E bine, tâmpiți încă avem – 02.03

E bine, tâmpiți încă avem – 02.03

E bine, tâmpiți încă avem - 02.03

Tâmpiți au fost, tâmpiți sunt încă… și-s mulți. Nu mai fac un top al tâmpiților, vă las pe voi să decideți care e mai prăjit.

1. Diana Șoșoacă

N-ați fi crezut, așa-i? Doamna Șoșoacă a avut o postare izvorâtă de intratabilitatea lămpii arse de la căpuț.

E bine, tâmpiți încă avem - 02.03

Ce-i drept are o sursă citată, dar cuvintele-s ale ei, aproape că i-am auzit stilul oratoric. De ce simte nevoia să se bage-n seamă, de ce nu rămâne la mușcat de italieni, apropo, grijă mare că-s parteneri NATO, de ce nu consultă un specialist, nu știm, doar vedem inepțiile debitate. Eu zic să ne mai mobilizăm puțin și să-i oferim un sejur moca la Kiev, poate așa se convinge și cu puțin noroc… și cu puțin noroc găsește un tratament corespunzător.

2. Popa Teodosie

Acu’ sincer, nu se putea o gașcă de tâmpiți fără un popă. Când încă Putin nu pornise cu tancurile prin Ucraina, da’ avea deja peste suta de mii de oșteni la granițele ei, se trezește popa prostu’ să-i ridice osanale. AICI Bă io nu pricep, de la Bobotează și până la Paști, Teodosie n-are treabă? Adică e într-un fel de concediu? Că prea are mintea odihnită și legătura neuronală nu funcționează. Cică Putin nu-i așa de negru cum îl vedem noi ceilalți muritori de rând. Bine, e rozaliu, sau cel puțin așa-l văd eu. Putin e un ctitor, s-a jertfit să facă biserici.

Io l-am văzut călare pe cal, pe urs da’ era-n photoshop, cu armă în mână și judoka, niciodată cu o mistrie-n mână sau trafalet. Sunt curios ce mai zice acum popa. Scuze, nu sunt curios.

3. Tâmpiții de la Antena 3

Am văzut acum două seri un clip postat de Marian Godină. M-am distrat copios. Cred că e prima dată de la 24 februarie incoa’ când mă râd copios.

Habar n-am cine și-a bătut joc de tâmpiții ăia, da-n mod cert merită un premiu. Ce discuțiile dracu’ în platou, ce experți în ale răzbelului, aproape că-i vrei camarazi de tranșeu cu tine că prea se pricep. Aștept cu nerăbdare comentariile lor pe clipuri din Pac-Man, Candy Crash și mai ales comentariile strategice la Solitaire.

4. George Simion + AUR

Știți că AUR & Simion au avut un show acu’ câteva zile. În afară de plăcile vechi cu Iohannis și Ciucă, jos, iuie, respectiv cuie, ziceau că e un protest și-mpotriva războiului din Ucraina. M-am tot uitat pe pagina de facebook a lu’ Smion și nimic. Adică le are p-ale lui, jandarmii fac și dreg, ei sunt cu stea în frunte, jos guvernu’ și alea, alea. Recunosc, n-am avut răbdarea necesară să văd tot, da’ protestul n-avea legătură cu durerea pentru Ucraina.

Mai mult, am găsit pe adevărul.ro o chestie interesantă. Citez

„Pentru protestul în care românii ar urma „să dea de pământ” cu Klaus Iohannis şi Nicolae Ciucă, liderii AUR au investit masiv în teasing atât în mediul online, cât şi în offline – numeroase postări, live-uri, afişe, flayere etc. În schimb, pentru simulacrul de protest pe l-au organizat în faţa Ambasadei Rusiei liderii AUR nu au mai investit în promovare.

Un protest fără live-uri şi fără fotografii. În mod miraculos, lui George Simion i s-au stricat ambele telefoane. Or, prin această „mişcare strategică” Simion şi Târziu au demonstrat că devin extrem de furioşi în faţa stângăciilor şi neputinţelor liderilor aflaţi în fruntea statului român, dar rămân total indiferenţi în faţa ororilor războiului declanşat de Rusia în Ucraina. Atât de indiferenţi, încât atunci când trec prin faţa Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi telefoanele li se strică.”

Io cred că dacă-i controlează cineva la fonduri p-ăștia, o să constate cu stupoare că se golesc direct proporțional cu sancțiunile financiare împotriva Rusiei.

Deci, cine-i mai tâmpit dintre tâmpiți?

E bine, tâmpiți încă avem – 02.03

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: