Războiul altfel – 01.03

Războiul altfel – 01.03

Războiul altfel - 01.03

Războiul cum l-am studia, indiferent din ce calitate o facem sau din ce punct de vedere-l privim, este clar o dramă și o acțiune împotriva umanității. Că se-ntâmplă în 2022, cu atât mai mult. Ai zice că omenirea a învățat ceva din istorie, dar se pare că istoria chiar se repetă. Mereu există posibilitatea unui prezervativ perforat sau un sex neprotejat, care pe fondul consumului de alcool rezultă idioți ca Putin.

Azi încerc să nu mă cramponez de ororile războiului sau să fac pe strategu’. Azi centralizez chestii inedite, mi-e greu să le spun haioase pentru că nu sunt, dar am zâmbit la ele chiar dacă fac parte dintr-un război.

1. Tancul furat de țigani

La un moment dat a apărut o știre că un grup de romi din sudul Ucrainei au furat un tanc rusesc. Când am auzit îmi venea să le găsesc eu cumpărător la o firmă de reciclat din România. Ba chiar să le fac rost de un contract de livrat fier că materie primă este. Cumpăram pentru tot neamu’ căldări sau grătare, sau ce făceau ei din el dacă-l prelucrau. Recunosc, m-am râs, apoi am gândit problema puțin.

Io nu cred că l-au furat, cred că e război și pentru romii din Ucraina și acel tanc a fost capturat. Că a rămas fără motorină, că s-a stricat pe la jigler, mai puțin contează, tancul ăla e capturat. Ulterior, după ce m-am râs, am găsit o confirmare. AICI În Ucraina sunt și alte etnii, inclusiv români, și cine are senzația că pentru ăia e paradis, se-nșeală amarnic. Luptă în și alături de armata ucraineană.

Dragi romi, un tanc să nu mai rămână! Dacă e părăsit pe marginea drumului e posibil să rămână fără combustibil sau muniție da’ oricând poate fi alimentat. Așa că pe el și pe mama lui!

2. Marinarii georgieni

Un vas georgian s-a întâlnit cu unu’ rusesc în pana prostului. Acum dacă e să gândesc situația conform regulilor mării, nu-i ok. Dacă e să privesc prin situația războiului făcut de Federația Rusă, de marea Armată Roșie, la resursele ei, exact ăsta-i răspunsu’. „Sună-l bă pe Putin sau treci la vâsle. Zici că nu-i vina ta? Ba e! Că ai permis să se-ntâmple asta.”

Recunosc, m-am râs și marinarii ruși să-nghită gălușca. Asta e, sunt oameni care au rămas fără case din cauza lor… indirectă.

3. Soldatul ucrainean

Un luptător din trupele speciale ale Ucrainei se pregătea de venirea luptătorilor ceceni. Genial omu’, jur! Cecenii sunt musulmani și o au p-aia cu raiu’ plin de cadâne virgine care-i așteaptă cu votcă și caviar d-ăla bunu’, comandă specială de la Kremlin. Musulmanii nu mănâncă porc că e câh. Omu’ și-a trecut gloanțele prin untură de porc, așa… să alunece mai bine și să nu-i trimită p-ăia-n rai.

Recunosc, m-am râs de inventivitatea soldatului.

4. Bombardierii ruși

Tot auzeam că în urma interogatoriilor asupra prizonierilor ruși, ăștia nu prea știu ce caută-n Ucraina. Am crezut că-i gogoriță. Adică pe bune, să mori tu, ai venit aici, faci prăpăd și habar n-ai de ce sau unde ești? E trasă de păr rău de tot. Și totuși…

274927047 4883197418428293 5713463329512803513 n

Băbăieți, voi sunteți praf și prafu-n aer. Să moară tata lor Putin dacă ăștia nu-s ferm convinși că ei au venit să elibereze Ucraina de naziști și drogălăi.

5. Hai că vă tractează fratilii vostru, ce dacă-i război

Un civil ucrainean a întâlnit un echipaj de tanchiști cu tot cu tanc, tot în pana prostului. Și le-a propus să-i tracteze până-n Rusia. Tare omu’, jur! Oricând putea să-i supere p-ăia care nu gustau gluma. Faptul că erau singuri acolo, asta-mi spune că pe restu’ trupei i-a durut în fund de ei. Cam așa și pe Putin că i-a trimis acolo. Trebuia să vie oamenii de la punctul 1 și se rezolva problema, rușii nu mai aveau nevoie de combustibil. Tot despre asta AICI.

Lăsând gluma, exact când am scris articolul, bancul cu negocierile de pace din Belarus eșuase. Bine, nici n-aveam speranțe prea mari. Eu cred cu tărie că planul lui Putin scârțâie rău de tot, că fondurile rusești alocate invaziei sunt cam duse și că o să-l omoare oamenii lui.

6. Lady Anastasia e udă toată

Un marinar ucrainean care presta la vasul de lux al unui șmecher rus, duce războiul de acasă pe barca rusnacului, ancorată undeva prin Spania. A făcut el o manțocărie, i-a umblat la supapă de s-a udat Lady Anastasia. Aproape toată, adică sala motoarelor. AICI articol complet. După ce citiți cine-i proprietarul iahtului să-mi spuneți sincer, n-ați fi încercat cu benzină și brichetă?

Pe final vin și cu o glumă proastă. Am găsit o poză pe facebook.

274728304 4587286898065616 1906103805626064327 n

Proastă glumă. Azi 28 februarie (data când am scris articolul) sunt peste 900 de persoane pe secțiile ATI. Bou’ de Putin are o singură șansă să vindece ceva, atunci când o să dea-n primire.

Să nu uit, O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ DRAGILOR, să fie pace că rănile le vom închide și zâmbetele le vom face.

Războiul altfel – 01.03

4 thoughts on “Războiul altfel – 01.03”

  1. Pingback: Ok, Am înțeles... și Mai Departe? - 09.03 - Piuituri

  2. Pingback: Dronă Cel Voinic și Merele De NATO - 15.03 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: