Inutilitatea chestiilor inutile – 28.05

Inutilitatea chestiilor inutile – 28.05

Inutilitatea chestiilor inutile - 28.05

În general, chestiile inutile pe care le ai prin casă sau anumite operațiuni pe care le faci relativ automat, aproape inconștient, adică datorită inconștientului ăla de pitic pe creier pe care-l ai și-ți dictează ce-i trece lui prin căpăcică. Atenție, piticu’ fumează columbiene, bea de stinge și a fost bolnav când era mic.

Trebuie să facem patu’

Nu, nu trebuie, patul e făcut deja și e pregătit pentru menirea lui în viață, adică sex. Glumesc, pentru dormit. Urăsc să fac patu’, urăsc pătura aia cu model floral care acoperă tot, urăsc pernuțele ornamentale, urăsc să scot cuvertura aia după ce a fost sudată pe sub saltea de o cameristă cu zel la job. Io nu-mi fac patu’, consider că e total inutil și pierdere de vreme. Nu mai știu la ce hotel, nici măcar nu mai știu când și unde, pe la orele patru din creierii dimineții, fratilii vostru se-ntorcea de la un cocârț corporatist. Probabil că-n seara aia, de serviciu pe palier a fost John Cena. Dacă nu m-am luptat cu porcăria aia de cuvertură până am căzut lângă pat și am obosit. Mi-am băgat picioarele și așa am dormit, direct pe ea. Ăsta-i unu’ din motivele pentru care mi-am luat apartament cu trei camere, dormitorul are ușa-nchisă dacă am vizitatori. Mă doare la bașcheți că arată de parcă a explodat în el o grenadă, asta e și nu retrag nici un cuvânt, E INUTIL SĂ FACI PATU’, punct.

Vuvuzeaua

Vă mai aduceți aminte de Campionatul Mondial din Africa de Sud? Ăla de a cântat Shakira-n el.

Ei bine, un tâmpit cu minte creață, șomer, refuzat la interviuri și la fel, bolnav când a fost mic, a inventat vuvuzeaua… vuvuzela, cum dracu-i zice la goarna aia lungă cu sunet de-ți activează gena criminală. Să presupune că l-aș vedea întâmplător pe stradă, vă jur că o să regrete amarnic că a făcut-o așa lungă și conică, perfectă pentru introdus în părțile moi. O să mă și legitimez înainte de operațiune, să vază că mă cheamă Vlad. Vuvuzeaua nu că a fost doar inutilă, a distrus total magia tribunelor la meciurile de fotbal. Nu mai cânta nimeni, toată lumea sufla-n rahatu’ ăla. M-am uitat la meciuri cu sonoru’ la minim.

Spălatul geamurilor pe exterior

Legenda spune că atunci când speli mașina, o reprezentantă ornitoloagă se exprimă rectal pe munca ta… sau plouă, chiar dacă zona-n care locuiești se confruntă cu o secetă aprigă. Exact așa și cu geamurile. Urăsc să spăl geamurile și partea proastă, din motive de safety first, e job-u’ meu ca să nu-mi văz nevasta zimbind de pe peluza blocului. Din această cauză, geamurile mele sunt spălate de maxim două ori pe an. În rest, ploaie sau nimic. Plus că ai o intimitate naturală și nici nu te deranjează așa tare lumina soarelui. Important e să nu le lași pănâ devin mate total.

Călcatul tricourilor

Nu zic de cămașa scrobită pe care o-mbraci la Ateneu sau la nuntă. Zic de tricou’ cu Metallica pe care-l ai din studenție. Ăla e de calitate și încă rezistă, îl speli, îl stoarce mașina, îl scuturi de câteva ori și-l pui la uscat. Sau metoda unui prieten care are avantaj că stă la curte, pune rufele ude și nestoarse pe culme. Se usucă mai greu da-s gata călcate. Io n-am călcat rufe, nu calc și nu voi călca niciodată, da’ de fosta mea prietenă, actuala nevastă, chiar mi-e milă. Mai ales cu unu’ ca mine care se-mbracă cu ceva la dungă și-mi ia 1.3 secunde să mă fac de parcă am dormit într-o pungă pe o bancă-n parc. Inutil… total inutil.

Înjuratul de politician prost și corupt

E inutil. Mai bine înjuri în trafic da’ nu ne mai lasă ăștia. Nici măcar un „tu-ți gâții mă-tii” exprimat cu flashuri în alfabetu’ morse nu mai avem voie la volan. Am înjurat politicul de când mă știu. Io de mic am zis mama, papa, caca și fmm Ceaușescu. Și nu m-a ajutat cu nimic. Cum nu m-a ajutat iuie Mliescu, puie Monta și cum nu mă ajută acum puie Mutin. Faci riduri degeaba și-ți crește tensiunea fără rost. Adică nu-i ca și cum o-njuri pe Firea și-ncepe asta să se-nece cu caviar și îi pică foie grasu’ greu la stomăcelu’ burghez, nup, o doare la cinci km. de cur de tine. nici nu știe că exiști. Strici bunătate de-njurături în eter. Io cred că așa s-au civilizat țările civilizate, s-au prins că-njură degeaba și n-au mai făcut-o.

Și am multe… da’  cred că-i inutil, sigur o să vă faceți patu’.

Inutilitatea chestiilor inutile – 28.05

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: