Acadeaua, dileme existențiale – 17.02

Acadeaua, dileme existențiale – 17.02

Acadeaua, dileme existențiale - 17.02

Acadeaua, cum se mănâncă acadeaua? Asta-i întrebarea existențială de azi. Se suge, se ronțăie sau se linge?

Fetele or să dea ochii peste cap fără să remarce cât de politically correct sunt. Spre exemplu am pus imaginea de sus, când foarte bine puteam să pun imaginea de mai jos.

Acadeaua, dileme existențiale - 17.02

Pe bune, e întrebare serioasă. AICI aveți alte chestii de cum se mănâncă. Și întrebarea e ușor de lămurit, nu asta-i problema principală pe care oricum o să o dezbat. Ciudată e reacția de nervozitate și sictir a femeilor față de un produs pe care-l plac, adică acadeaua, în contextul zâmbetului cu substrat al bărbatului când se pomenește despre acest produs, adică tot acadeaua.

Pe scurt, când se aduce-n discuție acadeaua, zâmbetul șăgalnic al bărbatului este în context direct proporțional și într-o antiteză perfectă cu starea de draci a femeii. Și nu pricep neam care-i problema.

Să vă spun de unde am plecat. Marți iar am rămas fără ceva dulce prin birou. Una din colegele mele, spirit întreprinzător, a descoperit Bringo. Și a comandat. Vezi poza de mai jos, să vedeți de ce am glicemia pe Lună.

273645666 965779484330985 5854246319733484771 n

Singura chestie fără zahăr și necomestibilă-i punga. Colet direct de la Willy Wonka, la promo cu zece doze de insulină. În pachet, aveam și acadele Chupa-Chups pentru că-n mintea noastră, alea nu îngrașă că nu-s chiar brioșe sau poale-n brâu. Acu’ pe bune, cât să se pună pe fund de la bomboana aia suptă.

Ei bine, d-aci polemica dracu’. O să vă scriu două afirmații.

-Auzi, pe vremuri, era o acadea pe care o sugeai și ajungeai la interior de gumă.

Noi tipii din birou am început să ne hlizim și să comentăm. Mai bine nu zic ce comentam. Normal, stupoare, rumoare, „bărbații ie porci”.

-Auzi, pe vremuri era o acadea care sub învelișul de drops, avea un interior de gumă de mestecat.

Altceva și fără hlizeală. E chestie de pus problema. Trebuie să conștientizați că noi bărbații neandertalieni, la orice context care cuprinde cuvântul „supt”, ne râdem. Dacă contextul cuprinde și cuvântul „acadea”, facem și mai rău. Este normal, nu suntem maturizați complet, suntem bădărani etc, etc, etc.

Să revenim. În urma studiului efectuat pe patru subiecți, două subiecte și doi subiecți, avem următoarele concluzii.

-1 buc. subiect n-a servit acadea, probabil ca să nu facem noi miștocăreală

-1 buc. subiactă a supt acadeaua și cred că este răspunsul corect, adică dacă producătorul voia un produs prizabil o făcea praf de bomboană, de mestecat o făcea gumă sau  mai moale și masticabilă.

-2 buc. una subiactă+un subiect, adică io, le-am supt și apoi ronțăit. Se acceptă și varianta asta da’ sunt șanse să ajungem mai repede clienții reclamei de mai jos, a cabinetului stomatologic ProSmileMed.

ATENȚIE, nu se linge, aia-i înghețată.

Stați cu ochiu’ pe mine pentru alte sfaturi prețioase, vedeți clar că mă pricep.

Acadeaua, dileme existențiale – 17.02

2 thoughts on “Acadeaua, dileme existențiale – 17.02”

  1. Ba eu cred că pot fi toate variantele. Cea mai interesanta e cea cu linsul. Mda, prețioasele vor fi oripilate. Mai plecați mă de la geamuri că toate lingeți (in această categorie intra: acadelele evident, înghețată degetele, o linguriță poate, ETC🤪). Deci, dacă mă gândesc așa, pot spune clar și răspicat că se linge dacă vrei să provoci pe cineva, sau poate să faci în ciudă, să creezi dorințe… Se suge evident, că d.aia e acadea și da, deliciul final e s.o ronțăi. V.ati întrebat vreodată de ce acadeaua este suficient de mare încât la un moment dat simți nevoia s.o scoți din gură? Ei bine, creatorul cred c.a vrut să fie această joacă. O bagi în gură, sugi ce sugi dar simți cum te doare maxilarul și trebuie s.o scoți un pic. Acum e momentul s.o rotești între buze, să dai cu limba pe ea, o mai privești, mai spui 2,3 vorbe și gesticulezi cu ea în mână… Iar când se topește simți nevoia poate să tragi cu dinții de ea și s.o scoți de pe băț. Câteva momente după clar c.o vei ronțăi. Sună ciudat, nu.i așa? ☺️

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: