incisivi, direct pe jos, în condițiile-n care pe josu’ nu-i la mă-ta-n casă, ești cocalar. Prin teorema celor trei paralele și congruența de mai sus, dacă comportamentu’ de cocalar e specific cocalarului și cocalaru’ e același lucru cu bombardieru’, rezultă că ești bumbi.

E valabil pentru orice alt deșeu aruncat pe josul cuprins între stradă, instituții publice sau private, sau în oricare alt loc care nu-i aparține prin act notarial.

Social media – live-uri tembele, ofensatoare prin limbaj sau conținut, fluturări de arme, amenințări, fală cu diverse obiecte, de la mașină și până la ultima achiziție-n materie de dameze, toate astea te trimit direct în breasla bombițelor fără frontiere.

Limbaj scris sau vorbit – dacă mă-ta n-are cratimă la tine, „ke faki frumoaso” o ai ca replică de agățat, „fă” se află-n vocabularul tău uzual, aproape că nu mai trebuie să parcurgi tot testu’, sigur ești bombardier.

Rezultatul testului

-un singur DA și restu’ NU, ești bombardier sub acoperire. Se tratează și ai șanse reale de izbăvire.

-doi de DA și trei de NU, ești bombardier nepracticant.

-trei de DA și doi de NU, bombardier practicant care se dă fiță. Ghici, nu ești.

-patru de DA și un NU, dacă se va face o armată de bombardieri, tu ești general.

-cinci de DA. Level god, stai liniștit, tu n-ai nici o problemă. Avem o problemă noi ceilalți, pe tine.

Pentru rezolvări la alte probleme existențiale AICI

Bombardier în dotarea societății – 11.02

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: